ines raznovrsna hrana ( što više na žlicu ), izbjegavati naprezanje kod obavljanja nužde, također prije obavljanja nužde namazati uljem (kantarion) i nakon nužde oprati i ponoviti sa uljem, meni je to sve zaista pomagalo dok eto nisam prestala odnosno malo zaboravila na to, sada se sjetim samo poslije nužde kad mi nabubri, pa se operem i namažem i zaista nestane brzo...
Ja sam primjetila da iako je moja malecka aktivna, da je to nekako malo onako manje odnosno slabije, valjda kako nema mjesta hehe, baš me zanima koliko je sada teška buhtlica moja
sanjala sam sinoć da tražim kantu sa poklopcem za pletnene pelene hahaha nisam normalna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tyna eeee to je itekako prekrasno
🙏👸👸🙏❤️
dobar dan svima!
bome sam ja jutros škicala tko je budan u 5:10h
nisam uopće dobro spavala, prevrtala se cijelu noć.
pa sam išla piti kakao i ništa nije pomoglo.
očekujem pad sustava popodne.
bila sam na kontroli i sve se čini ok.
po kilama sam na +10 u skoro 34tt i to je sad super, valjda jer se nisam ništa udebljala u 4tjedna.
beba je procjenjena na oko 2200g. prešli smo granicu od 2kg i to je najbitnije.
još jedan pregled krajem studenog pa skidanje serklaža početkom prosinca.
i onda možda uganjam neku od vas oko svetog nikole hehe
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer lijepo da bebica napreduje i deblja se, jos malo pa cete napuniti i tih 37.tt pa si u terminu i mozes se opustiti
Pepita moja je isto mirnija nesto, iako neznam koja joj je fora drzati me budnom po noci.. spavanje na lijevom boku mi je nemoguca misija jer ona toliko poludi kao da je na ringispilu i stuca mi ko blesava. Joj a nadam se da su se malo umirile jer ce brzo van
E cure kada ste vi mislile otici u rodiliste kada vas uhvate trudovi? Cekati barem sat vremena da su na 5 minuta ili 10 ili kako? Makar mislim da ce mene ovaj moj panicar odma htjeti voziti
shimmer super za pregled
Mrkvica jojj i moja štucka dosta hahaha frendica se čudi jer je ona kod svog to samo jednom osjetila hehe, a za ovo drugo da će možda uskoro van jooooj da bar
Odlazak u rodilište hmmm udaljeno je od mene pa nekih 5min autom,ali problem je šta ja do zadnjeg trena neću znati gdje ću roditi, a drugo je nekih pola sata vožnje odnosno Split.. ali svakako sam imala u planu trudove odraditi doma naravno ako ne pukne vodenjak onda moram u bolnicu kakvi god mi trudivi bili
🙏👸👸🙏❤️
tog je i mene strah, nekuvečer kad me uhvatio grč, već je skočio... kad me uhvate trudovi, nadam se da neće bit doma pa da ću tu malo na vremenu dobit. neznam jel, ako dođeš prerano, iz petrove šalju natrag kuć? moja seka je rodila u pakracu i 3 puta je išla pa bi ju vratili, što je meni skroz bedasto...
i još jedna stvar mi se mota u zadnje vrijeme po glavi-što u slučaju da se sve odigra malo brže od očekivanog i rodimo doma ili u autu? znam, bedasto pitanje, ali eto, palo mi je na pamet... kako, osim pozivanja hitne, postupit??
axia, o tome sam i ja razmišljala pa neznam baš ako je pametno nama koje budu rodile prvi put čekati da trudovi budu svakih nekoliko minuta... ja isto neznam kad krenuti za bolnicu
baš razmišljam da spakiram kofer danas za bolnicu... jeste vi to več obavile? ja neznam kaj čekam
tyna, ja sam svoj spremila, tj stavila ono što mi je baš baš neophodno. sitnice domećem kak se sjetim. ugl, nek me ono najvažnije čeka....neželim se nać u situaciji da krene a ja nisam spremna...
vidite ja baš suprotno hoću da je dragi doma kad me uhvati, nije paničar pa mi je to od pomoći
axia ako se dogodi porod kući, provjeriš da li diše, bebu staviš na sebe, pokriješ vas, i naravno hitnu zvati..
a ako je u autu isto kao i kod kuće samo nastavite za bolnicu i to je to to sam naučila iz one emisije neke hahaha
Tyna moj se spakiran i čeka, trebam još neke sitnice,ali najvažnije je spremno..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji