Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    08. Studeni 2015. 09:52

Jutro okruglice!
    Mi ćemo danas do mojih na ručak tak da konačno ne moram kuhati.
    Već me par dana grebe grlo i cijedi mi se sve iz sinusa u grlo tak da muku mučim s tim..
    Kakve su to jednokratne plahte iz ljekarne?Bilo bi ih dobro kupiti,jer je frendica rekla da si je ručnike stavljala ispod guze na krevet.I za sve koji planiraju u Vinogradsku, dobije se paket pelena i vlažne maramice za bebu,ali kaže frendica da ponesem Pavlovićevu mast,jer se tamo ne dobije.
    Sonja, ne brini, ja sam tek u 34. tjednu spremila torbu i još uvijek mi se čini da sam nekaj zaboravila staviti.

Ines24
    08. Studeni 2015. 10:07

Jutro okruglice 

Ja imam nabaviti jos par stvari za torbu, a planiram ju spremiti krajem mjeseca, nadam se da prije ni neće zatrebati 

Babygirl tosamine blazinice imaš u Konzumu i Kozmu 

baby♡girl
    08. Studeni 2015. 10:10

Pepita neka ga kući 😊 i slažem se da počupaš kablove od igrica 😁😁😁
    Mrkvica pogledat cu onda za te tosamine, hvala na objašnjenju.
    Slažem se za sudocrem, to zbilja po potrebi, stvarno je jak 😊
    Allegra ja sam rodila u vinogradskoj 2013.god, davali su cca 5 kom pelena u koje su stavili malo kreme. Vlazne maramice nisu davali. Ponesi malo soli u kutijici, jako im je bljutava hrana, bas ona klasicna bolnicka bez trunke soli 😉😉

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    08. Studeni 2015. 10:12

Ines hvala 😘
    A sto se tice torbe ja sam ju imala spremljenu od 36 tj, ali sam svejedno prije odlaska u bolnicu sve nanovo vadila, pregledavala, i jos dodavala. Tako to ide 😅

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

allegrazg
    08. Studeni 2015. 10:28

Babygirl, ovo su friške informacije od prije tri tjedna tak da se nadam da se ne bu promijenilo. Slažem se za sol, najbolje da si i to odmah stavim, jer bum zaboravila.

MaliV
    08. Studeni 2015. 10:47

Jutro svima 

Pepita totalno te kužim za igrice, ja sam mislila da samo moj nekad nema mjere u tome... nekako smo napravili kompromis, kužim da mu je to ispušni ventil, ali brate nekad ga prećera   

Ja od torbe ni t nisam spremila, pa čak ni kupila sve, kao ni kozmetiku za maloga.. vjerojatno ću kupiti samo bademovo ulje, eventualno neke blage vlažne maramice za hitne slučajeve, ali većinom ću probati s vodom i malo ulja... inače meni baby maramice služe kao nezamjenjivo sredstvo za čišćenje u kući, masnoća s nape, pod, kupaonica, sve brišem s njima... evo neki dan sam skinula ajvar s tepiha, nisam mogla doći sebi kako je lako otišlo  
    Ali sad kad vidim vas kako ste se lijepo spremile, bome ću i ja krenuti.. sve si mislim, ma imaaa vremena.. i onda skužim da i nema baš, brzo će to  mislim da me zeza ovo lijepo vrijeme, jer ja u glavi imam dan poroda kao hladan, sniježan, predbožićni dan... a vani sunčeko, pa si sve mislim ma neću ja brzo  

Pusa svima, uživajte u prekrasnom vremenu 

lady6
    08. Studeni 2015. 10:51

Pozz, okruglice! Ja isto imam osjecaj da cu prenijeti. To stvarno ne bih htjela. A sto se tice odlaska u bolnicu...voljela bih i ja odraditi trudove doma i to sama ali zelje su jedno... ja imam oko pol sata do petrove, ali ako cu morati ici prije 5 popodne morat cu zvati taxi pa sad jos dok on dode....al kako god cim prije to bolje. Jos jedna neprospavana noc, sad mi nos ne curi nego se zacepilo sve, glava boli i cijedi se u zeludac plus klasika kicma i trnjenje ruku. 
    Babygirl, super je sto ti je muz takav
    I ja spadam u klub obilnih, dugih i bolnih mengi tak da me sve strah na kaj ce babinje liciti
    Mrkvice, ja sam uzela onu kompresu za grudi..vidjet cemo dal ce biti od koristi

axia
    08. Studeni 2015. 11:27

Napisala sam cojelu knjigu i obrisala. Damn mob!!
    Uglavnom: sazetak-
    Bok!
    Kak ste?
    Mene muci zgaravica, al ko mi kriv kad zderem u ponoc cips...
    Dragi me spustio na zemlju jucer ukazavsi mi na to da imam jos mjesec i pol... A ja sve imam vremena. Sva sreca da imam vas pa me redovito podsjetite sto mi jos fali (blazinice, podloge, sudocrem)... Eto, vi nastavite. Ja pisem :) 

Mala77777
    08. Studeni 2015. 11:33

Hej okruglice! Ja sam se sinoc 4 puta ustajala na pisanje...mislim,to nije bilo ustajanje,vise je bilo polukotrljanje iz kreveta..a kada odem mokriti,osjecam pritisak kao da ce se sve razletiti da se moram ustati sa daske na noge od bolnog pritiska..jel se to jos kojoj desava? Mali me i dalje mazi glavicom gore tako da jos nista od okreta 😅

Ja sam jucer napokon našla kombinaciju za izlazak malome i to skupa sa dekicom spremila u autosjedalicu..jooooj!!pa jedva čekam kad ce muž doći po nas s time 😍😍  a za sebe budem danas...moj kakav je isto bi pola zaboravio...moja mama je sa sestrom išla bosa doma iz rodilišta krajem 10.mj 😂😂😂

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 11:56

Babygirl mogu samo internet isključiti,ali onda bi on njih zvao hahahah 
    MaliV dobro tvoj pretjera nekad mome je to pretjerivanje svakodnevnica hahha ovisnost i to kakva...
    E sad ti je pravo vrijeme za spremanje svega po malo 
    lady mislim da nitko ne želi prenijeti,ali opet draže mii je misliti da ću prenijeti nego da se nadam da ću eto možda sljedeći vikend, pa da se razočaram pa dočekam 12mj...
    I meni je nos začepljen i prvo mi je palo na pamet ajme kak ću ja disat ak me uhvati 
    Trnjenje ruku?? kako ti trne? Meni je utrnula ruka jutros ali zato kaj sam se probudila ležajući skoro na trbuhu a ruka na sisama..
    Mali77777 nemam iskustva sa takvim pritiskom sada, tako mi je znalo biti kad bih imala M... ja za sebe isto moram, za bebicu je sve spremno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.