Joj i moji nećaci isto odmah traže svoju "kavicu" 😄 Prvo moram njima napraviti pa tek onda smijem prijeći na našu. A ako ne napravim nego im dam sok a nama kavu malac odmah pita: A di je moja kavica? 😁 💕
Za dojenje,moram priznati, ja sam mislila stavit bebu na cicu i to je to. Znam da treba i aureolu utrpat,a ne samo bradavicu. Nek priroda odradi svoje.
I onda pročitaš pokoji članak o dojenju i samo te uplaši i krenu pitanja..i sve gore se zakopavaš i sve ti više dođe strah. Naravno da treba uvježbati,ali stvarno.
Zato je lijepo čuti nekog iskusnog tko nema priče strave nego riječi ohrabrenja. Babygirl 😘
Mi nismo kupili ni bočicu ni dudu ni ništa,ali dm je blizu,sve se stigne za slučaj potrebe..
joj ja ću poludjet, napisala sam cijelu čitabu i onda htjela objaviti i pita me za prijavu, i sve mi izbriše. evo sad ponovo
mi imamo pripremljenu jednu malu bočicu za mlijeko za svaki slučaj, makar se toplo nadam da mi neće trebati, i da ću moči dojiti čim duže... mislim da je to super, ne trebaš za svako ići kuhati bebimil. izvadiš cicu i več je kuhano mlijeko
ja bila danas na pregledu za šečer.. čekala sam 3 sata i onda za minutu gotova... sve okej, hvala Bogu... najjače su mi žene koje me tjeraju nek idem preko reda jer sam trudnica a da bi se to sestre ili doktorice sjetile, to ne... neznam kak vas ostale, ali mene nigdje ne puštaju preko reda.
sad smo jednom bili u dućanu i jedan muški je pitao dal ga možemo pustiti ispred, i moja svekrva ga je naravno pustila. a ja se tak razljutila, mene nitko ne pušta s trbuhom a on jadan nije mogao čekati uf al ga bilo sram jer sam ja naravno prokomentirala to na glas
allegra, ja sam ponovo naručena na pregled šečera u 37 tjednu, i onda je rekla da budemo se dogovorile sve za porod i kako poslje poroda... što tebi tvoji doktori vele?
babygirl baš slaaaaatko
Pinkypik znači i oko tebe kavopije male hahah
a to za dojenje tek kad sam počela učiti o dojenju me počela hvatati panika, sad sam ok
Tyna ja bih mu na tvom mjestu rekla ako ti trudna možeš čekati može i on, mislim ljudi stvaaarno
i super za šećer
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tyna,super za šećer! Ja idem na pregled u četvrtak, tada će nam biti 36+6, ali prije tjedan dana mi je rekla na pregledu da ak ne rodim do 39. ćemo se dogovoriti za induciranje. Baš me zanima kaj bu sad na pregledu,jer bi mi sad trebala biti ta doktorica koju zna svekrva,pa mozda ona kaze nekaj drugo...
baby girl, koliko je stara tvoja djevojčica?
koliko je divno kad su ovako mali i bespomoćni toliko je sigurno super i kad porastu pa budu mali ljudi s kojima komuniciraš i doslovno stvaraš suživot
dillb, sretna sam što nas nisi zaboravila
dok rodi još koja iz ove ture možemo otvoriti na bebama temu za nas pa tamo nastaviti.
mi koje čekamo red ćemo onda skakati s teme na temu hehe
nama je isto dežurna gradska ljekarna prekoputa stana pa nekako neću još kupovati adaptirano, lupocete i slične stvari. a ako se uplašim u rodilištu, uvijek mogu poslati muža da pripremi dok mi ne izađemo.
tyna, ja ću sutra na kontroli saznati hoću li morati ponavljati ogtt
makar mi stvarno dođe da se napravim luda i ne odem.
negooo, mama i ja smo danas obavile i kupovinu zadnjih krupnijih stvari za bebolinu.
kadica, podloga za prematanje, ručnici za kupanje. našla sam i onu frotirnu presvlaku za prematalicu.
htjela je mama uzeti i onaj mobil, ali sam je dozvala pameti.
em su svi bili preko 500kn (?!) em mi to stvarno nije potrebno, barem ne na početku.
idem sad sve pokrižati s popisa i raspakirati hehe
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, držim fige da ti neće biti potreban ogtt! meni je iskreno več stvarno dosta toga pikanja, i kontrola...
allegra, javi obavezno novosti... baš me zanima... meni je prošli put rekla da se neide na inducirani zbog šečera (mislim da sam ti to več pisala) osim ako su još kakvi problemi, naravno...
Tako je Pepita, ideš lijepo nešto naučiti o nečemu i onda te ubiju u pojam 😤
Evo,moram vam priznati kako me danas šoraju hormoni...dođe mi da plačem, a razlog? Ha ha glupost.... 😢 Idem lijepo namjestiti krevetić jer sam sve oprala i onda...uh...svekrva je popeglala šlifer (da i ona štogod napravi) tako krasno da sam išla ponovno peglati i ne ide i ne ide i dalje je zgužvano (jer nema omekšivača) - i tu pop. na nju jer je glupa. Jer za moje zlato treba biti savršeno. Onda idem uvlačiti poplun i kriva je dimenzija (paše,ali opet ne savršeno) 😵 Onda me zeza madrac jer zapinje za ono mekano što sam po rubu zavezala. I još na kraju mi naša prekrasna nova bebi posteljina uopće ne paše uz baldahin! I najrađe bi sjela na pod i plakala.Al neću jer eto imam vas koje me (možda) razumijete i znam da su to hormoni ali nije sve savršenooooo 😭
pinky, mene isto hvataju takve epizode. kad mi se to desi, pošaljem sve k vragu, skuham kavu i dignem sve 4 u zrak na 15 min. smirim se pa onda nastavim. zasad pali, nisam još niš razbila i nikog zadavila (više puta sam bila na rubu :P)
Axia, što je najgore znam ja to i lijepo si osvijestim da su to epizode ili hormoni ili nešto i potrudim se to prodisati ili se maknuti,ali mi je koma da se to uopće događa jer samo bebici šaljem loše emocije, a zapravo nema uopće razloga za to. Mislim stvarno,pa ionako će to valjda zabljuckati za 5 min.
Ali eto, dešava se...sve sam ispsovala pa je mir 😜
https://youtu.be/cROuJ7yVRcc
Evo ga, Pepita
Mini origami, i fakat je mini
Sortiraj odgovore
Najstariji