Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    07. Studeni 2015. 17:49

Tyna ma u jednu ruku pripisujem to i tome sto je bilo uzasno vruce kad sam ih nosila.. pa moguce da zato, jer mislim da stvarno nema neke velike razlike izmedu tih jastucica.. iskoristiti cu ostatak svakako necu ih bacati pa nek svrbi kolko oce 

shimmer
    07. Studeni 2015. 17:52

da znate da cu veceras i ja spremiti torbu za rodiliste, barem dio 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

shimmer
    07. Studeni 2015. 17:58

odletio mi post prije nego sam zavrsila.
    uglavnom, ja imam jastucice od johnsonsa, isto jednokratni i imaju mali dio da se zalijepe za odjecu. nisam ih isprobavala.
    robica za bebolinu bi mi trebala doci u ponedjeljak i onda odmah pranje i susenje 
    za sebe nemam pojma sto cu, najvjerojatnije tajice, majicu i vestu. ali sigurno necu ostaviti muzu da bira jer je frendici muz dobio donji dio trenerke u kojem je bila kad joj je puknuo vodenjak putem do bolnice  nije ga oprao, naravno 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    07. Studeni 2015. 18:08

hahaha shimmer,jadna tvoja frendica ja baš zato mislim pripremiti mužu sve u vrečicu i da mi zadnji dan donese, nebi isto da sam bira jer bi valjda donio ono što nosim doma kad me nitko ne vidi osim njega, a da ja nosim sa sobom, nemam mjesta više 
    a čak sam razmišljala da imam doma obučeno isto to u čemu ću ići u bolnicu,jedino ako mi vodenjak pukne onda je to druga stvar ...

Mrkvica2
    07. Studeni 2015. 18:41

Shimmer ja sam spremila tajice, carape i gacice jedne u vrecicu koju sam objesila oko majce koja je na vjesalici da se ne zguzva. Za bebicu robu sam u kindacu ostavila skupa sa dekicom. Valjda nece zaboraviti ponjeti jaknu i cipele mi.. makar vec vidim da cu mu onako u trudovima morati jos jednom sve pokazati. Omisljam se da mu mozda cak ostavim papir na kojem ce pisati sto mora ponjeti i gdje je sto.. da se izbjegnu scenariji tvoje frendice 

baby♡girl
    07. Studeni 2015. 18:51

Vec sam vam pisala, najbolje velikim slovima napisati sve. Inace cete bose kući 😂😂😂
    Shimmer ovo za frendicu, ajoooj, ali to su muski. Moj kad je cuo rijec radjaona, vodenjak, dolazi odmah se totalno izgubio. Da ne pricam da je ipak dosao u kosulji i crnim hlacama i cipelama da bude lijep nasoj princezi. Tako je i u posjete dolazio u kosuljama i svaki dan svjeze obrijan (al moja mama mu je dolazila speglati posto je bio sav izgubljen ) . Joooj curke, bas pisem pepiti kako je to zbilja jos skroz malo, iako vama vjerovatno puno sporije ide vrijeme. Zadnjih 15 dana mi je stvarno prolazilo kao godina. Nikad doc, i onda kad je dosao figa, nista se nije dogadjalo 😅😅 i malena mi ima skoro dvije godinice. Moja mala velika cura. 💗💗💗
    Uzivajte mi sve 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

shimmer
    07. Studeni 2015. 18:52

ja ću na dan izlaska slati popis preko whatsappa, to sam milijun posto sigurna 

Pinkypik
    07. Studeni 2015. 19:19

Shimmer, znači da bi ti i ja mogle izmjenjivati čizmice za sv.nikolu 😉 Ako ovaj moj mali veiki dečko ne požuri. A ja se sve nadam da će me bar 1 tjedan osloboditi 😄
    Babygirl 💙 how cute

Sad smo došli iz shoppinga...Ja više ne idem.Ma dosta mi je stvarno..Ko kit na suhom. Još kaže mužić evo ti frendice s foruma...nosila je Chicco uloške 😄 A ja di je, di je? Haha
    Eto,napokon sam i te ogromne gigantske uloške kupila...Mislim da bi mi pelene za inkontinenciju bile manje. Možda i praktičnije haha

baby♡girl
    07. Studeni 2015. 19:39

Chicco ulosci su zaista super, jesu malo ogromni, ali obzirom da krvarenje poslije poroda zna zbilja biti obilno, kao da spojite 5 mengi odjednom, i dobro sto su veliki. I ne zuljaju kako vir. One mreze na viru kad se sjetim, aaaa 😢😢😢
    A ovo o muzicu, moj je zbilja divan. U svemu je sudjelovao od pocetka trudnoce. On je birao posteljinu, dekicu, kimbac, balhadin... covjek se jos jednom zaljubio, u nasu prekrasnu curicu. A da ne pricam da ju je po noci nosio da podrigne nakon sto sam ju podojila. Sve sto sam trebala, bio je tu. Posto malu prvih 6 mjeseci nisam brisala vlaznim maramicama vec obicnom vodom i blaznicama za bebe (babylove), on je sve pripremao, nosio, trcao kad je nesto zatrebalo. On je zbilja moja bolja polovica. I dan danas, tko god vidi kako se on ponasa s nasom kceri ne moze sakriti to odusevljenje da je to zaista moguce. Evo da stanem, jer cu se u suprotnom raspekmeziti 🙈

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.