Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    06. Studeni 2015. 12:57

dillb fališ ovdje,ali neka ti nama fino uživaš sa svojim anđelićima 
    anaheja hvala na informaciji 
    axia slažem se sa tobom i ja sa svojim dragim imam više lijepih trenutaka od onih kada me ljuti,ali nismo ni mi savršene hahah 
    baš mi je drago da si zagrizla za pp, što nas je više onda je i meni nekako lakše 

meni je moram priznati nekako ljepši origami fold,ali sam čula da je malim bebama dosta velik, šteta što nema neka mini verzija, a možda ju u sama napravim hahah 

axia šta se tiče rakova, ako voliš ženo jedi nije da ćeš na tone toga pojesti 

ja ću i svog dragog fino dočekati u ned, joooj kad će ta nedjelja hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    06. Studeni 2015. 13:14

Pepita, imas i mini verziju origamija!! Ja sam ga slozila i izgledao mi je tako malecno...  A lanolizacija nije komplicirana, barem u teoriji . Ja sam zapela za vunene i nadam se da cu uspjet nabavit sve do zadnjeg vunenog- mada su mi i coveri sa pulom predivni 

A situacije sa dragima... Mene moj zbilja usrecuje, napravio je od mene malu mazu- a to nikada nisam bila. Uz njega se sva raspekmezim. A da mi svaki dan digne zivac neka sitnica na koju zapravo uopce ne bi trebala reagirat... Da, istina je. I zato mu ne bi bila u kozi . Ponekad sam zbilja kao stara cangrizava baba, a ne zasluzuje to... Ali na nekome moram vjezbat, hahahhahaha 

Pepita2109
    06. Studeni 2015. 13:20

Anaheja imaš kakav link ili si ti to sama napravila? Ma mislim da se svaki fold može prilagoditi, kao što je i od kite nastao mini kite hahah  
    Hahaha onda javi iskustvo sa vunenim coverima svakako 

Ohhh i od mene je napravio mazu, i svaki put kad pogriješi zna se izvući sunce mu njegovo slaba sam na njega ajooooj sad ću se još i rasplakati  
    Slažem se sa tobom

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    06. Studeni 2015. 13:22

Bok okruglice!
    Danas kod nas na meniju buncek.
    Probudila se ja ujutro kad ono na potkosulji s lijeve strane tri traga kolostruma,a i peku me povremeno bradavice ko da ih neko iglicom bocne.
    Dilb, baš mi je žao za regade,ak ih imaš ti iskusna mama, vjerojatno ih ni mi nebumo izbjegli. Al mi je drago da je sve ostalo ok. Ljubni ga i od nas dvije.

Anaheja
    06. Studeni 2015. 14:00

Pepita, upisala sam samo na youtubeu mini origami i izbacio mi je masu videa. I to kaj kazes, svi foldovi se daju prilagodit. A za lanolizaciju te svakako obavjestim 

A za dojenje me zapravo umirila baby girl. Odlucila sam da cu se prestat brinut oko toga . Ja cu rasturit, bez obzira na bol i sve, i tocka  .

axia
    06. Studeni 2015. 14:23

go, anaheja, GO!! totalno me ohrabrite kad vidim da ste i vi hrabre i oprimistične :D

Pepita2109
    06. Studeni 2015. 14:36

allegrazg meni ništa ne curi,ali pecne uhhh
    anaheja meni izbacuje svašta samo ništa vezano za mini origami fold 
    a šta se tiče dojenja i mene je babygirl smirila pošteno i spremna sam sve dati od sebe pa šta bude bude 

🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    06. Studeni 2015. 14:53

Oki doki, ja vas sad smirim i nastavim kad rodite, a vi cete mene tamo u 6 mjesecu kad pocnem histerizirat  
    Ja sam vec pisala pa da se ne ponavljam, nije med i mlijeko, ali ako se svaki problem rjesava kako treba, mora biti sve super na kraju. Sigurno. Vjerujem u vas. 
    Pepita budem kupila bebu celavicu pa ti preko skype-a davala upute live 😂😂 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    06. Studeni 2015. 15:26

babygirl hahahaha  ma dogovoreno 

🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    06. Studeni 2015. 16:12

I da jos nesto prokomentiram. Vidim sad clanak na klokanici "suprug i ja ustajemo ranije da djeci pripremimo dorucak". Toliko me nasmijao da sam htjela iskomentirat da ja spavam do podne i cekam da meni moja mala napravi i dorucak i rucak 😂😂😂😂😂😂😂 ajde u clanku pise o zdravoj prehrani, ali naslov mi je bas presmijesan. Inace mi kad se budimo moja malena prvo kaze kava kava. 😆😆 ona dobije svoju "kavicu" , a mama i tata svoju 😙😙😙 ah ti divni momenti u kojima covjek stvarno uziva 😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.