Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    07. Studeni 2015. 19:58

Babygirl to je jako lijepo.. neznam jesu to tate slabiji na curke ili sto ali mislim da bi i moj mogao biti slican.. nikada ga nisam vidjela ovakvoga, stvarno ga je milina vidjeti kako se raznjezi sav cim prica kako jedva ceka curicu nasu. Istina mislim da to on malo zamislja kao na filmu ali neka se veseli 

Daj mi reci kad si spomenula vec, koliko ti je bio taj paket blazinica za bebe? Ja sam kupila jedan tosamin i cine mi se super za brisanje guze.. isto sam mislila vise vodom nego maramicama. Pogotovo intimne dijelove curica mislim da je pametnije vodom brisati.. 
    E da i jel taj jedan chicco stane i u normalne gacice? Smijesno pitanje znam, ali kad sam izvadila jedan pri pakiranju torbe stvarno sam ostala paf koliki su

baby♡girl
    07. Studeni 2015. 20:31

Mrkvica kazu da cu cure za tatu. I jesu to je sigurno 
    Da napomenem da je to bilo prije godinu i po, ali ako me pamcenje dobro sluzi bile su oko 10kn. Ja sam se isto odlucila na blaznice jer je curica, npr pampers sensitive su me pekle po obrazima, i samo mi je proslo kroz glavu kako bi tek nju peklo po intimnim dijelovima. Bitno je poslije vode ju dobro " posusiti" prije ponovnog oblacenja pelene. U pocetku sam koristila kremu, ali sam ubrzo odustala te ju stavljala iskljucivo nakon velike nuzde samo na guzu jel, po intimnom nisam mazala jer je premasno, i smatram da nema potrebe. Do ovog ljeta nije imala osip, a i kad je dobila mazali smo jednom super kremom, moram se samo sjetiti kako se zove. Proslo nakon jednog mazanja. Da se vratim na vodu i blaznice pogotovo kod velike nuzde koja je u pocetku toliko mekana da zbilja ode svukud i uvijek me bilo strah infekcije, a vodom se najbolje ispere. Lavorčić je zakon. Chicco mi je stao normalno, jedino sam ga naprijed stavljala skroz do ruba gacica, a i iza daleko stigne, ali eto, zbilja mi je bio odlican, osobito zato sto je mekan i ne zulja i ne smeta toliko savovima koje nadam se necete imati. 
    I da, vlazne maramice Trudi koje nazalost imaju samo u ljekarni, (11kn-12kn ovisi u kojoj kupujete) su definitivno bolje od apsolutno svih baby vlaznih maramica koje sam ikad dotaknula i pomirisala. Ipak nisam nosila lavorčić kod pedijatrice 😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mrkvica2
    07. Studeni 2015. 22:51

Babygirl tako im je i sada cijena.. ove tosamine su 10-11kn nisam sigurna i 50komada je unutra.. meni se cine jako prakticne za to. Maramicama sam mislila samo s guze pokupiti veci nered a ostalo voda i blaznice.. a i to sto kazes sebe ne brisem vlaznim maramicama tuda pece, a kamoli nju malenu osjetljivu.  U vezi kreme.. kupila sam pavlovicevu i mislila sam mazati nakon kakanja samo guzu i pregib prepona samo. Mislim da nema smisla svaki puta kad piski mazati ponovno i pogotovo ne intimne dijelove..
    E i hvala za chicco.. stvarno nikad nisam mislila da ce zatrebati toliki ulosci, pa su mi vjerujem kao i dosta cura enigma 

A ovo sto si spomenula da zadnji dani traju i traju istina je.. eto meni je tocno 14 dana do termina i svaki dan nesto ocekujem, osluskujem ali nikako da uocim neki znak.. iscekivanje, uzbudenje i trema pomalo 

Pepita2109
    07. Studeni 2015. 23:20

Cure moje moja svekrva nikako da me ostavi na miru da vam se javim hahaha  večeras spava kod mene da bude mirna jer sinoć nije spavala jer se bojala da rađam i da nisam stigla do mobitela jadna stvarno panila žešća s njom..

Babygirl aaaaaa kako slatko nadam se da će i moja curka imati takvog tatu 
    imam osjećaj da su dani već sad počeli sporije prolaziti,ali ok je ja ionako očekujem prenašanje da mi bude lakše  

imam i ja te babylove blaznice i tetra krpice za brisanje, a imam i malih ručnika  sve samo ne vlažne, njih koristim nakon pregleda kod ginekologa i zna peckati.. a prati ću sa vodom i povremeno sa kamilicom, i kremicu isto kao babygirl samo nakon kakanja 

ja imam vir uloške i baš sam išla isprobati i meni su nekako fini i mekani uopće ne smetaju.. a ako će krvarenje biti kao 5 mengi zajedno onda me mogu odmah na transfuziju priključiti jer su mi menge obilnije...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    07. Studeni 2015. 23:56

Mrkvica gdje si vidjela te tosamine? Za te prvi put cujem. 
    I ja sam koristila pavlovicevu, od sudocrema se jezim iako kod nekih malo gorih stanja stvarno pomaze, ali kad vidim da se ne da razmazat niti lako oprat kasnije vodom uh. 
    Pepita dobro je dok znam da su ti svekrva nocas i muz narednih par dana doma, kad oni ne budu budem te ja pilala porukama da vidim jesi u komadu 😅😅💜
    E i mene je tako vir prevario, mekano ma oblak haha, i iako nisam rezana vec sam imala jedan unutarnji povrsinski savic, svejedno mi je ona mrezica radila horor 😯😰😟 a i prekratki su, debeli, okrenes se i pomakne se malo i eto pravog horora. Posto sam inace nespavalica bila u prvoj T pogotovo u bolnici do poroda, i kad sam rodila ja sam si u sred noci ako bi mi slucajno malo proslo, a svima prodje na plahtu, otisla po nove plahte i zamjenila si. Inace ne daju bas svaki dan da mjenjas, ali ja sam bila luda. Em one plahte koje su iskuhane milijun puta bez trunke omeksivaca pa su mi izgrebale kozu, em da legnem u to nikako. Ovaj put nosim sa sobom par onih podloga za presvlacenje bebe iz dm-a, pogotovo zato sto ce biti ljeto pa da mogu maknut onaj debeli najlon ispod plahte koji krevet pretvara u spravu za mucenje. 
    Sto da vam jos pisem osim tik tak tik tak jos maloooooo 😘😘😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    08. Studeni 2015. 00:02

babygirl ovo je trebao biti zadnji teren ove godine osim ak se još nečeg ne sjete hahah  ma može, znaš da bih ti javila među prvima čim krene 
    Kupila sam i ja pavlovićevu kremu,ali imam i domaću nevenovu mast koja je moj melem doslovno za sveee kao i gospino ulje 
    za uloške ću vidjeti nadam se da će valjati 
    jojjj ja planirala otići vidjeti za jednokratne plahte u ljekarni sad si me sjetila heheh uhuh lista raste umjesto da se smanjuje hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    08. Studeni 2015. 00:08

Pepita iskreno nikad nisam probala ni jedne ni druge a za chicco sam se odlucila jer su mi sve cure rekle da su one vira uvijek stavljale po par komada.. sto je meni uzasno jer neznam ni kako ih ucvrstiti ni nista.. ovi su jako veliki pa se nadam da ce biti adekvatna zamjena. A ovo za m.. i meni su bile uzasno obilne i duge tako da me sve strah babinja 

Babygirl ovaj sam paket uzela u bubamari usput, ali mislim da ima u dm-u trebala bi skicnuti pa ti kazem tocno.. imaju klasicno ono pakiranje narancasto njihovo, pise to to na njima.. i super mi je velicina, vece su od obicnih blazinica. Bas kao male krpice.
    Ove jednokratne podloge za krevet imam vec spremne u koferu za bolnicu.. to svi kazu da je pametno ponjeti, samo sam ja u ljekarni kupila,nisam znala da ima i u dm-u.

Mrkvica2
    08. Studeni 2015. 00:13

A sudocrem imam malo pakiranje za nedaj Boze.. je agresivan ali je super za rijesiti neki veci problem. Inace suprug mi nekad zna imati problema s velikim i bolnim aknama.. izade po koja s vremena na vrijeme. Samo cu reci sudocrem ih je rijesio.. neznam sta stavljaju u to ali eto djeluje.

Sonja8
    08. Studeni 2015. 00:59

Večer okruglice 
    Evo da vam se i ja javim... Vjerujem (i nadam se) da uglavnom spavate! Ja bila u djiru cijeli dan i prelezala cijelu večer. Tako da sam sad jos budna i brojim ovčice... Curka mi je bas imala PARTY u trbuščiću da smo u čudu gledali kako mi se rade valovi na busici... I mogu reci da me na trenutke znalo fino zaboljeti. Nikad tako. 
    Bas ste vrijedne, spremile torbe za rodilište...osjećam se kao da sam u školi i svi su učili za test osim mene 
    Ja jos pola toga nemam. Kao jos 2 mjeseca do termina imam pa cu stići. 
    Neke su nam jako blizu i iščekujemo mrvice s vama 

• mama@
    08. Studeni 2015. 08:27

Jutro 
    Sve se vecinom pripremate i jos malo pa su popisi u smecu.
    Ja svoj jos uvijek krizam lagano iako me zbunio zadnji uzv.
    Inace mi je termin u 1 mjesecu a sad je ispalo (po svim mjerama) 22.12.
    Ipak mi je to 2 tjedna razlike, 2 tjedna ranije.
    Izgubila sam se jer mi je to dosta. Po tome sam danas sta? 34-ti tjedan????
    Uh boze mili.

Inace, fali mi jos kadica i jedan rucnik za bebu da budem kompletna. I naravno sloziti kinder i robicu na svoje mjesto 

Nadam se da cete uzivati na ovaj izborni dan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.