Pinkypik hvala draga
drage okruglice kako ste mi danas jeste li ustale sa smješkom na licu kao i ja sutra mi se dragi vraća pa sam kao malo dijete sva happy
Danas će mi društvo praviti moje svekriva tako da joj se veselim zato što će mi dan proći dosta brzo a dok nju čekam laganini sa kućanskim poslovima kojima nikad kraja hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, ja da nemam uha smijala bih se oko glave :)sinoć me dragi zove, reko negdje su stali pa se javlja. i pitam ja njega kakav ti to pas laje sastrane :P a naše psi svi iozjurili pred njega i laju kao ludi... baš me iznenadio, došao je 3 h prije nego je trebao :)
vidim, i ti svoju sveki zoveš svekriva :D meni je to skroz simpa, samo kaj se moja malo ljuti kad joj tak kažem pred njom... a samo se zezaam :)
nesanica me nooćas nije zezala, spavala sam kao beba :) al zato čitav ovaj tjedan oko 4 ujutro gledam tu po forumu jel ima još koja budna :)
a hemiće hvala Bogu nemam, zasad.... tko zna, jel postoji slučaj da su se skroz preskočili??
Jutro okruglice drage
Dan je taaako predivan
Prvo da si pohvalim dragog, sinoć me izveo na pizzu i poslije toga u šetnju da potrošimo to što smo pojeli
Sutra mi moji dolaze u posjetu, da vide kako smo stan uredili, a i peče se janje povodom mog preseljenja dragom i uređenja stana i tako
Malo me bole zdjelične kosti, ne znam dal se to beba spušta ili što je u pitanju, ali je prilično neugodno...
Dobro jutro/dobar dan ja ustala u 8,najela se,otišla u dučan i evo me natrag u postelji
osjecam se ko da me vlak povozio,nisam se naspala uopce. Mislim da danas nista s ciscenja
govorila sam jucer dragom kak vas iznenađuju muževi(ogledalo,lancic s bebinim imenom) i moj se smije od neugode.on se to nebi sjetio i da mu ja velim da hoću
Jutro zene drage..
Nesanica = muz te probudi vec dosao s posla pa sad na brzinu nesto spremam za rucak. Mozda ga kupim sa finim ruckom
Pinky neznam u koji city ides al ovaj u jankomiru nema trudnicki odjel pa ih nema tamo.. ja sam uzela na kraju u areni jer u west gateu i tamo nisu imali. Mislim da ce odlicno posluziti.
Pepita a tako sam si nesto i mislila da moras jer si sama ali svejedno. Moramo te malo pospotati brinemo se
Axia zasto ne, ja ih mislim jos nemam.. bar ih nisam jos napipala i nemam nekih tegoba bas. Pocelo me bilo peci jedno vrijeme pa sam kupila kantarionovo ulje i pocela paziti na to.. voljela bih ih svakako izbjeci, a ako vec dodu nadam se da ce to biti samo oni na porodu koji se povuku sami od sebe. Kazu da dosta ovisi i tko ti vodi porod..
Ines bas lijepo od dragog.. i bas lijepo za janje heheh ja sam veliki janjetinoljubac A ovo za zdjelicu je normalno kako odmice trudnoca.. vidis da smo sve vec ko stare babe
Tyna a i moj ti je takav.. nije bas od sitnica nekih i iznenadenja. Ali opet ga volim, sta cu s njim Iako bas nije sklon tim stvarima lijepo se ponasa prema meni i pazi na mene i jednostavno znam da me voli, a sto nije neki od detaljcica ne sekira me toliko. Neka su oni tu za nas a ostalo cemo lako.. (ali razumijem te i ja bih nekada voljela neko tako iznenadenje da se raspekmezim sva)
axia jojjj kako te fino iznenadio, mene moj tako redovno iznenadi
hahaha da da svekriva, samo je ne zovem tako jer mi je ona i kuma ( krsna ) pa mi je više i prijateljica,ali ono kao svekrva je kao i svaka druga
hemići se redovno znaju pojaviti tokom poroda od naprezanja, ja ti od srca želim da te izbjegnu,ali preventive radi zaista možeš raditi isto što i mi ostale sa kantarionovim uljem makar poslije velike nužde, ja moram priznati da nisam neko vrijeme i prošli put mi je sve tako nabubrilo da sam se prepala,ali i u tom slučaju ulje je pomoglo ahhh obožavam ga za sve je
Mrkvica ma neka si ti meni rekla i treba me pošpotati jer mogla sam ja i više puta po malo nitko me nije spriječavao ali ja si htjela "olakšati" da ne hodam toliko gore dolje hahah
Tyna ma sigurna sam da i tebe dragi nekako iznenadi, meni je najljepše iznenađenje od dragog kad ugasi komp bez da mu ja dva sata moram govoriti da se malo podruži sa mnom prije spavanja hahaha
ines moguće je da se bebica smješta,ali opet s druge strane normalno je da te boli sve živo i ne živo na tijelu kad se sve rasteže koliko može i ne štedi nas hahah
moja bebica je zamijenila dan za noć već dva dana po danu je onako promeškolji se, a navečer party ono totalni kao da pleše hip hop i break dance hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvice, sad si mi vrijeme (i leđa) uštedila 😃 jer idem u c.c. west pa bih bez veze tražila. A i mislim si kako tamo ima za djecu i bebe pa valjda ima i za trudnice ali ja nisam vidjela.
Malo sam pošišala sad grančice po vrtu i već me ulovio išijas. Sad ležim i razmišljam kako se sve kosti kralježnice i kukova prilagođavaju novom stanju...uh 😵
Moj malac lijepo po noći spava (valjda) i oko 7 se protegne malo pa oko 9 ima buđenje, a nadam se da će tako dobar i ostati. Sad smo ga snimali što radi unutra, sav se miče i gura nogice u stranu,a guzu skroz gore,kad ga počeškam nekad pobjegne a nekad se još više namjesti 😄 Zlato mamino!
Mrkvica navrati slobodno onda na janjetinu
Pepita kako preventivno spriječiti hemiće?
Moja beba je sve aktivnija, iskreno ni ne brojim pokrete po onom što mi je doktor dao, ja sve to ovako odoka napišem mislim između 7 i 8 spavamo ujutro, a između 13 i 14 te 19 i 20 sam najaktivnija pa ne stignem brojiti, ali zato poslije 10 kad se smirim onda počinje party dok joj god ne poželim laku noć prije spavanja
nemam razloga za brigu oko micanja
ma inače se nemogu žaliti na njega, stvarno je dobrica i sve bi napravio za mene... normalno poslje malo muljanja, ali svejedno napravi
sad mi je na zadnjem pregledu pred njim rekla zašto ne mirujem, kao bebina glavica je nisko dolje. da nesmijem ništa raditi, i moram odmarati. i odmah mi je očitao bukvicu kad smo sjeli u auto. sad mi neda ni košaricu u trgovini nositi, a niti vrečicu do auta
ali najljepše od svega mi je kad me prije spavanja zagrli, drži i tako zaspim na to sam se navukla ko na drogu pa mu je to obaveza svaki dan
baš me zanima kako bude se ponašao kad bude tata
Sortiraj odgovore
Najstariji