Pinkypik, nisi jedina ti si još dobra s tvojim ispadima,budi sretna da si samo na tome
moj brat je jadan, njegova žena je isto trudna, ona ga doslovno na stepenicama čeka kad dođe s posla zbog svađe, svaki dan! i to takve sitnice da mi je slabo. al nemože si žena pomoći, hormoni su joj poludjeli! ja mu se divim. moj bi davno dobio sjede da je na njegovom mjestu
ja mog dragog samo gnjavim sa svime što treba kupiti. i svaki put velim da je to zadnje. i onda drugi dan počnem govoriti kaj još moramo kupiti tak da sam danas sama išla u kupovinu (kadice) jer je njemu več dosta
Pozz curke,
i ja imam ispade, ne znam jel od hormona ili zbog stresa, ali stalno imamo uspone i padove dragi i ja :)
Tyna i Allegra, bar vas 2 imam ovdje, ja za 10 dana dajem GUK profil pa ćemo vidjeti...Molim Boga da bude ok :)
Btw, danas sam dobila svoj prvi hemeroid u životu, a i inaće su mi dolje kod "gospođe" na jednoj strani iskočile vene..Nije strašno, ni jedno ni drugo me ne boli zasada, ali očito da maternica pritišće vene :/
Stigla kolica jučer, još samo madrac za krevetić, dragi još treba staviti vješalicu i lampu kod presvlačilice i šipku za zavjese da možemo sve ukomponirati šta smo uzeli u Ikei!
Vecer drage moje..
Eto ja sam si danas napokon otisla po one potkosulje za dojenje i odusevljena sam.. prosetala sam i popila kavu s frendicama dok sam jos u komadu. Bas se nekako bolje osjecam nakon sto sam izasla van i podruzila se malo sa curama
Vidim spomenule ste boce i dude.. mi smo dude varalice kupili, kada cu dati jos cu odluciti ali mislim da hocu za uspavljivanje ili tako nesto.. ovisi kakva malena bude, ne marim za komentare (sve me strah i reci) zelim i sebi olaksati u nekim situacijama. Bocu jos nemamo, ali baka se ponudila kupiti jednu medelinu pa eto to ceka nju.. ali naumila sam dojiti svakako.
Ma ti veci klinci su preslatki, ponasaju se kao da su veliki.. tako i ja kad dodem kod frendice njen mali od dvije god obavezno pije s nama kavu heheh svoju naravno. Preslatko mi je to..
S dragim srecom zadnjih dana nemam razmirica.. nama je najveci problem kada ja spomenem da sam stalno sama i sto on smatra da naravno pretjerano gundam oko nereda.. ostalo imamo neku zlatnu sredinu.
Tyna, jadan tvoj brat,stvarno. Ja se ne svađam s nikim,samo ponekad pošizim zbog gluposti (očito). Sad smo se muž i ja smijali mojoj ludosti...ali eto,maloprije bi tukla nekoga 😛
Mia, i ja imam prve hemeroide ali uspjela sam ih održati da se pojave otprilike 1x tjedno. Svaki put se poslije nužde operem i namažem kap kantarionovog ulja (gospine trave). Imaš u dm-u za oko 25-35 kn ili u biljnoj ljekarni,placu... Najbolje ti je namazati prije nužde jer ti bude lakše. I probaj ne tiskati. Proći će brže. I sretno s guk-om! 😉
Mrkvice, gdje si kupila potkošulje? Ja sam naručila neki topić/grudnjak s ebay-a.
Pinkypik draga moja nisi jedina sa takvim ispadima hehe ali to ti je skroz normalno i bez brige neće ti bebica zamjeriti
Anaheja oooo hvalaaa ti na linku baš je mini mini vidjeti ćemo kako će funkcionirati..
Tyna hahahaha jadan tvoj brat, šta se tiče mog gunđanja ja zaista gunđam samo sa razlogom a taj razlog je što ja sve radim ali baš sve, dok moj dragi po cijele dane kad je doma igra igrice tako da nije baš da bez razloga planem, i to samo kad mi prekipi to njegovo ponašanje, a sada kako ga nema doma samo jedva čekam da mi se vrati..
Mia007 ohhh hemići gadna stvar zaista uh uh i ja se tek sad u trudnoći prvi put susrela sa njima, srećom nisu Bogu hvala bolni..
Mrkvica baš lijepooooo nauživala si se
ja sam si danas nosila drva u kuću pa me leđa bole i sva sam nikakva, evo malena luduje nešto se namješta hahaha a ja sada fino osušiti kosu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da vas pozdravim i da kazem kako mi je lakse kad vidim da nisam jedina luda meni takodjer horkoni luduju i cini mi se sve vise.. pokusavam se kontrolirati ali nekad mi bas ne ide, cini mi se da u 10 min promijenim 10 raspolozenja, a najbolje je kad pocnem plakati i smijati se u isto vrijeme.. ovaj moj me vec gleda da sam luda i cak me pitao dal su to sve trudnice takve ili sam ja poseban slucaj pa sam i na to se rasplakala, pokusa me utjesit poludim, makne se od mene poludim zasto nece blizu... jadan on kad me ulovi zuta minuta
Danas me ulovilo ciscenje i jakooo sam spora..evo maloprije zavrsili i okupala se i sad vas citala...
Dal je kojoj od vas iznenada krenula krv iz nosa? Meni se to danas dogodilo..
Mia potpisujem pinky.. isto radim i ja. Redovito mazem kantarionovim uljem, operem se iza nuzde ili koristim vlazni wc papir i trudim se ne tiskati, zasad djeluje.
Pinkypik u hm-u, dvije (crna i bijela) su 149kn. Sarene su skuplje, i prodaju se samo u paru tako. Meni su super jer nema gore kosarica tako da se ne bojim da ce mi kasnije biti mala koliko god cike narasle, a opet je unutra kao topic pa te stisne fino. I napokon imam potkosulju koja mi ide preko trbuha a uzela sam s velicinu. Ako se pokazu dobre uzeti cu jos jedne. Ako nista uvijek ce moci sluziti kao potkosulja.
Pepita jesam, jesam i mogu ti reci da mi je falilo.. bas sam se oraspolozila. I pazi s tim drvima.. nemoj se toliko naprezati. Kako bi rekao moj gin gospodo pocnite se ponasati kao trudnica
Buffy citala sam da je to normalno u trudnoci, da dosta trudnica tako krv zna iz nosa curiti iz cista mira.
Mene eto neka nesanica pere.. jos cu budna docekati da muza posaljem na posao
Dobro jutro okruglice! 😄
Ajde da se i ja jednom naspavam i probudim u ovo raano jutro 😉
Mrkvice,hvala ti,ionako idem danas do cityja pa ću pogledati. Mislim da je potkošulja bolja od grudnjaka za nas zimske bebe.
Nadam se da si brzo zaspala....i da još spavaš 😘
Buffy,a znam, baš to, nadam se samo da će nas to uskoro pustiti. To je samo povremeno i privremeno. Valjda. Bojim se samo da me ne zašora još jače kad beba stigne. To onda nije dobro jer želim uživati u tom malom popišancu.
Pepita, draga,a da i ti poslušaš tog gin. od Mrkvice? Mogla bi koja žica od te igrice malo nestati 😯 Ah...sama od sebe 😉 Zna im se to dešavati. To ti je kao onaj fenomen nestanka čarape u mašini haha
Naravno da svašta radiš ako ne moraš mirovati,ali baš drva nositi...uh
Lijep vam dan želim! 😄
buffy to se zna dogoditi kada žilica/venica neka pukne ništa strašno..
Mrkvica i Pinkypik hehe hvala na savjetu, ma inače ja drva ne nosim to radi muž,ali kako sam sama nemam izbora moram se grijati navečer hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, nemoj ništa uzeti kao savjet, ti si trudnica.. žena, majka, kraljica 👰 i to ti jedino određuje put!
Sortiraj odgovore
Najstariji