juicy, sretan rođendan, škorpionko :) danas onda uživancija, nema posla :D tako sam i ja svoj provela :)
Juicyfruit pa sretan rodendan
Sve najbolje ti zelim.
Mia to nisam cula.. a neznam bas da je izvedivo jer samo kad pogledam onaj paket ulozaka vidim da nista vise nebi stalo
Mislim ne vidim problem u tome da se kofer pomakne ili podigne na kratko. Stvarno nit je tesko ni nista.. ha ponjeti cu kako sam spremila pa kako bude..
Juicy, sretan ti rodjendan !!
Meni je danas opet jedan od onih dana kada nemam volje mrdnut sa mjesta... I bezvoljnost me opet uhvatila... Bez veze... A zamislila sam si toliko toga danas napravit... Nisam sigurna bas da ce bit ista od toga....
jutro!
juicyfruit, sretan ti rođendan!
pinky, kako je prošla noć?
ja sam pokušala pronaći uzorak za dobre i loše noći, ali on jednostavno ne postoji.
uglavnom bi me prije usnivanja mučili grčevi pa sam pojačavala mg popodne.
sad više ne idem kroz noć na wc, ali ujutro kad me muž probudi prije odlaska na posao ne mogu zaspati poslije. jednostavno prihvaćam situaciju kakva je. barem sam do 15h sama pa mogu raspolagati vremenom kako mi najbolje odgovara.
a u najgorim šizama popijem normabel, što ću.
jučer smo i mi složili i premjestili krevetić u spavaću.
odmah sam složila i posteljinu i ogradicu i eno sad stoji sve namješteno, a ja gledam u čudu i ne mogu vjerovati da će tu stvarno netko spavati, naša kćer, naša beba. pa me pere grozna grižnja savjesti što ne osjećam neku ushićenost koju mislim da bih trebala
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Juicy sretan rođendan! 🎉 🎈
Baš sam probdjela sinoć sva nervozna. Na kraju sam se oko 1 digla i tuširala jedno pola sata. Baš mi je pasalo. Namazala kantarionovim uljem trbuh. Smirila sam se pa i svrbež. Obukla novu pidžamu i zaspala napokon. Mislim da me nervoza uhvatila,ali i sad me svrbi (puno manje) kao da je alergija na nešto. Ali ne vidi se ništa. Prestat ću piti magnezij od danas. I definitivno reći dr. što me muči ili ako prestane,što me mučilo. Najmanja stvar je izvadit krv i provjeriti..
Shimmer stavi slikicu! 😍
Istina,za tu (ne)ushićenost..i ja imam dojam da sam do nedavno bila puno sretnija i uzbuđenija zbog bebe. Sad je to nekako umjerenije i samo valjda mislim što još treba.
Moje uzbudjenje oko bebe je jos od pocetka trudnoce u oblaku brige. Na kraju se ta zabrinutost pokazala opravdanom. Nadam se da ce se sve promijenit kad beba konacno dodje...
shimmer, pinky, i samoj mi je tako... imam dojam da dok je popis još bio bez kvačica i neizkrižan, da sam osjećala puno veću euforiju i često se zbog toga osjećam krivom... al mislim da će se sve to promjenit kad napokon naše mrve dobijemo u ruke :) to me nekako drži iznad vode :)
Shimmer mislim da je to normalno.. sjecam se pocetka trudnoce, znala sam muzu sto puta reci sto nevalja samnom zasto nisam uzbudena i euforicna.. sada je to u epizodama, malo sam sretna ali vecinu vremena tjeskobna. Hvata me trema velika i nemogu se prestati pitati jesam li dorasla situaciji.. nadam se da ce to sve sjesti na svoje mjesto kada malena dode.
dillb pa cestitam na pravom, velikom decku 💙💙💙 porod zvuci bozanstveno, svaka cast na smirenosti i sto si izdrzala sve bez lijekova 💪🏼 sad i sluzbeno mozemo otvoriti novu temu ☺️ Joj bas sam sretna, kao da mi je prijateljica rodila, zasuzile su mi oci na citanju posta, predivno predivno ❤️🎉
Juicy sretan rockas, sve najbolje i zelim ti da imas porod kao dillb 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji