jutro pisalice :)
pinky, nadam se da je bolje... i mene tako zna uhvatit, ali kod mene je više u pitanju kao nervoza neka....
ja sam noćas imala epizode nesanice. u 4 sam surfala po netu ko luda... jedva nekako sam oko 6 zaspala, na kraju sam se jedva izvukla iz kreveta maloprije... kao što kažu, to su plemenite nesanice koje me pripremaju za besane noći... ma plemenite my ass -.-
Jutro
Dillb, cestitam! Bas sam sretna da je sve super proslo. Javljaj dalje kako napreduje bebac :)
Sto se tice drugih tema, problema s probavom nemam, a po noci redovno idem 2-3 puta piskiti. I pocela su me ledja boliti kad lezim na njima.
U dijetu sam se ufurala, al bi mogla jos tonu toga pojesti u danu. Probat cu se drzati bar dva tjedna do prvog vadjenja GUK profila, pa ako bude ok, malo varati
Jucer smo slozili krevetic koji smo dobili, danas idem po kolica, jos samo madrac od vecih stvari.
Po ovim vasim popisima jos moram nadopuniti stvari za bolnicu. Mrkvica, sta nam treba cijeli paket pelena za bebu una sv. Duhu? Oni nista nemaju?
Jutro curke drage..
Pinky slazem se s axiom mozda stvarno od nervoze.. ako ne prestane pitaj doktora da nebi bilo ovo sto je shimmer spomenula..
Mia rekla mi je cura koja je tamo rodila sa jesenskih da oni bebe kad presvuku presvlace sa svojima a ti u sobi sa svojima. Ja sam kupila i spremila onaj paket pampersica premium care, 33komada imaju unutra. Minijaturan je tako da mi stane u mali kofer kraj ostalih stvari.
Ja sam zakljucila da cu sutra ako mi ne napravi vag pregled traziti da ga napravi ipak. Nemogu previse me zanima kakvo je stanje..
vidiš, mrkvice, dobro da si spomenula te pelene... jel zna netko kako je u Petrovoj?
Mene jedino brine sta mi je rekla frendica za sv.duh, da moras sve te stvari potrpati u neki minijaturni ormaric kraj kreveta, da nista ne smije stajati na podu zbog ciscenja, a da u taj ormaric nista ne stane. S druge strane, imam osjecaj kao da nosimo opremu za kampiranje :)
Jutro.
Pinky nadam se da ti je svrbez dopustio da odspavas ipak.
Sad nevezano za trudnocu.... ja sam imala prije 2 god neku alergiju valjda. Ubiti ne zna se sto je bilo. Svrbilo.me sve ali u intervalima. Bio je uzas. Zavrsila na injekcijama. Bjah..
Tako da znam sto si prosla nocas.
Ja sam jutros sredila vrt, orezala ruze, pobacala dotrajalo cvjece i pomela dvoriste ( a nije malo)
Mislila sam jos nesto ali moram odmoriti hahaha.
Poput babe sam.
mrkvica, thnx :)
mama@, kako je ono netko jednom rekao-zimske babe :) tak mi je i samoj. napravila sam si popis što ću napravit dok dragog nema doma, nisam još riješila ni ponedjeljak. a danas srijeda :P jednostavno ne ide... a niš, pomalo. bitno da sam peglanje završila, to mi je bila najveća tlaka :)
Ja sam dasku za peglanje pripremila jucer i sad tako stoji
Inače danas mi je rodjendan i mislim da ne bi trebala nista raditi pa ce peglanje pričekati sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji