Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    03. Studeni 2015. 16:39

Dilb: cestitam od srca! ♡ Neka je on nama tak velik i zdrav! :) sretna sam zbog tebe sto je proslo kao po spagi,tako ja zamisljam sebe.hehe.vidjet cemo. :D jesi me nasmijala sa ovim da te zapiskio.odmah sam pomislila:neka,neka,nek se zna da je to njegova mama. :))))  

Dugo nisam bila pa samse nacitala svega:
    MaliV: bube i paukovi su i moj posao.znam kako ti je. :p

Mama: sretno u petak.i navijam za uzv! :) ♡ Moj je za 3tj.,23.12.. i moj momak mene stalno nekako lupa u koso pa se rastrgne sa obje strane i stomak mi bude kao harmonika.ma svi ce oni nakraju nadam se u pravilan polozaj! :))))

Moram vam svima reci sto me iznenadilo jucer...to npr.nisam znala...svi spominju onaj porodiljni 45dana prije...ja jucer kao prava pitam dr.da mi izracuna koji mi je dan to A kaze ti ona meni:pa vi niste na komplikacijama,vi jos uvijek radite,to mogu samo zene kojima su otvorene komplikacije.u vasem slucaju nisu,znaci mozete tek 20ak dana prije.ja ostala izbezumljena.znaci: otvorit cemo komplikacije 23.11. Da bih na porodiljni 7.12.... -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

lillany
    03. Studeni 2015. 16:44

:) just smile :)  ja nisam imala otvorene komplikacije i otišla sam na porodiljni 45 dana prije. Posve normalno. Mislim da je to doktoricina privatna politika. Istraži još malo.

Tyna24
    03. Studeni 2015. 16:48

dillb čestitke!!! jesi otvorila našu temu, sad će za čas i naše bebice! a ti uživaj s svojom

Sonja8
    03. Studeni 2015. 17:41

Jeeeee koje lijepe vijesti!!! Stigla nam je prva zimska bebica! Čestitke dilb! 
    Vidiš kako smo svi mislili na vas!

visnjass
    03. Studeni 2015. 19:17

Cestitam dillb   
    Super da je sve proslo kako treba 
    Definitivno si ohrabrila s postom 
    Bas pogledala tablicu, ja sam među zadnjima u zimskim

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

dillb
    03. Studeni 2015. 19:21

hvala vam drage moje. samo budite hrabre i dišite. sve ostalo će se posložiti. još je ljepše što moj stariji sin odlično reagira na bebu. pusa svima do sljedećeg posta.

p.s. moj kapitalac od 52 cm još uvijek stane u veličinu 50 iako mu je guza ogromna, a motam ga u samo jednu tetru.

lady6
    03. Studeni 2015. 19:56

imaš nešto i ovdje po tom pitanju https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/porodiljni-dopust-45-ili-28-dana-497

• mama@
    03. Studeni 2015. 20:30

Sad cu ja nesto glupo pitati...
    Ako se ode na porodiljnji 45 dana prije termina, dali se to onda vremenski oduzima od prvih 6 mjeseci porodiljnjog ili bude tih 45 dana + 6 mj.

Ne znam hoce li.me tko skuzitu hahahaha

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 20:46

mama dobro pitanje i mene to zanima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.