Dilb: cestitam od srca! ♡ Neka je on nama tak velik i zdrav! :) sretna sam zbog tebe sto je proslo kao po spagi,tako ja zamisljam sebe.hehe.vidjet cemo. :D jesi me nasmijala sa ovim da te zapiskio.odmah sam pomislila:neka,neka,nek se zna da je to njegova mama. :))))
Dugo nisam bila pa samse nacitala svega:
MaliV: bube i paukovi su i moj posao.znam kako ti je. :p
Mama: sretno u petak.i navijam za uzv! :) ♡ Moj je za 3tj.,23.12.. i moj momak mene stalno nekako lupa u koso pa se rastrgne sa obje strane i stomak mi bude kao harmonika.ma svi ce oni nakraju nadam se u pravilan polozaj! :))))
Moram vam svima reci sto me iznenadilo jucer...to npr.nisam znala...svi spominju onaj porodiljni 45dana prije...ja jucer kao prava pitam dr.da mi izracuna koji mi je dan to A kaze ti ona meni:pa vi niste na komplikacijama,vi jos uvijek radite,to mogu samo zene kojima su otvorene komplikacije.u vasem slucaju nisu,znaci mozete tek 20ak dana prije.ja ostala izbezumljena.znaci: otvorit cemo komplikacije 23.11. Da bih na porodiljni 7.12.... -.-
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
:) just smile :) ja nisam imala otvorene komplikacije i otišla sam na porodiljni 45 dana prije. Posve normalno. Mislim da je to doktoricina privatna politika. Istraži još malo.
dillb čestitke!!! jesi otvorila našu temu, sad će za čas i naše bebice! a ti uživaj s svojom
Jeeeee koje lijepe vijesti!!! Stigla nam je prva zimska bebica! Čestitke dilb!
Vidiš kako smo svi mislili na vas!
Cestitam dillb
Super da je sve proslo kako treba
Definitivno si ohrabrila s postom
Bas pogledala tablicu, ja sam među zadnjima u zimskim
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
hvala vam drage moje. samo budite hrabre i dišite. sve ostalo će se posložiti. još je ljepše što moj stariji sin odlično reagira na bebu. pusa svima do sljedećeg posta.
p.s. moj kapitalac od 52 cm još uvijek stane u veličinu 50 iako mu je guza ogromna, a motam ga u samo jednu tetru.
imaš nešto i ovdje po tom pitanju https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/porodiljni-dopust-45-ili-28-dana-497
Sad cu ja nesto glupo pitati...
Ako se ode na porodiljnji 45 dana prije termina, dali se to onda vremenski oduzima od prvih 6 mjeseci porodiljnjog ili bude tih 45 dana + 6 mj.
Ne znam hoce li.me tko skuzitu hahahaha
mama dobro pitanje i mene to zanima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji