Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    03. Studeni 2015. 16:39

Dilb: cestitam od srca! ♡ Neka je on nama tak velik i zdrav! :) sretna sam zbog tebe sto je proslo kao po spagi,tako ja zamisljam sebe.hehe.vidjet cemo. :D jesi me nasmijala sa ovim da te zapiskio.odmah sam pomislila:neka,neka,nek se zna da je to njegova mama. :))))  

Dugo nisam bila pa samse nacitala svega:
    MaliV: bube i paukovi su i moj posao.znam kako ti je. :p

Mama: sretno u petak.i navijam za uzv! :) ♡ Moj je za 3tj.,23.12.. i moj momak mene stalno nekako lupa u koso pa se rastrgne sa obje strane i stomak mi bude kao harmonika.ma svi ce oni nakraju nadam se u pravilan polozaj! :))))

Moram vam svima reci sto me iznenadilo jucer...to npr.nisam znala...svi spominju onaj porodiljni 45dana prije...ja jucer kao prava pitam dr.da mi izracuna koji mi je dan to A kaze ti ona meni:pa vi niste na komplikacijama,vi jos uvijek radite,to mogu samo zene kojima su otvorene komplikacije.u vasem slucaju nisu,znaci mozete tek 20ak dana prije.ja ostala izbezumljena.znaci: otvorit cemo komplikacije 23.11. Da bih na porodiljni 7.12.... -.-

lady6
    03. Studeni 2015. 19:54

:) just smile :)

Moram vam svima reci sto me iznenadilo jucer…to npr.nisam znala…svi spominju onaj porodiljni 45dana prije…ja jucer kao prava pitam dr.da mi izracuna koji mi je dan to A kaze ti ona meni:pa vi niste na komplikacijama,vi jos uvijek radite,to mogu samo zene kojima su otvorene komplikacije.u vasem slucaju nisu,znaci mozete tek 20ak dana prije.ja ostala izbezumljena.znaci: otvorit cemo komplikacije 23.11. Da bih na porodiljni 7.12…. -.-

Nije istina...ja sam otvorila bez komplikacija 45 dana prije termina...i na to imaš pravo...na žalost što to ovisi od gina do gina jer oni moraju kao sebe pravdati šifrom, tj.razlogom otvaranja 45 dana prije pa idu linijom manjeg otpora...mene je na to upozorila moja privatna gin. i kad sam došla kod socijalne nije bile problema (dosta joj je vjerojatno jer se s njom kačim cijelu trudnoću zbog uputnica, ali ja sam takva, educiram se pa napadam)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

lillany
    03. Studeni 2015. 16:44

:) just smile :)  ja nisam imala otvorene komplikacije i otišla sam na porodiljni 45 dana prije. Posve normalno. Mislim da je to doktoricina privatna politika. Istraži još malo.

Tyna24
    03. Studeni 2015. 16:48

dillb čestitke!!! jesi otvorila našu temu, sad će za čas i naše bebice! a ti uživaj s svojom

Sonja8
    03. Studeni 2015. 17:41

Jeeeee koje lijepe vijesti!!! Stigla nam je prva zimska bebica! Čestitke dilb! 
    Vidiš kako smo svi mislili na vas!

visnjass
    03. Studeni 2015. 19:17

Cestitam dillb   
    Super da je sve proslo kako treba 
    Definitivno si ohrabrila s postom 
    Bas pogledala tablicu, ja sam među zadnjima u zimskim

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

dillb
    03. Studeni 2015. 19:21

hvala vam drage moje. samo budite hrabre i dišite. sve ostalo će se posložiti. još je ljepše što moj stariji sin odlično reagira na bebu. pusa svima do sljedećeg posta.

p.s. moj kapitalac od 52 cm još uvijek stane u veličinu 50 iako mu je guza ogromna, a motam ga u samo jednu tetru.

lady6
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

imaš nešto i ovdje po tom pitanju https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/porodiljni-dopust-45-ili-28-dana-497

• mama@
    03. Studeni 2015. 20:30

Sad cu ja nesto glupo pitati...
    Ako se ode na porodiljnji 45 dana prije termina, dali se to onda vremenski oduzima od prvih 6 mjeseci porodiljnjog ili bude tih 45 dana + 6 mj.

Ne znam hoce li.me tko skuzitu hahahaha

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 20:46

mama dobro pitanje i mene to zanima

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI