Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    03. Studeni 2015. 20:50

tih 45 dana se dodaju 6mj, i to sam pitala 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

JuicyFruit
    03. Studeni 2015. 21:12

Tako je, porodiljni dopust traje dok beba ne navrši 6 mj. Nakon toga ide rodiljni dopust.

Ines24
    03. Studeni 2015. 21:15

Dillb čestitke na bebici, bliže se i naši termini  uživaj sa svojim velikim bebačem 

• mama@
    03. Studeni 2015. 22:24

Shimmer ti si moja zvijezda vodilja ☆ ♡
    Hvala sto toliko pitas okolo 

@JustSmile@
    03. Studeni 2015. 23:37

Žene,hvala vam na odgovoru.♡♡♡♡ 
    sumnjam da će htjeti bez toga jer kažem vam, žena me maltene napade kako ja nemogu bez komplikacija..nek joj bude,iovako sam se sa šefom dogovorila da bih radila do 1.12.,pa uzmem godišnji do 7.i ajmo na porodiljni.a ovak će biti samo tjedan dana prije.i bez go.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pinkypik
    03. Studeni 2015. 23:41

Evo,već sat vremena ležim i ni ne pokušavam zaspati jer me sve toliko svrbi da se ne mogu smiriti. 😭 Užas! 
    To me ovih dana muči,ali sad je baš poludjelo.Svrbi me trbuh,pa su sad počele i cike,pa bradavice posebno.Počinju me i prepone i vrat svrbiti a nemam nikakav osip. 😬
    Nije zbog strija jer ih nemam,a nije mi ni suha koža. Namazala sam se uljem badema i ruže protiv strija,pa prije spavanja dodala još i 2 sloja one mama kreme od biobaze. 
    Ajme što da radim? Ima li netko neki ideju?

shimmer
    03. Studeni 2015. 23:47

pinky, hladan tus mozda?
    imas li nesto za smirenje da uzmes?

i proguglaj "kolestaza u trudnoci", bez panike, ali mozda ti se jos koji simptom ucini poznat.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pinkypik
    04. Studeni 2015. 00:07

Uh,ta kolestaza zvuči grozno jer je opasna za bebu.. Mene ne svrbe ruke i noge,ali opet..Nemam druge navedene simptome.Nedavno sam krvnu sliku radila,valjda bi se jetreni enzimi vidjeli. Već sam pomislila na to da normabel popijem ali baš izbjegavam lijekove.Možda tuš...hvala ti shimmer.

JuicyFruit
    04. Studeni 2015. 08:52

Jutro svima!
    Pinky, jel ti bolje jutros? Pretpostavljam da ti je san dobro došao da se malo smiriš...

Pepita2109
    04. Studeni 2015. 09:12

Dobro jutro okruglice 
    Pinkypik ojoooj nadam se da si bolje...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.