Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    04. Studeni 2015. 11:44

Dobro jutro okruglice 
    Juicy sretan rodjendan i danas se lijepo odmori i najedi slatkoga 
    Pridruzujem se s nesanicom... od 5 do 8 sam odmarala od spavanja... drugi put se javljam tu mozda ce jos tko biti budan 
    Pinky dobro da si se uspjela bar malo naspavati i smiriti, a za svaki slucaj pitaj doktora cisto da se ti smiris...
    Ni ja nisam euforicna vise... cak me ni krizanje spiska ne cini sretnom... mislim da je kod mene prvenstveno sto su se radovi u kuci oduzili i sto jos nista nije gotovo pa sam odlustala od nerviranja i dio mene se priprema da ja necu bas moci ni pocistiti ni pripremiti za bebicu 
    Takodjer me trema pocela hvatati kako cu se snaci s bebicom pa sad o tome vise razmisljam. Ma to xe sve proci kad vidimo nase mrvice 

Pinkypik
    04. Studeni 2015. 11:48

Baš to cure,sad je valjda veći i utjecaj hormona a i nije lako u zadnjem tromjesečju trudnoće. A većinom su nam 1. bebe pa normalno da smo zabrinute. Ponekad se bojim poroda jer ne znam što me čeka, a nekad ne. Ponekad jedva čekam da budem doma sa svojim bebanom,a ponekad si mislim kako ću ja to. 😰
    Veselim mu se,volim ga više od svega već sad,ali mislim da ću trebati pomoć jer je ipak to cijeli mali čovjek koji o meni ovisi. 
    Neki dan mi je muž rekao ti si dobra mama...rekoh da,sad dok ne traži ništa,ne plače,ništa ga ne boli i ne treba mu...a poslije...vidjet ćemo. Ja se samo mogu potruditi najbolje što mogu. 😳

axia
    04. Studeni 2015. 12:01

opet se ponavljam, ali nekako sam mirnija kad vidim da i drugi osjećaju isto.... vjerujem da se duboko negdje, ispod te čangrizavosti i brige kriju najdivnije majke u nama :)
    lady, hvala za info za petrovu :)

tko god ima epizode nesanice nek se javi tu, ja prvo što radim kad ne mogu psavat idem vidjet jel tu netko što pisao :)

okrečila sam 1 zid :) još 3 hihihi  (polaaako ja to, stigne, ne :) )

JuicyFruit
    04. Studeni 2015. 12:01

Hvala vam drage moje 
    Evo nas dvije u setnji uzivamo u bojama jeseni i prekrasnom vremenu!

• buffy
    04. Studeni 2015. 12:05

Takodjer ja moram priznat da sma postala nervozna i da mi sve polako smeta.. cak i na dan promijenim 100 raspolozenja.. znam da sve utjece na mrcu pa se trudim smiriti ali kao da netko drugi upravlja samnom.. sekundu bi bila sama da mi se nitko ne obraca a drugu zasto se nitko meni ne obraca i onda se smijem sama sebi .. luda sam skroz... 

shimmer
    04. Studeni 2015. 12:21

neka smo nakon svekrva i muževa otvorili i temu o šizama 

bude sigurno lakše kad pročitam da ste i vi u istom sosu.
    i znam da je to sve normalno i stalno si to ponavljam, ali baš me nekad poklope čudna razmišljanja.
    a sigurna sam da je svemu korijen u strahu od nepoznatog i ove najveće životne promjene pred kojom smo.

bacila sam se na sastavljanje finalnog popisa za sve i svašta pa eto. svatko ima svoje veselje 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    04. Studeni 2015. 12:22

Juicy happy B-day uživaj u današnjem divnom danuuu 

Ma drage moje sve nas muče iste brige, da nam je drugo bilo bi pitanje pa kako ću ja sa dvoje hahah uvijek su pitanja, i strahovi u nama i svakakve misli,ali bez obzira na sve biti ćemo sve od reda najbolje mame svojim malenima jer su naši, ooo i biti će teško, biti će prokleto teško, moja mama je uvijek govorila da je porod ništa naspram onoga šta slijedi poslije,ali isto tako drage moje ti mali ljudi nas će trebati najviše, a mi ćemo najviše trebati potporu svojih lijenguzih muževa, i na kraju će sve to biti dobro, samo pozitiva, biti će skokova, grčeva, ma svega i svačega, ali hrabre lavice sve mogu a to ste vi i ja  a uostalom imamo i tu našu grupicu za koju se nadam da će se nastaviti i poslije jer ste mi uveliko olakšali ovih 9mj.. 

ja sam si danas napravila popis današnjih obaveza i već sam stavila 3 kvačice, popis je dugačak, nažalost danas ništa od šetnje,ali danas ću sve napraviti pa sam mirna sutra i fino u grad do bolnice po nalaz i šetnjica  danas sam nešto sva puna energije za razliku od jučer kad sam cijeeeli dan preležala hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    04. Studeni 2015. 12:26

Dobar dan svim okruglicama!
    Juicy sretan ti rođendan  i uživajte ti i tvoja bebica baš u svemu što vam danas padne na pamet 
    Mi,curke idemo danas na pregled-malo se slikati..jedva čekam da vidim koliko smo narasli i udebljali se 

baby♡girl
    04. Studeni 2015. 12:35

Juciy sretan ročkas 🎉🎊🎂🎉🎊🎉
    Cure, samo opušteno, ja sam naprimjer prvu T bila ultra euforična oko svega, a sad u drugoj moram pogledati u kalendar da bi znala koliko sam trudna. Imala sam osjecaj euforicnosti kad sam piskila test i onda tek na uzv, bas sam onako zabrinuta sto nije u redu sa mnom. A veselim se zaista drugoj bebi. I radili smo na njoj. I zeljeli ju jako jako. Ali valjda kako mi je ova moja princeza tu kraj mene, mogu je zagrliti i ljubiti i uspavati, a ovu bebu jos ne osjetim, pa zato. Jedino mm i dalje pokazuje euforiju, kad ustanemo poljubi mene za dobro jutro, pa bubu u trbuhu pa nasu curu, tako i za dobar tek, i kad ide i dolazi s posla. On je bas bas sav u tome. Ali taj osjecaj kad dodjete s bebom kuci, ni s cim to ne mogu usporediti. Cista ljubav, nista drugo. 💞💞💞

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.