jucy, sretan rođendan!
Podigla profile za šećer i najviši mi je 4,4 i to kad sam se najela pecenog krumpira za rucak s piletinom i salatom tak da mislim da oni nas samo gnjave s tim oggt-om.Za nagradu iza rucka cu pojesti kesten pire.
Isla i predati papire u hzzo za porodiljni,popela se po stepenicama na prvi kat i sad me leda rasturaju.
da ne pricam da me siza svaki dan ulovi,pogotovo ak negdje cekam,pa mi postane vruce,pa nervoza,pa pisanje...
Jel se nekom od vas spustio trbuh?Kaze meni frendica jutros na kavi da je skuzila da mi se spustio i da malo usporim...
Allegra meni se trbuh spustio prije vise od mjesec dana, i to jako. Sada je vec toliko nisko da mi je vecina majci do pupka, a hlace mi je sve teze nositi, nije to nista zabrinjavajuce pa vec si skoro punih 36tt. Vjerojatno se bebica dobro smjestila u zdjelicu dolje..
Babygirl jako je lijepo cuti takvo iskustvo.. vjerojatno nas peru toliko razliciti osjecaji bas zato jer nam je vecini prva beba i strah nas je nepoznatoga kao sto je neka od cura spomenula..
Meni je mama rekla da mi se rrbuh poceo spustati ali ja to ne primjetim 😕
Imam jedno cudno pitanje, ste prale jednokratne gacice tj.dal se one peru?
Mrkvice, i meni se čini da se spustila u zdjelicu, jer opet često piškim i baš mi zna dolje biti pritisak. Čak me znaju ti bolovi ko menstrualni mučiti, ali nevezano uz bolove u leđima. Nek ona bude u tibi još do 37. tjedna.
Na ovim jednokratnim koje sam ja kupila piše da se mogu prati, ali ja nisam mislila.
I meni se trbuh spustio, ima vec par tjedana sigurno, isto svi primjete ☺️nekad kad malo dulje hodam, pa jos kad stisnu bh, imam filing kao da ce mi malac ispasti 😳 Onda stanem i skupim noge, kao da bi ga to zadrzalo 😄
Babygirl
meni se trbuh spustio kužim to po tome što me ne stišće grudnjak toliko više, i kad stavim ruku ispod grudi imam mjesta, zatim neizbježni pritisak i osjećaj da će malena izletjeti pa si primim trbuh i skupim noge kao i MaliV,a i po pidžami skužim jer mi trbuh viri hahaha ee i da počele mi noge oticati očigledno
ali ja sam si još sexy čak i kao bigfoot
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Allegra, bravo za profile! 😊
Još malo pa gotovo s tim glupostima.
Ja nisam primjetila spuštanje trbuha. Max i ja valjda kasnimo..
Buffy, nemoj to prati jer bi ti se mogle raspasti. Neke su perive,a neke nisu. Ali preko toga ćeš staviti gigatski uložak pa opet nemaš dodira s tim materijalom.
Moj malac je jučer i danas baš miran. A u ned. i pon. je bio baš sav živahan i stalno budan. Tad mi je bilo čudno već kako je stalno budan,a sad kako stalno spava. Ma ja ludim valjda... 😰
Nisam ih jos niti kupila pa niti ne znam kakve su...
Jos dovrsavam popis nada se da cu ovaj vikend sve kupiti i polako torbu sloziti...
I moja beba bude po par dana ful aktivna da cak pomislim da ce izaci van koliko se grbe rade.. a onda ima dan kad moram gurlat ja nju da se javi...valjda je to normalno
Pinky, tak je i moja mirnija jucer i danas, valjda i oni imaju svoje faze.
Vidim sve vas iste muke muce hahaha. Bas slatko.
Ja sam presretna od prvog dana kad sam saznala da sam trudna. Dali je isto kao s prvom? Pa meni nije. Onda sam bila ushicenija nekako. Valjda nepoznato, pa sve novo, a sad...hm... znam samo sto moram i to je to.
Ja te osjecaje pripisujem hormonima
Isla sam u frizerski sa sinom i podsisala i sebe. Sjela sam na stolicu i kad mi je stavila onaj olasticni pokrov i raspustila kosu...majko mila. Ja sam se orosila u sekundi. Niz lice mi curio znoj. A nisam primjetila da je tako vruce bilo...
Eto..i ovo pripisujem hormonima hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji