Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    03. Studeni 2015. 14:30

dilb,čestitam!baš si me razveselila! drago mi je da je sve super prošlo. ti si i tak oduvijek cool i sve nas si smirivala tako da nisam ni sumnjala da bu sve super prošlo.
    cure,kaj se stolice tiče,popijem ja svako jutro kavu, čak nekad dvije i mandarine i kefir i ništa. 
    Heferol je prepisao i meni, ali ga ne podnosim, muka mi je, tak da sam rekla kupiti negdje domaći sok od cikle i te neke domaće pripravke....

allegrazg
    03. Studeni 2015. 14:32

dilb, već nas vidim kako svi panično tražimo te vježbe disanja koje si postala.

• mama@
    03. Studeni 2015. 14:41

Alegrazg taman zelim napisati dali netko.ima te vjezbice disanja 

Dillb mislile smo na tebe svaki dan od dana kad je bio termin. Svaka ti cast zeno na brzini i smirenosti. Rijesila si sve bez klistira? Bas si knap stigla 
    Nadam se ugodnom porodu i sama.

Sva sam se raznjezila. Nasa prva jesensko-zimska bebica. I pravi kapitalac

Pinkypik
    03. Studeni 2015. 14:42

Allegra,to sam i ja mislila! Na kojoj je to str. od ovih 1000? Znam da sam to pročitala a mm mi neki dan kaže da bi baš trebali početi vježbati disanje..da...uh..uh
     Ja bih najrađe došla u bolnicu na kraju, a opet epiduralna sigurno u tom trenutku djeluje vrlo privlačno 😭

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 14:47

Evo curke ja sam ih spremila https://www.youtube.com/watch?v=uDxLTUXzHVM&list=PLuroIeoRC2i8m0BkjQB4Zov0ZxFWMvcef&index=1

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    03. Studeni 2015. 14:53

I stiže Pepita u spas! 😄 🌟 🎉

allegrazg
    03. Studeni 2015. 15:11

Pepita, bravoooo! 
    cure, jel vaše bebe imaju dana kad su manje aktivne? čitala sam da se manje miču nakon 34. tjedna jer imaju manje mjesta, ali me moja curka sad navikla na ludovanje u trbuhu tak da ćim je mirnija ili nježnija brinem...

JuicyFruit
    03. Studeni 2015. 15:46

Jao dilb čestitam!!!  Zvuci  tako divno i jednostavno 

Pepita2109
    03. Studeni 2015. 15:54

Pinkypik, allegrazg sve za moje okruglice 
    šta se tiče bebe i njene aktivnosti, da ima dana kada i mene uplaši, a onda si pomislim pa nisam ni ja svaki dan aktivna, evo danas je npr mirna dosta,ali bome sam i ja danas.. i svako malo gledam u trbuh čekajući njen udarac hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    03. Studeni 2015. 16:21

Jos ne mogu vjerovati da je doslo vrijeme i da imamo prvu bebicu  Skroz sam euforicna i uzbudena 

Sto se tice poroda ja bi kao i pinky voljela sto kasnije otici tamo i sto vise otvorena... Epi nisam mislila uzeti i nadam se da cu uspjeti u tom naumu. Zasad sam jos odlucna 

Allegra da mogu reci da je mirnija od 34tt nemogu.. to sam i ja citala ali sve si nesto kontam da ce se moja micati sve dok ju ne izvade kako je krenula. Iako je neki dan bila nesto mirna pa sam se sva ponadala da bi mogla roditi, a kad ono sipak 

Pepita hvala na vjezbama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.