Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    04. Studeni 2015. 16:53

Ja sam kupila dva paketa i to m velicinu. Vec sam rekla ali eto budem opet, gacice imaju te proreze za noge dosta uske. Bar ove koje sam ja kupila a realno i ako uzmete vecu velicinu one se moraju rastegnuti bas kao mrezice one za zavoje. Nece vam biti prevelike sigurno. Jedan paket sam spremila u torbu, drugi ce ponjeti muz ako bude potrebno i nisam ih namjeravala prati. Inace imam i paket jessa gacica jednokratnih i meni su grozne, kao papir. Ove mrezaste su puno bolje.

Moja djevojcica je zadnja dva tri dana nekako mirnija, nekad se pitam trebam li se brinuti a onda se ona malo promigolji.. vjerojatno jadna nema kuda. Pitati cu doktora jel se trebam brinuti sto se malo smirila.. makar nebih htjela da mi da papir za brojanje 

Iillany a preslatko  mogu misliti kako je muz reagirao hehe. Ma miskim da ce nam ovo biti najljepsi bozic  
    Sad bi i ja jednu Patricia kuglicu heheh. Makar cisto sumnjam da ima..

Tyna24
    04. Studeni 2015. 17:07

bokić okruglice... evo mene s pregleda... prvi termin za porod bio mi je 27.12, drugi put mi je pomakla na 23.12, a sad mi veli da je termin 29.12. a jesam sad zbunjena... ja ju bljedo gledam i pitam kak to, več sama neznam kad mi je termin... baš me zbunila... i onda dođem na uzv i veli da je beba za punih 33tj. znači po mojoj računici paše 23.12... ko bi ju razumio... hahaha

bebač mi je još uvijek muško, ima 1750g.veli da najljepše za te tjedne..okrenuti je glavicom dolje,zatvorena sam kompletno, i sve je u redu hvala Bogu...

a sad idem čitati što ste pisale jer vas nisam pratila cijeli dan

Tyna24
    04. Studeni 2015. 17:22

juicyfruit sretan ti rođendan!! želim ti što manje bolan i brz porod te prekrasnu zdravu bebicu!! mislim da ti je to najvažnije ovu godinu

Dancccci
    04. Studeni 2015. 17:36

Meni su rekli da je jedan paket tih gaćica sasvim dovoljan. Ja ću kupiti jedan, a ako mi i bude trebalo još, mužić će u kupovinu :D Doduše nigdje nisam našla S veličinu, gdje ste vi uzimale svoje? Čula sam da su u Bipi najbolje...

Mrkvica2
    04. Studeni 2015. 18:34

Ljekarna.. paket jednokratnih gacica. Zena mi je rekla da imaju m i L velicinu. 15kuna 5 komada.

axia
    04. Studeni 2015. 18:43

ja sam svoje, ko šo rekoh, dobila, seki ostalo... spremaju mi sestre stvari za trudnoću i bebu već nekoliko godina xD živciraalo me to, al ispostavilo se kao korisna taktika :)

ja sam sad stala i u svakoj stanici osjetim da sam pretjerala.... pokrečila sam spavaću sobu, a to je bila još jedna od većih stavki na the popisu.... idem po lavor vruće vode i tražit na tv-u nešto što se da gledat...

Pepita2109
    04. Studeni 2015. 18:58

Ohhh i ja sam pretjerala danas sa poslovima ali kad me baš uhvatila neka super volja pa se nisam mogla obuzdati, sada i ja kao axia odmaranje i tv.. 
    Tyna  ma jojj ti doktori i njihove mjere i termini, stvarno samo zbunjuju... 

zaspat ću kao zaklana večeras

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    04. Studeni 2015. 19:18

pepita, danas je valjda takav dan... kod mene je sunce od jutra, što proteklih par nije bio slučaj, magla je bila do podne... ovako kad je sunčeko, baš imam volje... samod a imam malo više energije, di bi mi bio kraj :)

Mrkvica2
    04. Studeni 2015. 19:19

Vidim sve smo nesto produktivne danas.. ja sam generalku napravila doma. Sve zivo oribala i pospremila. Sad me sve boli ali na miru sam.. jos da se uspijem okupati i mirna sam, mogu me sutra ostaviti i da rodim 

Cure jeste vi ista gledale, citale, slusale o dojenju? Kao pripremu mislim.. nekad me toga strah vise nego poroda. Na snimkama i ovako u teoriji izgleda jako lagano ali nebi toliko zena probleme imalo bezveze..

axia
    04. Studeni 2015. 19:39

mrkvice, ja jako puno istražujem, ispitujem i još uvijek imam osjećaj da niš neznam... izgleda jednostavno, al kad sve to čitam, uf...- mislim ono-ponuda i potražnja, pa dobar prijem bradavice, pa ragade...uz to mi je sestra rekla da je nju dojenje uvijek boljelo, ne uzimajuć u obzir ragade ili stezanje maternice, već da ju  je samo povlačenje boljelo, dok god je dojila... mene osobno je najviše ipak strah da neću imat dovoljno mlijeka, a da to neću skužit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.