Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dancccci
    04. Studeni 2015. 15:25

Hej, nije me dugo bilo pa ne stignem pročitati što se sve izdogađalo u zadnje vrijeme :D Nadam se da ste svi ok? Pitanje: jel neku od vas boli dolje, onako kao kad trebaš dobiti, pritisak nekakav osjetim, a zna me i boljeti dok je bebica nemirna? Jeste vi spremile svoje torbe za rodilište? 

BebaNana
    04. Studeni 2015. 15:32

Evo nas sa pregleda, imamo 1412g ..dr.kaže da curka ima malu bušu i strukić,aa duge noge-kaže da je sva gracilna. Sad neznam dal da se brinem ili je to normalno..a valjda je to sve OK. Ne moraju sve bebe biti bušaste i buckaste???

Buffy ja sam svoje oprala na 60 ali sam ih stavila u onu vreću za sitni veš da se ne razlete po mašini

axia
    04. Studeni 2015. 15:49

tetka, uvjerena sam da nešto nije kako treba bit, da bi ti doktorica rekla :) bit će to jedna mala manekenkica :D

ja svoje gaće nisam prala i ne planiram... mislim, jednokratne :)

axia
    04. Studeni 2015. 15:59

lilany, i jesam, što je najbolje :P i sad si i mene raspekmezila...moram u DM sutra po jednu  Maju, valjda će bit :) ponjet ću si maramice :)

• mama@
    04. Studeni 2015. 16:04

Axia 
    Nisam ni ja svoje prala, niti sam planirala. Jedino sto me muci je da ne znam dali mi je tih 5 jednokratnih dovoljno? Jer se sjecam da sam ove obicne mijenjala barem 2 gacq na dan jer bi mi negdje pobjeglo

Dancccci nek si se pojavila. Ima svega i svacega pa bi bilo dobro da prelistas stranice, a ima ihhhhh 
    Ja osobno nemam pritisak dolje kao pred M jedino ponekad (valjda kad se preforsiram) imam osjecaj da je beba na samom izlazu, ali bez nekih bolova. Mozda ti netko drugi kaze nesto drugacije

axia
    04. Studeni 2015. 16:14

mama@, ja imam 10ak kom i mislim da mi je to dosta (dobila sam od sestre što je njoj ostalo (nekorišteno ofcuorse) )... računam da nakon  3 dana idem kući... ako ostanem duže, muž će šopingirat.... iako to se nadam izbjeć, jer bi on mogao kupit recimo mrežicu za zavoje jer mu to tak izgleda. il tak neku bedastoću :)

@JustSmile@
    04. Studeni 2015. 16:29

Juicy:sretan rođos!sve naj,naj bolje zelje zelim!neka je sa srecom! :))) ♡

Mama: ja sam vec davno odlucila da cu uzeti 2 paketa tih jednokratnih pa neka se nadje.nema veze ako i ostane.
    Jedino sto mi je zena u ljekarni rekla da nekupujem jos,jer sam htjela kupiti m a ona meni kaze: pa mozda ce vam biti i s dobre,posto vidim da nemate veliki stomak.
    e sad,vidjet cemo,sacekat cu jos malo.

Jucer je ovaj moj mene poslije prevlacenja i spremanja nekih stvari iz jedne u drugu sobu lupao skroz dolje kod stidne kosti.bas onako kao da je skakao.dum-dum,hop-hop,trš xD pa mi je bio isto osjecaj kao pred m. to je 100%preforsiranost.
    A o hormonima i raznoraznim osjecajima te snovima bih mogla knjigu napisati..neki dan npr:muz me nesto bzvz nasekira,ja u plac,on me gleda,pokusava me nasmijati a ja nit se smijati,nit plakati vec sve skupa u duetu... -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    04. Studeni 2015. 16:50

Jednokratne gaće neću prati jer ne perem ni uloške, a i prekriti će ih divovski ulošci tak da neće biti direktno u dodiru sa mica macom..

A o hormonima ajmee žene moje, baš to ma knjigu napisati o tome hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.