dillb čestitaaaaaaaaaaaaaaaaam ma znala sam ja da je mališa stigao da te zato nema
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dilb najiskrenije čestitke 💙💙💙 evo jeza me prošla dok sam čitala. Želim vam sve najbolje i uživajte i mazite se 😙😙😙😙😘 ajme predivnoooooo 😊😊😊😊
Svaka cast na odrađenim trudovima doma, ja mislim da cu na prvi trcat u rodiliste da mi daju epiduralnu, da se ne bi slucajno otvorila do onih 7cm prije epi 😆😆😆😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dillb čestitam!!!!! 😄
Dobrodošao nam maleni pišulinac i srećica mamina! 😘
Drago mi je da je sve dobro prošlo. Želim vam sve najbolje dalje!
Mrkvice,hvala ti na popisu. nisam to još spremila,sad ću ja to iskombinirati u svom stilu. 😉
Dillb cestitam i sad odmaraj i uzivaj u svom malenom kapitalcu
Drago mi je da je sve proslo odlicno
Dilb, cesssstttitam! Bas mi je drago zbog tebe i malenog! Svaka cast! I ja mislm da cu trcat cim prije da mi daju epi. A prehlada mi je na vrhuncu, tak da sva slinim evo po mobu
Dillba cestitaaam:-* :-* drago mi je da je sve prošlo dobro!
Malom pisulincu dobrodoslica,i da uživateeee.Kako se zove naša prva zimska beba?
Dillbino iskustvo sa poroda djeluje odlično i glatko,pa evo ovom prilikom želim da se takav niz nastavi!
dillb čestitam od srca na maloj buhtlici!! Imala si super porod!bravo!
Dillb čestitam od na uspješnom porodu i na velikom bebolinu . Sretno nek vam bude i dalje, uživajte mazite se volite se
Joooj baš super
jutros sam krenula pisati kako svaki put kad vidim nekoliko novih stranica mislim da je dillb rodila i da joj cestitate, ali nisam stigla poslati.
i sad opet krenem tipkati i vidim da se dillb javila
joj cestitam ti do neba draga nasa zen mama! kako si provela trudnocu, tako si i rodila. bas si uzor sjetit cu te se sigurno dok budem prodisavala trudove
nadam se da uzivate u malenom svi zajedno
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Cestitke dillb i dobrodoslica malisanu!!!
Takvom porodu se i ja nadam
Sortiraj odgovore
Najstariji