Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    28. Listopad 2015. 15:17

Jucy, pa kaj i ti sutra u Vinogradsku?Frendica je bila kod te doktorice i kaže da je super, a ispalo je i da je svekrva zna tak da se čula s njom i ova nam je rekla da dodemo iza 12. Ne volim inače ta guranja prek veze i bed mi je to, al tada navodno više nema skoro nikog u čekaonici...

allegrazg
    28. Listopad 2015. 15:28

E da, inače mi je frendica rekla za TA u Vinogradskoj da je najbolje doći do pol 8 i do deset je uvijek bila gotova...

Mia007
    28. Listopad 2015. 15:34

Pozdrav svima, čitam vas redovno, al ne stignem se nikako javiti. 
    Allegra, ja neću nositi cijeli paket chicco uložaka jer je stvarno ogroman!!! uzet ću 5 komada za početak, a ostalo neka dragi donese.

Moj kompletić za izlazak će biti body, odijelce i skafander jer ima patent između nogu tako da beba može u njemu i u autosjedalicu. Poslikat ću čim stignem. 

Axia, ni ja svoju bebicu ne osjetim jednako svaki dan, nekad mi se čini da je ful mirna, a onda nekad jače udara..obično se javlja noću, ali i preko dana u određenim razmacima..Nekad mislim da ju uopće ne osjetim kad sam ja dosta aktivna.

Anaheja, kad kliknem na link za aspirator, ne radi :( Misliš da ga više nemaju ili nešto ne valja?

Mrkvica, za izlazak iz bolnice sam mislila uzeti tuniku, štrample malo deblje koje sam kupila u hm-u za trudnice i čizme.

Kakva je to plahta koju ste naručivali iz Bubamare i koliko košta? Jel za kinderbet ili za nas?

Inače, imam upalu mišića od onog malog bijednog vježbanja što sam bila prije dva dana!! Sutra idem opet, nadam se da će biti bolje :)

Dillb, čekam s nestrpljenjem tvoje izviješće, baš me zanima kad će sve krenuti :)

Mia007
    28. Listopad 2015. 15:41

I jos sam zaboravila...gdje ima za kupiti skroz pamucni grudnjak za dojenje ako netko zna?

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 16:05

shimmer ma osjećam se super evo cijeli dan letam po kući, imam energije za svašta,ali malena ne da, pritišće me baš pošteno buhtlica moja.. jojj i mene to živcira, nekima imam mali trbuh, nekima veliki, nekima je kilaža moje bebe ono kao da ću roditi sumoborca,a drugima da je to super ni malo ni puno, ljudi su čudne biljke i nemoguće je ikome udovoljiti.. ja sam svojoj svekrvi bila debela u početku a sada sam joj baš super hahaha.. 
    Pinkypik neka lijepo napreduje
    Mia to je ovo http://www.bubamara.in/djecja-soba/nepropusne-podloge/bubaba-nepropusna-podloga-za-krevetic/57413830032057416
    dakle za krevetić, i meni se čini da nije tipična plahta nego više kao neki nadmadrac, ja ga trebam tek u petak dobiti pa ti mogu više reći,ali mislim da Mrkvica već to ima  a za grudnjak ti nemam pojma, ja ono šta sam gledale cijene su za past na guzicu, tako da ću uzeti topić tipa onaj ah bra, oni su mi provjereno udobni, jeftini i sisa ide lako van hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    28. Listopad 2015. 16:18

Shimmer,i ja moram sutra do posla i moram priznati da mi se fakat ne da... Već mi se za 10 min. ukoče usta od silnih osmjeha a ne da mi se jer me posao nimalo ne zanima. A ko da me i briga di sam gram ili kilogram dobila. Sad sam samo u bebi i sigurna sam da sam i bogu i vragu već dosadna ali ne mogu drugo kad mi je samo malo prase na pameti. 
    Mia,meni je to u dućanu izgledalo ko najlončić pa nisam kupila ali kaže Mrkvica da se i na 90 pere pa možda i nije loše.
    A grudnjake sam razne gledala i mislim da ću i ja kao i Pepita mekani topić. Glavno mi je da se oni jastučići za grudi lijepe pa ih i na majicu mogu prilijepiti ako me sve bude smetalo. Što je u mom slučaju vrlo vjerojatno. 

JuicyFruit
    28. Listopad 2015. 16:18

visnjas, i mene zadnjih dana boli dolje i moram stalno piškiti pa pretpostavljam da beba sve jače pritišće. Ali mene i zatvor muči pa valjda i od toga jače boli
    shimmer, nemaš pojma koliko sam sretna da se napokon mogu posvetiti bebici  prošli tjedan sam jednu noć imala paniku zbog neprestanih kontrakcija i na kraju nekakav iscjedak za koji sam mislila da je plodna voda! Još je bilo prerano, a i ništa nije bilo spremno! Sva sreća nije bilo ništa i sad samo polako
    A što se tiče komentara, pravim se gluha :))
    pinkypink hvala na dobrodošlici među neradnike  
    Allegra, da, i ja sutra u Vinogradsku  ali su mi rekli da dođem između 8 i 11. Nastojat ću biti tamo prije pola 8 jer već u 10 imam pilates. I ako se ne vidimo ovaj put, jednom ćemo sigurno, makar u rodilištu!
    Mia007, ja sam grudnjake kupila u Marks&Spenceru i čine mi se super. Možda ćeš i na popustu nešto naći jer nažalost koliko sam čula odlaze uskoro iz Hrvatske...

visnjass
    28. Listopad 2015. 16:19

Ja sam jedino u H&M-u vidjela grudnjake za dojenje po 90 kn tako da sam odustala i narucila preko Wish-a nekoliko modela od 1 do 5 dolara pa cu vidjet

Osim crijeva boli me i desni jajnik, valjda se maleni tako namjestio a ja zaboravim da vise nije mala mrvica vec da je to pravi decko 

A kad lupa, lupa oko zeluca (po novom) tak da mi nis nije jasno

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    28. Listopad 2015. 16:32

Ja sam u Mulleru uzela grudnjake za dojenje, dva su bila 110kn cini mi se :)

[/u

JuicyFruit
    28. Listopad 2015. 16:56

tweety, sjećaš se možda koje veličine su imali??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.