Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    28. Listopad 2015. 11:09

Ja sam se sad bacila na istrazivanje sljezovog korjena . Imam osjecaj da me neka prehladica lovi pa da saznam na vrijeme. Dakle, caj i iscrpinu smiju i trudnice . Eto, da se zna 

Anaheja
    28. Listopad 2015. 11:18

http://www.fun-baby.net/ostala-oprema/160-arianna-aspirator-baby-vac.html

E cure!!! Aspiratoric na akciji ako ga koja jos nije kupila a htjela je!

MaliV
    28. Listopad 2015. 11:20

Doooobro jutro 

Mala stvarno se nadam da će se mrvica odlučiti ipak okrenuti ili da te bar neće forsirati na zadak :/

diilb ne mogu ni zamisliti koliko je iščekivanje sad 

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 11:22

Eto anaheja nam rijesila dileme. 

Ja sam kupila korjen bas, na kockice je nasjeckan i znam da ako beba ima problema s nosicem i bubana je on se namoci u vodi, moze i u fizioloskoj i onda se ukapa u nosic pa se usisava. On pusti u vodu kao sluz, pa valjda to pomogne. 

Cure imam pitanje, mislim za izlazak iz bolnice sebi pripremiti tajce e sad jel mi to pametno? Oce li me stiskati mozda? Sto ste vi mislile?

Pinkypik
    28. Listopad 2015. 11:44

Super Mrkvice za tu plahtu iz bubamare. Onda mi to ipak ostaje opcija ako u ikei ne nađem ili ako je plastična..
    Dillb 😍 držim ti sve fige moguće  za sreću!

• mama@
    28. Listopad 2015. 11:56

Dobar vam dan

Citam vas redovno ali nekako nemam bas nesto za napisati ili sam jednostavno tako usrane volje 

Mrkvica ja sam sebi za izlazak mislila prirediti tajice i majcu. Znaci nista posebnije nego nesto sto sam mogla nositi u 6.mj trudnoce. Naravno cizme do koljena jer ocekujem snijeg do pupka haha

• mama@
    28. Listopad 2015. 11:58

Danas slavim 30.tjedan 
    10 to go.

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 12:13

Mrkvica i ja sam preko bubamare naručila tu nepropusnu  u petak će mi doći  jesi je odmah oprala na 90 ili??
    mama ma tko nam tebe to ljuti
    ajmeeee i ti prošla veći dio weeeeee 

ja ću si pripremiti za izlazak tajice i tuniku..

btw curke moje ja imam problema sa stolicom od nedjelje dakle u nedjelju 5 stolica svaka je bila takva da je na kraju došlo do proljeva, i poslije sve super, jučer stolicu nisam imala pa sam mislila ok gotovo je viroza valjda.. i danas opet ujutro stolica, ne baš normalna mekanija, i sad druga opet mekanija tako da opet očekujem proljev, oprostite na izrazu,ali je li normalan proljev u T??  nemam nikakve druge smetnje, malena se rita, ja se osjećam super...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 12:17

Pinky tako bar pise na njoj, i cim moze u masinu na kuhanje znaci nije samo plastika. Ima dvije gume koje idu ispod madraca da ju drze i to mi se svida. Makar cijena joj je po meni malo pretjerana..

Mama ma takav je dan.. tjedan.. bit ces bolje volje vec. Cestitke na punih 30tt jos malo 

Ma nisam ni ja mislila nista posebno, tajce i dzemper, ionako svi kazu radije pripremi nesto sto ti je bilo dobro u trudnoci jer ne splasnu svi odmah, pogotovo ne trbuh..

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 12:21

Pepita nisam vidjela tvoj post.. uglavnom nisam ju odma prala jer i plahta ide preko. Neznam mislim da ce ona na pranje kada prvi put obavi svoju ulogu. A inace mi se cini cist okej. Iznenadilo me sto se to uopce smije u masinu.

Sto se tice stolice meni je sad pred kraj cesca, sto mi je cudo zivo, ali i olaksanje.. nekada znam imati epizode proljeva ali preatane. Jednom me ono bilo bas gadno ulovilo i onda sam morala piti onaj rehiromix i kupila sam bila linex. Ali to je mislim bas bila viroza..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.