Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    28. Listopad 2015. 16:58

Moraju imat jos aspiratora... Ne znam u cemu je stvar... Mozda sam ja nesto krivo selektirala i kopirala... Ugl, stranica je fun baby pa pogledaj, nac ces medju aspiratorima...

allegrazg
    28. Listopad 2015. 17:00

Jucy, možda se vidimo na sljedećem pregledu onda.
    Tebi je ovo prvi put da ideš u TA?Ja sam sa 33.tjedna bila kod svog doktora i sutra sa punih 35. u trudničku.Baš me zanima jel bu mi radili uzv...

tarana
    28. Listopad 2015. 17:06

Pozdrav svima! 
    Planiram roditi u Vinogradskoj, pa ako bi mi buduce mamice koje planiraju tamo roditi mogle reci jel potreban trudnicki tecaj da muz prisustvuje porodu?

JuicyFruit
    28. Listopad 2015. 17:13

Isto sam tako i ja i ovo mi je prvi put u TA! I nadam se ultrazvuku :D

tarana
    28. Listopad 2015. 17:27

Hvala ti Juicyfruit na odgovoru.
    Imam jos dvojbi, znam da ima dosta mamica koje su vec pred porod :) ali za one koje imaju jos dosta za gurati me zanima planiraju li se cijepiti protiv gripe?
    Meni je termin pocetak veljace tako da bi me mogla zadesiti gripa, grrr
    Ne znam ni sama, cijepiti se ili ne?

allegrazg
    28. Listopad 2015. 17:33

Jucy, onda se garant vidimo jednom.

Sonja8
    28. Listopad 2015. 18:02

Tarana, ja se nikad nisam cijepila protiv gripe, niti ne bih...tako da mozda nisam objektivna...

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 18:08

Mia podloga je za djeciji madrac, kada je slozena izgleda kao najobicniji komad najilona bijeli. Dns sam ju bas isla razmotati i namontirati na etiketi na njoj pise periva na 95. I da propusta zrak a ne propusta tekucinu. Jako je tanka, ovaj najilonski dio ide prema madracu i jako mi se svidaju ove gume koje ju drze.

A grudnjake.. pa u mulleru imas. Ja sam dobila dva, pamucni su a super cvrsti. Normalno ih mozes oprati u masini pa cak i otkuhati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.