Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    28. Listopad 2015. 12:33

Mrkvica hvala na informaciji 

ja baš sad pitala mamu, jer fakat kad me uhvati viroza bilo kakva ja sam sva nikakva a sada sam super.. ona je rekla da je normalno, da se tijelo samo lagano čisti, da samo pijem puno tekućine da je to najbitnije, kao njoj je tako bilo pred porod ali ne ono dan dva nego do 2 tjedna prije poroda.. a vidjet ćemo samo da nisam bolesna fuj fuj, tek mi se energija vratila neću da ode hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    28. Listopad 2015. 12:44

White, ni meni neće naći tebe kad te dodam kao primatelja  Moze sl tjedan kad god...mozda si do tada uspijemo poslati privatnu poruku 

JuicyFruit
    28. Listopad 2015. 12:56

Okruglice drage, evo mene nakon skoro mjesec dana  tolika mi je gužva bila na poslu da vas nisam stigla ni čitati, a kamoli pisati. Ali sad je to sve gotovo i napokon uživam na porodiljnom! I od sada sam s vama svaki dan!

Koliko vidim još ste sve u jednom komadu tako da nisam nešto veliko propustila 
    Ja sam počela s pripremama pa je tu i krevetić i komoda, a robica i pelenice se polako peru Danas punih 35 tjedana, a sutra prvi pregled u TA!!!

visnjass
    28. Listopad 2015. 13:10

Pozdrav okruglice.. Zbunjena sam, iako zadnjih par dana idem redovito na wc imam uzasan pritisak na crijeva, toliko da ne mogu hodati a zanimljivo da mi se trbuh podignuo..  Događa se to jos nekome ili sam posebam slucaj?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 13:21

visnjass možda ti se beba tako namjestila pa ti pritišće crijeva, bar mi tako ide na to nekako...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    28. Listopad 2015. 13:48

Okruglice dobar vam dan 
    Dillb nadam se da ćeš nam se već ovih dana javiti s novostima i da će sve proći brzo i što bezbolnije 
    Mama čestitke na 30. tjednu, nama je sutra 30. Ne mogu vjerovati kako je vrijeme proletilo 

Sinoć sam večerala pole i slaninu (naravno ) pa sam odlučila kasnije malo prošetati... Uhvatila me bol u križima i kontrakcije, nisu bile nikad tako jake... Svi su se uplašili (a i ja) da nam beba već stiže, ali kad sam se istuširala, legla i odspavala nestalo je boli...

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 14:07

Visnjass slazem se s pepitom, mozda te beba nezgodno pritisnula.. Ja nemogu ni odrediti gdje su mi crijeva trenutno  

Juicyfruit pa onda se ti i allegra mozda vidite na pregledu. Mislim da ste obje sutra u vinogradskoj..

shimmer
    28. Listopad 2015. 14:08

mama@, zašto si loše volje? tko te ljuti? ječmenac odmah 

pepita, ako se dobro osjećaš moguće stvarno da je neka vrsta čišćenja pred porod.

juicy fruit, pa neka si i ti napokon na zasluženom porodiljnom. taman imaš vremena  za sve laganini pripremiti 

a ja sam jutros išla riješiti papire za doznake i mogu vam reći da sam se jedva čekala vratiti kući.
    išla sam i do posla i tko god me vidio neki komentar. prvo "jooooj nisi se ništa udebljala, pa uopće nemaš stomak". onda "buknula si u obrazima" (?!) onda "nekako si drugačija u licu". "vidi koliki ti je stomak, pa jel ti trebaš roditi sutra haha". i to sve u 15min, od prizemlja do prvog kata 
    mogu vam reći da ovo mirovanje i neizlaženje ima i svojih prednosti 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    28. Listopad 2015. 14:18

shimmer, jel i tebe ljute svi ti silni komentari? ja imam dojam da ljudi komentiraju samo zato jer misle da moraju neš reć. mislim, nemoguće da sam se nekom udebljala previše a nekom niš. ja sutra idem na pregled i nosit doznake pa me sve strah komentara -.-

Pinkypik
    28. Listopad 2015. 14:44

Evo nas s pregleda! 
    Moja mrgica ima 2600 g i kaže dr. da je već spreman za porod ako bude htio. Imamo još vremena do 6.12. ali tko zna kad se on smisli da bi mogao proviriti. Sve je super i prvi put je spavao za vrijeme pregleda pa nije tukao doktora i branio svoj prostor. Samo mi se cerviks skratio s 35 na 25 mm. Ali kaže dr. da nema veze jer sam mala pa buša sve više zauzima. Ali dečko je siguran i velik pa onda je sve dobro.
    Mama čestitke na 30. tjednu!
    Juicy fruit,lijepo da si se pridružila nama neradnicima. Uživaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.