Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    28. Listopad 2015. 09:45

Pozdrav cure 
    Kompletici su vam prekrasni, ma joj sva se rastopim. Citam i pratim, slabo pisem, nisam bas nesto od volje ovih dana. Cekam sutra pregled da vidim svoju malu mrvu, i to malo srceko. Mislim da ce vam ovih zadnjih mjesec dana prolaziti ultra sporo, nikad svanuti jutro. Kad se samo sjetim. Sate sam odbrojavala do sutradan. Hah. Dilb, draga pa zar vec?? 
    Pepita 
    Sve vas pozdravljam, uzivajte, mazite bušice 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 09:46

Jutro drage moje..

Pepita drago mi je da je pregled dobro prosao i da malena lijepo napreduje. 

Mala7777 stvarno se nadam da ipak nece inzistirati na vaginalnom.. u svakom slucaju uvijek mozes promijeniti bolnicu i otici drugdje na porod. Iako nadam se da ce se bebica ipak okrenuti u zadnji cas 

Dillb bas si razmisljam joj sutra je dillb termin, kad evo javila nam se ti.. nema nikakvih naznaka da bi nesto moglo krenuti? Jesi i prvog prenjela mozda?

Cini se da sve vodimo medeke malene vani, preslatko 

Sonja8
    28. Listopad 2015. 09:52

Jutro drage moje...
    Bas su vam slatke kombinacije, i ja sam mislila nesto slično, samo mi imamo zeku s usima odijelce  , stavim sliku kad skombiniram...
    White, ne znam ni ja ti poslati priv.poruku, prije par mjeseci sam poslala Pepiti ja mislim i sad opet ne znam kako. 
    Možemo se naći kad god ti pase...donesem ti par primjeraka pelenica da vidiš kako izgledaju...

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 09:53

babygirl 
    Mrkvica da da to je najbitnijeee 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    28. Listopad 2015. 10:18

Joooj dillb ti si mama enciklopedija, hvala ti puno na utješnim riječima i na savjetima-puno si mi pomogla i odmah se bacam na istraživanje..
    Sretno sutra  tj. danas u iščekivanju sutra -nemogu vjerovati došao je i taj dan. S tobom kreće domino efekt -ti si naša prva kockica koja nas drži "na nogama"..

I ja imam bijelog medeka. Samo da nam se medeki ne pomiješaju kod izlaska iz bolnice

axia
    28. Listopad 2015. 10:28

dobro jutro :) evo mene, iz kreveta čitam vaše postiće :) to mi je nova rutina uz kavu. nadam se da će se nastavit i kad naše bube budu kraj nas :D
     hvala vam na savijetima za ublažavanje kašlja, poslala sam svekrvu po čaj. nije bilo pa mi je kupila šipak xD preostaje mi špinano mlijeko, to ću kad se usudim izać iz kreveta (kad je tu taaaak toplooo :)

vidim da je pepiti doktor rekao da ako primjeti da je beba manje aktivna da se javi, pa sam stala razmišljati. koliko često vi osjetite svoje bebite? moja se jučer nije čitav dan pomakla, tek navečer nešto malo. barem ja nisam osjetila. sad se opet evo migolji. i tak imamo faze. jel to premalo??

dillb, mislim na tebe :) kad god da mrva odluči krenuti, želim ti da to bude čim brže i bezbolnije.

28. Listopad 2015. 10:29

Sonja8 Ahah bas smo smotane 😂 meni od subote odgovara kad god ti mozes
    Meni kad ti hocu pisati privatnu jednostavno ne izlazi tvoje ime,...sva druga mi izadju...

shimmer
    28. Listopad 2015. 10:31

joj super ideja za objavljivanje kombinacija za izlaza 
    ja sam ovo naručila i sad čekam da stigne 
    http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-3-piece-christmas-set/invt/kl522297
    nadam se da je deblji pamuk. i nadam se da će mužu biti dovoljno božićno 
    a imam još jedno odjelce iz nexta u rezervi.
    i naravno, bijelog medeka 

pepita, kod tebe krenuli ozbiljni predporodni pregledi i poslovi. baš sam uzbuđena, mogu misliti kako je tebi.
    a dillb, svaki put kad idem na wc po noći dođe mi da odem na temu da vidim jesi li što prijavila 
    baby girl, sretno na pregledu i javi se iza 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 10:39

Axia ima i sirup od korjena bijelog sljeza i on je za kasalj odlican, treba samo pitati da li ga smiju trudnice.

Shimmer ova kombinacija je premedena,kao kolacic mali bozicni  E da jutros sam isla staviti onu podlogu za madrac sto sam u bubamari uzela i malo ju proucila, ugl pise da propusta zrak a tekucinu ne. Nije s obje strane onako kao gumena, s gornje strane je pamuk. Cak se moze i prati u masini na 90. Cini se da ipak nije tak losa.

axia
    28. Listopad 2015. 10:53

mrkvice, thnx, poslala sam nek pitaju. nisam pametna, jel se trebam javljati doktoru ili ne? nemam nemperaturu.... sutra imam poregled kod gin, valjda nema veze što sam malo bubina.... :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.