Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    27. Listopad 2015. 20:59

E da i rekao je da kad ležim, ležim isključivo na boku ne samo kad spavam nego općenito.. 
    i opet je ponovio ako mi se beba bude slabije javljala da odmah dođem k njemu..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 21:48

Hej okruglice! 
    Kako lijepi video....a ja si mislim kako se na početku bebica boji,pa kak kupaju bebu koja ima crni pupak,znači da nije otpao valjda,pa pod pipom da ne bi vruća voda krenula i tak...i onda vidim kako joj je fino i osjeća se kao na masaži i lijepo joj se pajki 
    Mrkvice,možda je bolje tvojih 23 nego mojih 32 
    Bebe samo treba voljeti i čuvati i bit ce sve ok.nadam se...A ovi koji kažu ne brini,zapravo znaju i tješe nas ali lijepo je ovako kad tu dijelimo te svoje brige i nitko ne misli kak si blesav. Valjda. 
    Super ste mi curke i baš mi fali kad ne pogledam forum. 
    I baš su vam slatke kombinacije! Ja još nisam složila iako sam tako nešto sa medo odijelom i mislila.glavno da ima uheka 

Mala77777
    27. Listopad 2015. 23:16

Ajme,nisam čitala od sinoc i bome sam sada imala zanimaciju 😄 

Shimmer nije se okrenuo švrćo...danas sam bas pričala s Dr i rekla je da s obzirom mali nece biti neka velika beba,danas 36tt i procjena 2750g,i da ja imam ok zdjelicu i da me ulove trudovi tipa u 38tj da postoji šansa da ce me poradati na zadak 😤 izbezumila sam se...nema šanse...platit ću ako treba jer se ne namjeravam izlagati riziku da nesto pođe po zlu...jednu bebu sam izgubila u 8tt i ne pada mi na pamet radi njihovih protokola(muci dok ide,pa kad je beba ugrožena onda cemo rezati)da ću svoje dijete i sebe patiti..puno sam čitala o tom carskom i sve u svemu,nije tako strašan dojam.kao sta ima loših iskustava sa prirodnog tako ima i sa carskog.. Svaka čast ženama koje idu poradati dijete vaginalno na zadak..ja nisam toliko hrabra.ne zbog sebe,nego zbog svoje bebe! (Sorry sta sam odužila)

I da,mislim da sve bebe iz rodilišta izlaze u medek odijelu ☺️ I ja imam smeđe.tome se najviše veselim da ga obučem! ❤️

Pepita2109
    27. Listopad 2015. 23:39

Mala77777 hehe moja je teža od tvoje za 200 grama  malo sam se uplašila ali je rekao da ne brinem da odgovara tjednima u kojima se nalazim.. meni ništa nije govorio za zdjelicu, ni za porod ni išta, jedino šta je rekao je da je beba u položaju u kojem treba biti.. nadam se da ću sljedeći put dobiti više informacija jer me baš zanima sve i pere me neki adrenalin joooooošššš maaaaaaaalooooooo ..

🙏👸👸🙏❤️

Mala77777
    28. Listopad 2015. 08:54

Pepita da!bit ce ti prava curka  ja u te procjene ne vjerujem potpuno dok mi ga ne stave na prsa i kažu tada koliki je  išla sam jucer u rodilište na ctg...jebate valjda sam bila tako Uzbuđena da mi je tlak bio 130/90!toliki nikada nisam imala!cijeli život a i trudnoću imam 100/60  i ja sam sve uzbuđenija sto se vise blizi taj dan i u jednom trenutku mislim sad ce to a drugom:joj,treba proći jos 3,4 tjedna 😑 ne mogu dočekati...

28. Listopad 2015. 09:05

Jutro okruglice
    Sonja8 pokusala sam ti poslati privtnu poruku,...ili sam ja glupa ili nesto steka,...

Meni je dr rekao kad smo bili na tecaju,posto se nas malac u 30tt okrenuo na zadak,da ima vremena,kaze neke se bebe okrenu i 39 kako treba,...ali kod nas bez obzira na tezinu bebe i konstituciju majke rade carski,...
    Ali zato moja mama kada je radjala brata 4.700 je bio tezak ,rodila ga na zadak,i to ne mogicama nego je izasao guzom a noge su mu bile uz trup,...😮 i nisu je htijeli na carski,zena se patila 30h,tako da ti bolje trazi jos koje misljenje i dogovori se sa nekim drugim dr

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 09:15

Mala77777 ma dosta puta oni fale sa tim procijenama, to im samo služi da vide kako beba napreduje da li dobiva i kolika joj je težina otprilike,ali da jedva čekam onaj tren kada će je staviti na mene  tako i ja ajme pa to će brzo,a u drugom trenu ma ima još 4 tjedna hahah a zapravo već sljedeći tjedan možemo roditi bez problema hahah tako da je ovo sve stvarnooo brzo prošloo  
    a šta se tiče rađanja na zadak ma nisu normalni, samo se ti raspitaj još.. bebice se zaista mogu okrenuti i u posljednji tren 

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    28. Listopad 2015. 09:32

dobro vam jutro.

vidim da su krenule zabrinutosti. normalna stvar prije nego beba dođe. sve su to hormoni, ali ne treba se zadržavati na tim mislima. samo ih pustite da prođu kroz glavu jer ste sve sposobne biti najbolje mame na svijetu. čekajte da vidite kako sestre pramataju djecu, nećete treptati i vilica će vam se objesiti do poda. drže bebe jednom rukom i sve odrade u roku 36 sekundi. mi mame imamo osjećaj da će djecu polomiti ili da će im ispasti, ali sve je to istrenirano i sigurno.

tetka2, nemaš brige za uvučenu bradavicu - i s takvom možeš dojiti svoje dijete samo trebaš dobro pohvatati tehniku stavljanja djeteta na dojku. "Mliječna staza" prikazuje rješavanje i tog problema, dvd se može nabaviti preko RODA web shopa ili kod njih u udruzi i besplatan je. a objavljen je i na YouTube. za uvučene bradavice Avent je proizveo Niplette, a Medela školjkice za izvlačenje bradavica. postoji i trik sa običnom špricom (prikazano na Mliječnoj stazi). šprica se prereže na pola, na taj odrezani dio se stavi ona nogica od šprice. dio sa ušima se prisloni oko uvučene bradavice i nogica se povlači tako da se bradavica izvlači. ako mogu još kako pomoći, pitaj. (ja sam namjestila bebicu na uvučenu bradavicu svojoj šogorici pa znam da to nije prepreka dojenju)

sutra je dan P... eto, dočekala sam ga i nekako mi se čini da ću ga i ispratiti.

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 09:41

dillb nemaš pojma koliko mi puta dnevno prođeš kroz misli hehe.. daa sutra je tvoj dan P, držim fige da ga ni ne dočekaš i da već današnji dan završiš mazeći svoju drugu štrucu sreće i ljubavi  šta kaže doktor/ica je li se stanje dolje promjenilo ima li kakvih naznaka??

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.