Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    28. Listopad 2015. 22:42

Sonja hvala na objašnjenju vezano za tiskanje, ja i tiskam iz trbuha zato mi nije bilo jasno ovo iz lica hehe 
    a za disanje gledala sam videe i imam ih spremljeno tako da sam primjenila naučeno  ali tuš prije pomogne nekako bar meni je zasad.. sad me šoraju samo bh standarno kao i cijeli dan

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    28. Listopad 2015. 22:49

Vecer cure.. sve sam procitala... dillb nam je na kraju i nadam se da ce se javlhati i kasnije.. da nam kos malo pozitove prenese 
    Za sve vas mi je drago sto ste sretne s pregleda i vidjele svoje malene tockice ( znam da vise nisu ali svoju i dalje tako zovem) 
    Vi koje tek idete uzivajte.. ja jos do drugog tjedna moram cekati.. ovaj put mi se oduzilo jako 
    Pricale ste o strahovima i drago mi je vidjeti da nisam jedina jer sad kome god da spomenem mi se smiju i kazu da  je to sve lako... 
    Hocete piti caj od lista maline? Ako da kada poceti, i sta do 36 tjedna se pije magneziji? Bh su i meni postale cesce.. al ne bole nekad i ne osjetim dok ne pomazim trbuh pa napipam grbicu 
    Sad me to tiskanje zanima.. to nisam jos ni ja cula ja sam mislila normalno kako dodje  te vjezbe su izgleda super...
    Sorry na duzem pisanju.. vidim da cu korati cesce navracati nakupi se brzo 

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 22:59

Sonja mi smo ocito imali super babicu na tecaju, iako je bio u fomu zdravlja, jer nam je zena to sve bas u detalje objasnila. Kako pomoci svojim polozajem bebici da izade da ne dode do naljeganja na trbuh, tiskanje, disanje u porodajnim dobima, ma sve.. stvarno mi je drago kad vidim da nas je dobro poducila.

Pepita i meni su stali kad sam se istusirala, sad me nesto malo bolucka ali ni blizu tome.. jel tebe prilikom njih boli i stidna kost?

Sonja8
    28. Listopad 2015. 23:07

Mrkvice, super, bas mi je drago da vam je bilo super predavanje  I ja mislim da je to važno, jer ako znamo sto kada i kako radimo, vjerujem da ce sve ići lakše i bolje. 
    A tuš je lijek za sve!

Mrkvica2
    28. Listopad 2015. 23:38

Sonja slazem se. Em cemo tako pomoci sebi a bome i bebici, mislim da ce porod tako puno lakse proci. Koliko god zvucalo nebitno neke stvari mogu puno pomoci ili odmoci u pri porodu..
    A ovo za tus, pa bit ce gadno kad prestane pomagati 

Anaheja
    29. Listopad 2015. 07:23

Buffy, citala sam sad bas za caj od lista maline... Covjece, o koliko toga uopce nemam pojma!!!! Pise zapravo da ga preporucuju pit od 3mj trudnoce po salicu do dvije dnevno... Pa kad si vec napisala, ako nije preskup, kupit cu ga i probat. Tako i tako pijuckam cajeve gotovo pa svaki dan 

A za magnezij... Stvarno ne znam...

Anaheja
    29. Listopad 2015. 07:28

Tj.  Nigdje ne pise da bi ga trebalo prestat pit. Bas suprotno... Da je bitan i za mamu i za bebu, kako u trudnoci tako i za vrijeme dojenja...

JuicyFruit
    29. Listopad 2015. 08:18

Sonja, di ideš na te vježbe?
    Ja u čekaonici cekam svoj pregled 

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 08:27

Jutro drage moje..

Evo i ja cekam taj famozni pregled u TA. Za divno cudo nema guzve, mozda 4-5 trudnica.. a nervozna sam vise nego sto sam bila za prvi pregled  valjda je i sestra skuzila pa je tak slatka bila hehe.

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 08:31

E da cure koje imaju svuda razlicito prezime kao i ja, morala sam samo na upis pacijenata otici da mi promjene prezime u sustavu jer su me imali pod starim i rekli su da nema problema sto je uputnica na drugo prezime. Sestra me upisala pod novo. Ukratko nikakav problem ne rade.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.