Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    28. Listopad 2015. 18:11

ja sam ih kupila s ebaya i jako sam zadovoljna... izgledaju mi bolji od ovih u mulleru, i jeftiniji su naravno...

mene danas pere žgaravica. katastrofa... več me boli cijeli želudac,jednjak. uf... ne pomaže niti mlijeko, niti gastal...
    a te kontrakcije isto, strašno... love me svakih pola sata...i to samo na desnoj strani

allegrazg
    28. Listopad 2015. 19:10

i ja skuzila da me love bh,ali donji dio trbuha...ne zelim ih ni brojati,samo stezu jako i neugodne su,ali ne bole...primjetila sam da su najčešće u šetnji...

Tyna24
    28. Listopad 2015. 19:16

mene možda jer cijeli dan nešt radim... danas ko da imam stršljene u guzi
    sad sam konačno legla... i gledam kak mi se trbuh naginje lijevo pa desno malac se premješta

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 19:37

I meni su bh postale jakooo neugodne i jaaako česte, a kad hodam ili stojim doslovno trbuh moram držati koliki je pritisak kao da će ispasti iz mene.. a trbuh mi deformiran već 10 min i više hahaha, na lijevoj strani kvrga i ne mrda...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    28. Listopad 2015. 20:03

Više ne mogu skužiti kad se ona upire,a kad je bh.
    Možda ćete reći da sam luda,ali nekad kad se uzmigolji zadnjih par dana ko da čujem neki škljoc, ne znam kak da vam drukčije opišem...jel to moguće?Baš ću sutra pitati na pregledu.

Tyna24
    28. Listopad 2015. 20:09

ma možeš... probaj s prstom "pikati" malo, ako je bh onda ne nestane kvrga, ako je bebač, onda se pomakne
    za škljoc neznam... za sad

allegrazg
    28. Listopad 2015. 20:16

baš bum probala 
    e sve me dolje nisko boli, kod kukova, zdjelica...možda se spustila curka, samo nek još malo bude u tibi.
    pepita, kak ti izgledaju lažnjaci kad te ulove? ko bh, al bole ili ima još razlike?

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 20:25

allegrazg ja katkad osjetim škljoc kod zdjelice kada se uzmigolji hahah meni je to fascinantno  
    razlika je, zato jer boli,  osjećaj je kao da trebaš dobiti ili imaš, ne znam objasniti mene je boljelo kao da mi je drugi dan mjesečnice, pritisak i tupa bol u leđima, ma tipični menstrualni bolovi iz leđa u trbuh, i onda se rasprši kao da je nije ni bilo.. ma skužiti ćeš razliku itekako, bh je neugodna ali ne boli na ovaj način...

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    28. Listopad 2015. 20:26

a ponovilo mi se više puta ali različiti razmak po tome se kuži da nisu pravi nego lažni hehe

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    28. Listopad 2015. 20:48

a kužim, boli ko menga...onda ok, jer mene kad stegne bh baš me zna pritisnuti u zdjelici jako, ali to još nije to vidiš nitko mi nije to usporedio s menstrualnim bolovima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.