meni je bilo zanimljivo i smiješno kad mi je sestrična rekla da kod poroda treba tiskati ko da ideš "kakat"
hehehe
allegrazg a podsjetilo me na moje menstrualne bolove, jer sam ja imala bolne M..
sonja kak misliš ne tiskati licem,kako se stišće licem?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
sonja, i ja bi na te vježbe... al kod nas uopče ne organiziraju ništ... niti tečaj... pa nemam pojma o pojmu... gledam na youtubu vježbe disanja i to, ali bolje je kad ti pokažu uživo...
baš sam ljubomorna na tebe, ti budeš znala sve, a ja ništa
Eto ja sam mislila da sam luda zbog tog ''skljoc". Mislila sam da nije moguce, ali vidim ima nas jos
Mene su vcrs uhvatili opaki laznjaci, vec sam bila ucvikala da necu docekati pregled sutra vec da cu u rodiliste.. boli bas kao sto pepita kaze, jaki menstrualni bolovi dole u trbuhu i u krizima. Jako neugodno..
Joj pepita stvarno su gadni, nisu me jos bili tako hvatali.. bas sam se bila prepala trajali su tri sata ali skroz nepravilno.. meni je pomagalo primit se za stol i nagnuti se Muzu nisam ni govorila taj bi me natjerao u blnicu odma
ali vjerujem da je jos gore kad si sama..
Mrkvica mene je isto tako prvi put prije par dana, šutjela kao ribica, nepravilni razmaci,ali ono šta ja znam idem se otuširati za svaki slučaj kao i otad se nije ponovilo prvo sam pomislila jebote kako bole pravi onda hahah, sad sam se isto išla tušnut odmah kad me prvi uhvatio i sve super... a evo malena se migolji danas cijeli dan po malo, hehe..
ali kad krenu pravi trudovi oni tijelo postupno svojom jačinom pripremaju na jače bolove dok lažni ne, tako je meni babica objasnila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tyna koje veličine tih grudnjaka s ebaya imaju? Ja sam tražila ali nisam našla ništa dovoljno veliko za sebe
Možda upišem što krivo u tražilicu, kako da ih tražim?
Tyna, bas šteta za vježbe, stvarno su super, daju samopouzdanje i nekako si sigurniji u to sto treba raditi...
Pepita, mislila sam na to da se ne tiska licem da ne bi popucali kapilari na licu. Probaj kad "kakas" duboko udahnuti zrak u trbuh i tiskati iz trbuha, ne naprezati lice... Tako bi trebalo tiskati dok se rađa. A tijekom trudova (Pepita i Mrkvica), makar i lažnih, treba disati prsno, plitko...
Mozda ce mame koje su vec rodile moći vise reci na tu temu...
Sortiraj odgovore
Najstariji