mrkvice, tog smeđeg medu imam i ja budem sad to skombinirala pa sliknem i ja što imam spremno za iz bolnice
al uglavnom slično ko i ti
bas me rastope te lkombinacije :) preslatko :)
mi još nemamo oblekicu... imam samo robicu što sam dobila od sestara, a mm hoće za izlazak kupit našoj princezi neš posebno. toliko o tome da je neće razmazit :P
Tyna video me bas raznjezio, vidi se da bebice uzivaju.
A kombinacija je preslatka,gle samo tu kapicu s usima. Preslatko.. takav slican skafander mi imamo ali sam odustala od njega jer ju u tome nemogu svezati u as..
kapica je s ebaya i koštala je cijelih 5kn
a da budem iskrena, nisam još sigurna za ovaj skafander... imam ih 4 i nemam pojma kojeg izabrati
budem još vidjela koji prevagne dok bude vrijeme
Vecer trudnice 😘
Skroz mi je cudno kad nemam vremena cijeli dan skicnuti na klokanicu, bas mi nekako fali... Ali zato, kao sad, imam sta za citati pola sata 😍 hvala tko god je postavio linkove na Ikeine nepromocive presvlake, ja sam kupila ovu prvu, ovu drugu nisam ni vidjela 😕 tako da jos jednu stvar stavljam na listu, a ovu cu sebi pod prkno 🙊
Kombinacije za izlazak su preeeeemedene 😍😍 ja sam isto jos nesigurna oko toga da li ce mu biti pretoplo/hladno, pa postavim i ja nasu kombinaciju kasnije ☺️
curke koje ste kupile chicco uloške, jel budete nosile cijeli paket u bolnicu? meni zauzme pola torbe,pa sam mislila uzeti samo deset,a poslije mi muzic donese.
video je presladak.
Allegra ja sam mislila staviti paket u vrecicu, da bas ne nosam kraj torbe tak vani, makar ni to nije ne prakticno. U torbu ne stanu svakako.. odvojila sam samo dva komada u posebnu vrecicu i u nju dodala jednokratne gacice to je da sestra lakse nade sve na jednom mjestu poslje poroda.
Dobra večer okruglice moje
Danas cijeli dan nisam bila doma, tako da se nisam uspjela prije javiti.. Pregled je prošao sutra, kako sam radila ctg u nedjelju nije bilo potrebe za opet, pa je obavio standarni ginekološki pregled i dobila sam potvrdu da sam zatvorena i da je sve uredno, napravio bris, zatim uzv da vidim to svoje malo čudo koje je na uzv veliko pa se ne vidi baš dobro, imamo 2950grama, i fino napredujemo.. mama nije dobila ni grama dapače izgubila je nekoliko grama tako da smo još na +13kg,aliii ima još 4 tjedna pred nama rasti ćemo još za 2 tjedna je pregled naručena kao i danas samo moram doći ranije bar pola sata na ctg gore u rodilište..
Šta se tiče strahova,mislim da ga ima svaka od nas i normalno je to sve, a naravno puno je lakše kada sve ovako podjelimo i shvatimo da nismo same u tim našim brigama, mislima i straovima..
Moja kombinacija je skoro pa ista kao kod Mrkvice
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pregled nije prošao sutra nego super hahahahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji