Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    27. Listopad 2015. 18:08

mrkvice, tog smeđeg medu imam i ja budem sad to skombinirala pa sliknem i ja što imam spremno za iz bolnice al uglavnom slično ko i ti

Tyna24
    27. Listopad 2015. 18:37

ja sam pripremila ovo... body je veličina 50, a sve ostalo 56...

axia
    27. Listopad 2015. 18:45

bas me rastope te lkombinacije :) preslatko :)
    mi još nemamo oblekicu... imam samo robicu što sam dobila od sestara, a mm hoće za izlazak kupit našoj princezi neš posebno. toliko o tome da je neće razmazit :P

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 18:55

Tyna video me bas raznjezio, vidi se da bebice uzivaju.

A kombinacija je preslatka,gle samo tu kapicu s usima. Preslatko.. takav slican skafander mi imamo ali sam odustala od njega jer ju u tome nemogu svezati u as..

Tyna24
    27. Listopad 2015. 19:00

kapica je s ebaya i koštala je cijelih 5kn
    a da budem iskrena, nisam još sigurna za ovaj skafander... imam ih 4 i nemam pojma kojeg izabrati
    budem još vidjela koji prevagne dok bude vrijeme

MaliV
    27. Listopad 2015. 19:28

Vecer trudnice 😘
    Skroz mi je cudno kad nemam vremena cijeli dan skicnuti na klokanicu, bas mi nekako fali... Ali zato, kao sad, imam sta za citati pola sata 😍 hvala tko god je postavio linkove na Ikeine nepromocive presvlake, ja sam kupila ovu prvu, ovu drugu nisam ni vidjela 😕 tako da jos jednu stvar stavljam na listu, a ovu cu sebi pod prkno 🙊

Kombinacije za izlazak su preeeeemedene 😍😍 ja sam isto jos nesigurna oko toga da li ce mu biti pretoplo/hladno, pa postavim i ja nasu kombinaciju kasnije ☺️

allegrazg
    27. Listopad 2015. 19:46

curke koje ste kupile chicco uloške, jel budete nosile cijeli paket u bolnicu? meni zauzme pola torbe,pa sam mislila uzeti samo deset,a poslije mi muzic donese.
    video je presladak.

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 20:45

Allegra ja sam mislila staviti paket u vrecicu, da bas ne nosam kraj torbe tak vani, makar ni to nije ne prakticno. U torbu ne stanu svakako.. odvojila sam samo dva komada u posebnu vrecicu i u nju dodala jednokratne gacice to je da sestra lakse nade sve na jednom mjestu poslje poroda.

Pepita2109
    27. Listopad 2015. 20:55

Dobra večer okruglice moje
     Danas cijeli dan nisam bila doma, tako da se nisam uspjela prije javiti.. Pregled je prošao sutra, kako sam radila ctg u nedjelju nije bilo potrebe za opet, pa je obavio standarni ginekološki pregled i dobila sam potvrdu da sam zatvorena i da je sve uredno, napravio bris, zatim uzv da vidim to svoje malo čudo koje je na uzv veliko pa se ne vidi baš dobro, imamo 2950grama, i fino napredujemo.. mama nije dobila ni grama dapače izgubila je nekoliko grama tako da smo još na +13kg,aliii ima još 4 tjedna pred nama rasti ćemo još   za 2 tjedna je pregled naručena kao i danas samo moram doći ranije bar pola sata na ctg gore u rodilište..

Šta se tiče strahova,mislim da ga ima svaka od nas i normalno je to sve, a naravno puno je lakše kada sve ovako podjelimo i shvatimo da nismo same u tim našim brigama, mislima i straovima..

Moja kombinacija je skoro pa ista kao kod Mrkvice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    27. Listopad 2015. 20:55

pregled nije prošao sutra nego super hahahahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.