Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    27. Listopad 2015. 17:25

Mrkvice, tak mi je bio udoban taj stol da bi ga doma odnijela, a i brzo si gotova, 20-ak minuta ti to traje.

axia
    27. Listopad 2015. 17:32

znam da će zvučat blesavo, ali drago mi je čut da dijelimo iste strahove :) sve to plaši i mene, i još hrpa togaa. sad se osjećam lakše.

nego, počela sam jutros kašljati i šmrcati, i mislim si ma proći će to. međutim postaje sve gore,a sirup i tablete kaj sam kupila mm-u ne smijem piti. jel imate neku preporuku a ublažavanje kašlja? osim limunade i čaja, jer od limuna dobijem žgaravicu, a čaja pijem hektolitre, pa niš :(

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 17:38

Axia mozes pokusati sa sljezovim korjenom, znam da se smije bebama dati pa onda valjda smijemo i mi.. mene kad je bila uhvatila prehlada nazalost sam od doktorice dobila savjet samo piti caj i cekati da prode.. skoro nista ni nemozes..

axia
    27. Listopad 2015. 17:40

hvala, Mrkvice, provjerit ću s doktorom jel smijem i pokušati :)

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 17:46

Da vas jos malo ugnjavim tu, neznam koga bi.. citam svasta po forumima pa da vidim sto vi savjetujete. Radi se o odjeci za bebu za izlazak van.. znam vec smo tu temu prosle tri puta ali eto sto mislite jel dovoljno ovo sto sam pripremila? 

Bojim se da nije to mozda slabo? I toliko je maleno da se dvoumim mozda vecu vel? Ovo je 50, samo je ovo medo odjelce 56.Naravno dekica jos ide gore preko u as..

Ako zelite mozete i vi uploadati da vidim jos koju slatku kombinaciju 

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 17:47

Axia nadam se da ce te brzo proci 

axia
    27. Listopad 2015. 17:48

a meeeeeedooooooooo ^.^

Tyna24
    27. Listopad 2015. 17:55

https://www.youtube.com/watch?v=Ba24l482l4M

dušica mala, ja sam se rastopila

BebaNana
    27. Listopad 2015. 18:06

Video je predobar preslatka bebica-bas je za rastopiti se

BebaNana
    27. Listopad 2015. 18:07

Video je predobar preslatka bebica-bas je za rastopiti se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.