Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    27. Listopad 2015. 15:41

Meni je zapravo nekako normalnije da bebe budu sa mamama. Ne bojim se toga, zapravo bi mi bilo cak i draze da bebe i presvlace i kupaju pred nama. Prvo da nam pokazu, a drugo zato sto sam ja pomalo kontrol frik . Moram imat sve pod nadzorom i nisam bas zadovoljna kad mi stvari ne idu po planovima 

allegrazg
    27. Listopad 2015. 15:41

Cure evo i mene. 
    Leda me izluduju, kukovi bole po noći, budim se svako malo, pa se vrtim s jedne strane na drugu..
    Pojela sam pitu, bila je odlična.
    Sutra se opet pikam za profile za Vuk Vrhovec, pa mi je sad dragi namazao malo pekmeza na kruh da zadovoljim želju, jer sutra opet ful pazim kaj jedem.
    Tyna, jesi kad mjerila šećer nakon slatkog? Jel ti jako skoći?
    U četvrtak imam prvi pregled u TA, doktoricu mi je sredila frendica, pa je žena rekla da dodem iza 13 h, a meni bed zbog drugih trudnica ak bu ih bilo u čekaonici...
    Kaj se depilacije tiče, ja bila prvi put prije dva tjedna, šećernom pastom, brazilka, na par mjesta boli, ali evo još uvijek ni traga od dlaka tak da se isplati. Jedino kaj su mi se po cijeloj pipici pojavili sit i bijeli prištići i peckalo me dva, tri dana, ali je sve prošlo, kaže frendica da je to za prvi put normalno.

Tyna24
    27. Listopad 2015. 15:50

alegra, evo sad sam baš poslije 2 mandarine i pudinga mjerila, i imam 5.7... sad budem ljepo navalila još na čokoladuuuu.. tak!

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 15:52

Ah ti strahovi...to su možda zapravo strahovi od nepoznatog, a i za bebicu jer je malena i o nama ovisi a mi smo sad prvi put u toj ulozi pa smo nesigurne u svoju buduću dužnost. Ja to tako gledam. 
    Svaki dan imam novu ideju o budućoj katastrofi pa me brzo prođe. 
    Room in me veseli jer mi je ali miš na oku i neće plakati. Ako rodim normalno super,ali ako bude carski onda me jako trta kako ću dići bebu. A ako idem na porod bojim se da beba ne zapne jer je velik a ja mala. Tog se baš bojim. 
    Pa kako ću doma sama s bebom ako ga nešto muči a ja ne kužim što. Pa što ću ako pobere neku prehladu. Pa hoće li mu biti hladno ili vruće,hoću li skužiti. Pa da lu da kupim neki senzor za praćenje disanja,pa...eto Mrkvice,nisi sama..ima i luđih..

Ines24
    27. Listopad 2015. 16:07

Dobar dan okruglicama i malim bebicama 
    Ima nas još koje se malo bojimo, nove obaveze, kako će to sada sve izgledati kad stigne bebica, hoću joj biti dobra mama, kako ćemo se snalaziti kad budemo same i tako... Al se baš veselim svemu što me čeka i djeluje mi nestvarno da ću za malo više od dva mjeseca imati svoju malenu štručicu 

Primijetila sam da imam dvije nove strije i to ne na trbuhu, nego na njoj (jel ), kako ne znam 

Tyna24
    27. Listopad 2015. 16:11

a imate kakav osječaj prije nego strija dođe van? mislim, mene tu i tamo zna svrbiti trbuh, ali još nisam niti jednu dobila.. a nekak si onda mislim da bude 100% došla strijica...

Ines24
    27. Listopad 2015. 16:32

Mene svrbi gornji dio trbuha npr, a na tom dijelu nemam nijednu striju... Tako da što se mene tiče ja ne osjetim kad će koja izbiti 
    Nisam znala ni da imam ijednu, ne vidim donji dio trbuha di su se stvorile, dragi mi rekao da su tu pa sam ogledalom gledala 

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 17:13

Lakse mi je malo kad vidim da nisam sama u takvim mislima.. svakome kome kazem kaze mi ma joj blesava si nemas se cega bojati bla bla.. Sa svoje 23 godine se i sama jos nekada osjecam kao dijete a dolazi nam mrva koja ce potpuno ovisiti o nama..

Pinkypik ovoga za veliku bebu koja zapinje se i ja panicno bojim, toga me valjda najvise strah u vezi poroda..

Allegra drago mi je cuti ovakvo iskustvo za depilaciju, sad me malo manje strah i veseli me sto cu toliko biti mirna. Jel ti bio problem namjestiti se na stolu tamo?

Ovo za strije.. meni su izasle tamo di me nije svrbilo nikako, a ondje gdje svrbi najvise ih nema (hvala Bogu). Na guzi su samo odjednom nastale, preko noci cijela hrpa, a na bedru se prvo pojavile flekice za koje sam mislila da su kapilare koje su se kroz par dana spojile u crte.. tako znam da mi sada i na lijevom bedru nastaju nove.

dillb
    27. Listopad 2015. 17:18

pozdrav okruglice.

danas sam odradila još jedan pregled u TA. klasika: pišanje po štapiću, tlak, težina, ctg i vaginalni pregled. usput sam ga pitala da li bi možda trebalo napraviti neki uzv obzirom da je zadnji napravljen u 36tt i da je mališa procijenjen na 4200g. kaže on meni na to: "dobro pitanje gospođo. svakako ćemo sljedeći put napraviti uzv." tako da sam se odmah naručila i na uzv jer idući pregled je u četvrtak. eto vam info, ako kome zatreba. (Petrova)

baš mi je drago da ste sve dobro. bolovi u leđima i kod okretanja su sasvim normalni. to su sve čari trudnoće. to što vam sve ispada je isto normalno, znak da se ligamenti opuštaju i da se tijelo priprema za porod. meni sve obavezno završi na podu. stalno se saginjem, i mogu vam priznati da me čak i frustracija prošla - postalo mi je normalno da mi sve ispada.

BebaNana
    27. Listopad 2015. 17:24

Kad smo kod strahova-mene je toliko strah poroda i toga da beba ne zapne ili ostane bez kisika ili da ju izvlače vakumom,da bi odmah potpisala za carski. A rooming in mi je isto malo jezovit, jer neznam kako ću na WC ak mi je beba u sobi,a kamoli odspavati malo..mislim da ću samo gledati u nju 
    E da i još jedan strah-strah od dojenja jer imam jednu uvučenu bradavicu i neznam na što će to ličiti!! Neznam jel ima još koja od vas taj problem ali mene to baš muči..

Mama@,moja robica je još u vrećicama po podu (a da ne kazem da nemam ni pola stvari jos)i neću je prati dok mi ormar nebude gotov.
    Od kozmetike nemam ništa, a ni spavaćice nemam...
    Mislim da ću sve stići na brzinu kad se primim posla tj. kad mi stigne ormar 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.