Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 11:51

Shimmer i koliko dugo budes mirna nakon depilacije? Ja mislim otici ovih dana prvi put, secernu pastu za pocetak. Strah me malo iritacije i boli ali radije malo pretrpim pa sam mirna i za porod i za preglede u TA.

Lady oces molim te napisati sutra kad obavis pregled kako toizgleda.. nejdem u petrovu vec na sv.duh ali nemoze se sad toliko razlikovati. Zanima me bas kako procjene bebu i to, sto kazu za porod.. jer neznam dali salju na uzv.

lady6
    27. Listopad 2015. 12:04

e da, što se tiče hrane, ja pazim što jedem, a svježi sir izbjegavam, ali normalno ga jedem ako je termički obrađen (http://www.poliklinika-harni.hr/Pregled-infekcija-u-trudnoci.aspx)

a što se obleke tiče, hlače ne nosim svoje još od negdje 10.og tj.trudnoće jer me sve smeta na trbuhu, a na kraju sam kupila zimski kaput u koji stanem jer u staro nema šanse...nije trudnički i platila sam ga 350kn pa se nadam da ću ga još nositi

lady6
    27. Listopad 2015. 12:05

mrkvice, javim naravno...malo me strah

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 12:12

Lady znam kako je.. i mene, najgore mi sto dolazim na nepoznato. Kod svog znam sto me ocekuje, kako ma sve.. i da ce me dobro informirati a ovdje nista. Jos mi je gore sto mi je doktor moj rekao da imam usku zdjelicu, pa se bojim da mi nece forsirati prirodni a beba biti prevelika.. ma jojj svakakve gluposti mi pafaju na pamet.

axia
    27. Listopad 2015. 12:20

bok, buhtlice i mame :D kod men je magla, al pečem kolače pa me to fino oraspoloži :) a i moja buhtla to voli, pleše samnom dok sjeckam i mješam :)

lady, i ja se pridružujem zainteresiranima za informacije iz petrove... i ja ću za koji tj tamo, pa da vidim kak to ide :)

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 12:25

Hej okruglice! 
    Danas idem kod zubara,nekako mislim da mi je zadnja prilika obaviti pregled (eventualno i popravak ako treba) dok mali cicavac ne dođe. 
    Mrkvice, i ja idem svaki mjesec na depilaciju jer sam vukodlak pa ne mogu sama. Drugi dan je malo osjetljivija koža (bikini) a mirna si 2-3 tjedna,ovisi koliko ti brzo rastu. Ja sam bila neki dan,imam sutra pregled (jedva čekam!) i planiram još jednom prije poroda. 
    A ono što si rekla da bi ponekad zavirila unutra da vidiš što beba radi....joooj, ja bih stalno virila,pogotovo kad gurka  
    Shimmer, za slučaj vodenjaka sam si pod plahtu stavila onu zaštitnu plahtu (ikea 35 kn) koja je i za kinderbet,a to ću i ostaviti tamo zbog dojenja,a drugu staviti u kinderbet. 
    Lady6, i meni se od početka "vidi" bušica (ja vidim) i sve me smeta na trbuhu...dobro da je bilo ljeto   I u ništa onda ne stanem pa se zato čudim svima koji još u svoje stanu.

shimmer
    27. Listopad 2015. 12:35

pinkypik, jesu te nepromočive plahte iz ikee gumene ili onaj PUL?
    upozorila me frendica da ne kupujem gumene jer ne propuštaju zrak i da se bebice grozno uznoje.
    a pul je ono od čega se sad prave coveri za platnene pelene. propuštaju zrak, ali ne vodu.
    vidjela sam da spominju i te plahte iz mullera, ali nisam na to naišla.

mrkvice, ovako kako je pinky napisala. 2 tjedna bez problema, onda se treći tjedan krenu pojavljivati i do kraja četvrtog već mogu opet. ja sam si to prije ciljala po ciklusu, taman krenem dlakaviti kad dobijem i ionako ne smijem parkirati fićeka () pa dok stane idem na depilaciju.
    šećerna pasta bi trebala biti još bolja od voska, što se tiče iritacije. javi kako je prošlo.

axia, sad mi se jedu buhtle  ili ona osinja gnijezda s cimetom. eh trudnički prohtjevi.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    27. Listopad 2015. 13:17

shimmer, zaleti se samo... baš sad mislim koji bi mi užitak bio okupit vas i nekaj vam fino skuhat. a evo peče se "biskupski kruh"- keks-biskvit sa čokoladom, lješnjacima i grožđicama (i cimetom)  i cijea kuća miriši :)

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 13:31

Joj Axia daj šuti! 
    A ja radim ručak i sve zaserem,stvarno ne znam što mi je. Inače mi sve uspjeva. Čak sam i bocu ulja srušila. I gotove krokete sam uništila čak! Glupača.
    Ajde jučer sam uspješno (čudo)  napravila pitu od jabuka i muffine s jabukama i jogurtom (neki recepti s jabukama s jutarnjeg-dobra hrana)
    Shimmer, nije plastika ni guma,onako kao da je mucasta površina. Deblje platno. U bubamari su 70 kn a ko najlon su,bez veze. Nemam platnenih pelena pa ti ne znam bolje reći. Imam zapravo par frotirnih pelenica ali nemam covere. To ću nadam se na proljeće 

axia
    27. Listopad 2015. 13:35

hahaha, pinky :) al daj nemoj tak... ni meni baš ne ide sve od ruke... pripisujem to trbuhu baš sam si smješna, trbuh mi je sav bijel xD pregaču više ne mogu staviti xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.