Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 13:49

Hvala cure na iskustvima, sada prije ovog pregleda ne stignem pa cu jos ovaj put obrijati i mislim da cu se za ponedjeljak-utorak naruciti za depilaciju. Noge rjesavam epilatorom pa si kontam ako me to drugi put vec nije bolilo i ovo cu prezivjeti. Dajte mi recite samo kako izdrzite lezanje sada kada su buske narasle?

Nepromocivu za kindac imam iz bubamare, je tanka ali eto.. posluziti ce.. za sebe za krevet sam kupila jednokratne u ljekarni. Te sam mislila i doma staviti na plahtu kada dodem iz bolnice. Lakse nju baciti nego stalno mijenjati plahte..

Axia i ja jucer bas pekla kolace.. a malena i ja kao i vas dvije svaki dan kad kuham upalim si cmc i plesemo po kuhinji.. svida joj se to 

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 13:58

Ma šalim se Axia  baš bi ti rado došla sve popapati,postala sam gladuš u zadnje vrijeme,zato i kuham i pečem,al eto...pa tko zezne ledo krokete (?!) 
    Shimmer, evo slikice jer su na ikeinoj stranici nešto očito mijenjali pa ne mogu naći. A trebam kupiti još jednu. Jel to pul?

axia
    27. Listopad 2015. 14:08

mrkvice, dok uživamo mi, uživaju i one :) tko zna, možda se rodi koja mastechefica :Dhaha

pinky, zašto je problem zeznut ledo krokete? ja kad imam dan D, zeznem sve, radila sama ili kuhala gotovo. sve češće imam takve epizode :)

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 14:22

Hvala ti Axia! 
    Nije mi baš uobičajeno zeznut nešto u kuhinji,ali ovih dana...Ajde,recimo da je do trbuha. Trbuhom za kruhom (jer je kruh fin,a sve ostalo sam skurila) 

shimmer
    27. Listopad 2015. 14:24

pinky, evo i ja sam (jedva) našla ove dvije.

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/40143304/
    za ovu piše da je neprozračna i da se ne stavlja ispod djetetove glave.

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90240680/
    za ovu piše da nije gumena nego neko PU vlakno, e sad ne znam jel to to.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

27. Listopad 2015. 14:29

Sonja8 hvala na inf. Mogle bi se stvarno naci,malo da me uputis. Jer ovo po internetu me je zbunilo,tetre,zastitne gace,platnene,bambus,....

Anaheja
    27. Listopad 2015. 14:35

I moja malena uziva dok sam ja u kuhinji. Jedini problem je sto sad bas vise ne pecem toliko kolace, kriza je . Ali mislim da ce joj mikser i usisavac bit najpoznatiji zvukovi kad se rodi . A za kuhinju, ja imam onu kuharsku pregacu od brade do koljena jer se inace cijela umocim u to kaj radim . Hahahha

Ja sam bila danas na pregledu. Sve je u redu. Dolje beton, jedino kaze da ga brine to sto je posteljica naprijed nisko pa postoji mogucnost da cu morat na carski... A to je zadnje sto zelim... Nadam se da posteljica nista nece smetat porodu. Ali necemo panicarit vec sad- bit ce sve ok . A od proslog pregleda dobila sam cak 1 kg. Sad sam 10 u plusu 

Pinkypik
    27. Listopad 2015. 14:42

Shimmer, upravo sam i ja našla i upalim forum da ti stavim link... Nije to ta očito koju ja imam jer je moja stara od prije iz ikee, a ovo što sam mislila kupiti je ta prva za 35 kn iako vidim sad da to i nije nešto pametno,a ja bila uvjerena da je to ista stvar. Iako to i ne ide pod glavu nego pod guzu.. Ova druga izgleda kao nadmadrac ali je možda to pametnije uzeti.Ne znam,morat ću tamo ispipati pa odlučiti. Za sad imam i one jednokratne babylove iz dm-a.
    Ako nađeš nešto bolje javi!

Mrkvica2
    27. Listopad 2015. 15:24

Anaheja i ja imam pregacu ali mi je sad od trbuha podosta kratka, ali ajde pomogne. Bez nje ni sude ne perem jer inace hodam flekava i mokra do pupka 

Cure jel vas malo strah tog rooming-ina sto je sada u bolnicama? Znam znam kako cu doma ali nezz valjda je normalna ta trema i razmisljanje o svemu i svacemu kad ti je prvo i nis neznas..

lady6
    27. Listopad 2015. 15:36

Mrkvica, potpisujem sve tvoje strahove...mislim nije da sam opterećena, ali svakodnevno se sjetim nečega...a najviše se inače bojim nepoznatog, a sad mi je sve nepoznato

A kolači, mmmmm može uvijek...volim ih i jesti i peći

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.