Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    26. Listopad 2015. 23:09

Pinkypik mislim da znam na kakve pokrete mislis, ja nekad osjetim slicno ali mene to podsjeca na disanje.. ritmicno je ali nije kao stucanje. Voljela boh zaviriti nekad unutra da vidim sto izvodi 

Tweety ja ti nemam neki pametan savjet jer ni sama nisam izdrzala i kupila sam tablete za zvakanje.. moja se sad isto malo smirila kako mi je mala ful nisko.. sretno i nadam se da ces ju uspjeti rijesiti.

Zimsku jaknu ni muzevu nemogu zakopcati tako da svoju ni ne pokusavam  srecom jos malo pa cu za pravu zimu moci vec nositi zakopcanu.. gadno je raskopcan hodati.

Cure moje meni trbuh kao da je nize svaki dan, ja neznam jel to moguce.. bas sad kaze dragi kad sam obukla pidamu pa ta majca ti jw prosli tjedan prekrivala trbuh. Sada viri skoro do pupka dole.. vec se sprdam da ja trbuh ne nosim pod majcom vec pod hlacama 

Sretno cure na pregledima  javite kako je proslo i kolike su bebice. Mene ceka pregled u cet i tuzna sam sto koliko sam shvatila u TA ne rade uzv svaki put kao na pregledu pa neznam kako cu znati kolika je malena  iako vec tri tjedna nisam uzv radila.. neznam.

tweety91
    26. Listopad 2015. 23:17

Hvala okruglice moje na savjetima :)

Ja jaknu mogu zakopcati ali je vec sad malo zategnuto, mislim da cu ja muzevu nositi kad bas zazimi :)

A pregled imam tek 18.11. i to mi se trenutno cini jako dalekoo. Al vjerujem da je sve oke i da ce vrijeme proletiti ).

[/u

Pepita2109
    27. Listopad 2015. 06:33

Dobro jutro okruglice evo ja se lagano pripremam za pregled 
    tweety91 nadam se da ćeš se uspjeti ako ne riješiti onda bar ublažiti žgaravicu 
    Mrkvica hvala, ja ne znam hoće li mi raditi uzv, jedino što znam jest da će mi raditi taj bris,a sa druge strane nekako se nadam da će škicnuti hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

27. Listopad 2015. 09:25

Jutroo
    Kada sam vidjela koliko ste se raspisale od jucer,....reko dilba rodila pa joj svi cestitali 😀,u svakom slucaju drago mi je da se javila i da je sve pod kotrolom 😙
    Ime je nama muka,da rodim tri cure imam imena bez problema,...ali za decka nikako nam ne ide,...nemamo cak ni top 10,5 nista...ja sam dragom rekla mi cemo izmedju trudova birati,...
    Sto se tice lupkanja vise ne znam moj lupa na sve strane ljevo,desno,gore,po mjehuru,pa mi iskoci guza na sred trbuha na pupku,nakon sat iskoci dolje ljevo,...i tako u krug ko centrifuga,...jedino sto to lupkanje nije jako,mislim ne boli me.

E sad imam jednu nedoumicu,pa da mi pomognete,...naime sad sam pocela da se dvoumim izmedju jednokratnih ilatnenih pelena,...zanima me ako bebaca presvlacim u tetre,sta mi jos treba da kupim,mislim ja sam tu nasljedila brdo nekih platnenih ulozaka i ovih sto se kopcaju preko kao za siroki povoj,pa ne znam sta bi od toga mogla iskoristiti,...pa ako imate link ili neki spisak,sta ja znam,hvaala

Sonja8
    27. Listopad 2015. 09:52

Jutro okruglice
    White, preko tetri ti trebaju samo coveri... Ako hoćeš, možemo se naći na kavi jedan dan pa ti pokažem...

Sonja8
    27. Listopad 2015. 09:55

...i snappi kopča da pričvrstis tetre. Ako imas fejs, učlani se u grupu Moderne platnene pelene, tamo ima puno mama s puno savjeta i možeš pitati i naučiti sve sto te zanima 

lady6
    27. Listopad 2015. 11:38

btw, naravno da ne moe biti sve savršeno...dobila nalaz za streptokok koji nije dobar...kao primit ću na porodu antibiotik i to je to...

• mama@
    27. Listopad 2015. 11:51

Shimmer hvala na info za porodiljnji.  Vjerojatno onda otvaram 45 dana prije. Jupi

Moja posteljina stigla. Tako je lijepo slozena i upakirana da mi je zao raspakirati 

Kutnu garnituri sam pronasla. Sad se jos treba samo isprsiti dovoljno 
    Jos uvijek ne znam gdje cu sa robicom od bebe.
    Sve se bojim da robica ne bi docekala u kutiji 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.