Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala77777
    26. Listopad 2015. 21:37

Pepita daaa!!zadnji put su imali istu procjenu tezine!bas me zanima koliko su nam sada teške buhtlice 😄😄  

Sto se tiče jakne mama mi je dala neke dvije stare M veličine da imam sta obuci i zakopčati kada sam u šetnji sa cuckom...ovako nosim svoje jer ih i inače ne zakopcavam kada idem u auto i iz auta! 
    Gledajte ovaj tjedan šoping kraljicu,trudnice se natječu 😂😂

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 21:43

Mala77777 hehe vidjeti ćemo sutra  
    ja nosim baloner od prije T ne mogu ga zakopčati,ali mogu zavezati, zimska jakna mi neće trebati u ovom periodu dok imam trbuščić bar se nadam hahah,
    baš sam bila vidjela reklamu, vidjet ćemo hoću li uspjeti hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

tweety91
    26. Listopad 2015. 21:51

Moj lupka dolje lijevo oko jajnika i desno od pupka, cini mi se da nekak poprecno stoji :) al bar mi ne napada zeludac jos. Iako mislim da ce me zgaravice dokrajciti uskoro, nemogu spavati od njih. Jel ima neki prirodni nacin da ju se nekako ublazi?

[/u

visnjass
    26. Listopad 2015. 21:53

Pozdrav okruglice,
    Pišite imena bebača, možda netko tko jos nema ime dobije ideju 
    Da je curica nemam pojma kako bi ju nazvali a moj dragi nije ni htio razmatrat ženska imena jer on zna šta je napravio haha moš mislit.. Tvrdoglavi bosanac 
    Naš dečko je naslijedio ime i meni se sviđa pa smo se još davno dogovorili da će biti Viktor 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

axia
    26. Listopad 2015. 22:01

tweety, meni je na kraju pomogao nezaslađeni hladni čaj od mente (ja sam od domaće radila, ali i kupovni sam jednom silom prilike skuhala i funkcioniralo je). samo se nemoj zeznut kao ja- pij ga cijeli dan u malim količinama:)

Pinkypik
    26. Listopad 2015. 22:11

Znači nitko nije osjetio dudanje...ok to sam ja sebi tako protumačila. 😏
    Jakna - moja otkopčana i mamina plus dugi šal..funkcionira. 
    Nekako mi se čini da su za curice ljepša imena i lakše je odabrati nešto dobro. Moje prijateljice su dobile malene curke (Lea, Mila, Ema i Vida)

Anaheja
    26. Listopad 2015. 22:13

Ja se u jesensko- proljetnu jaknu jos uvijek mogu uvuc. Kad je zakopcam na pragu je pucanja, ali za sad je ok . Sa zimskom ce bit problema jer mi je i sad knap... Jedino kaj je mama nasla neku prastaru jaknu koja mi je cak i u ovom stanju velika i do djavla ruzna, ali za silu ce posluzit ako nece bit druge . Naime, ja se jos uvijek nadam da ce se ljeto vratit X)
    Ahhhaha

tweety91
    26. Listopad 2015. 22:18

Axia hvala bas cu probati :) stvarno nemogu vise funkcionirati od te zgaravice

[/u

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 22:38

Pinkypik ja sam ti htjela odgovoriti hhahah znam da sam nešto zaboravila  moja malecka štuca više puta dnevno, sad da li je to zaista sve štucanje ili ne neeemam pojma hahha
    tweety žgaravica je zaista za plakanje, meni se nekim čudom smanjila, kuc kuc, nadam se da neću ureknut heheh,a sad da li će ti išta pomoći da je baš ukloniš ne znam, ali meni je soda bikarbona pomagala u tim najgorim žgaravicama

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

tweety91
    26. Listopad 2015. 23:04

Pepita ja bi bila sretna da ju samo uspijem ublaziti ;)

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.