Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala77777
    26. Listopad 2015. 20:54

Torba napokon spakirana! 😁 sutra smo opet na kontroli(36tt) i jedva čekam!! Danas me mali tako jako zveknuo da sam mislila da ce mi nogom proći na ćuću (na zadak je) 😅 
    A sinoc me tako ukliještilo dolje lijevo u slabinskom dijelu leđa da me muž cijelu večer morao masirati..sad ne znam jeli se on tako namjestio ili sta... 😕 
    Sto se tiče zaboravljivosti,malo sam mutava,da 😜

Pinkypik
    26. Listopad 2015. 20:57

Joj i ja sam nespretna u zadnje vrijeme..sve mi pada na pod od kad se ne mogu baš sjajno saginjati. Baš se poklopilo haha 😄 Cijela priprema,pa čučanj,pa se treba i dići...i onda opet nešto ispustim! 

Jel vas boli neko mjesto na trbuhu? Mislim,imam na 1 mjestu osjećaj ko da me laktom izraubao unutra.Ne znam,možda mi je to bol na koži izvana.

Jel vaša bebica cuca prst? Ja sam sigurna da moj ponekad cuca...npr. osjetim kao da štuca ali ne štuca,stavim ruku di je glavica (recimo) i osjetim ritmične pokrete glavice ili rukice pa sam zaključila da bi to moglo biti to.

axia

sonja, jesu tvoje stigle?

axia

sonja, jesu tvoje stigle?

Sonja8
    26. Listopad 2015. 21:04

Axia, nisu stigle jos, tek u petak kreću za Hrv pa ce nam ih poslati Tiskom...
    O udaranju moje curke...a bome je aktivna, udara me oko pupka, s lijeve i desne strane i malo iznad pupka... Pregled je za 3 dana pa me zanima kako je okrenuta, zadnji put joj je glavica bila fino dolje, ali je gin rekla da se jos moze okrenuti...
    Cure, kako ste riješile problem jakni? Stanete u njih? Kupujete? Ja sam jos u jesenskoj jaknici, nezakopcanoj!

axia
    26. Listopad 2015. 21:09

hvala, sonja :)

ja sam  na sreću sačuvala jaknu koju sam lani dobila od mame (3 broja veću) pa će poslužit kad dođe vrijeme za to... zasad još stanem u staru jaknu :)

Sonja8
    26. Listopad 2015. 21:32

Axia, si i ti naručila pelenice ili taj razmišljaš o tome? Javim ti kad stignu svakako 
    Ja se nadam posuditi neku jaknicu od prijateljice...jer nekako mi se ne da kupiti to...

axia
    26. Listopad 2015. 21:34

naručila sam i našla poruku na faceu sa obavijesti o kašnjenju sad :) neznam kak to nisam vidjela xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.