Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    26. Listopad 2015. 16:05

Ajme jeste se raspisale :)) ja sam uhvatila se uhvatila ciscenja stana i pranja robice posto je napokon bio suncan dan. Mi smo ime odabrali brzinski, trazili smo da nam pase i u Hrv i ovdje pa smo tako odlucili da nam dolazi Filip :)) 
    Kinderbet je svjeze prefarban i cekamo tatu da ga slozi napokon. Jedva cekaaam :) s obzirom da mi je sve teze dugo stajati ili bilo kaj na duzi period raditi beba i ja se mazimo i odbrojavamo jos tjedne koji su nam preostalii :))

[/u

Anaheja
    26. Listopad 2015. 16:12

Da nam stize decko, bio bi Filip ili Jakov . Tek sam kasnije shvatila da je to ime mjesta u kojem sam ljetovala kao klinka . Ali niti jednim nismo bili bas osobito odusevljeni, nekako nam nije pasalo. Na kraju nam stize Iskra, a ja se sve bojim da ne bi zapravo bila pozar . S obzirom na to kakva je sad i kakvi smo mi bili kao klinci... Jao si ga nama . Ali mozda se uvrgne na nekog mirnijeg u obitelji, hahhahahahaha

tweety91
    26. Listopad 2015. 16:24

Anaheja mislim da to nema pravila. Imam dvije sestre i jedna je bila mirno dijete isto kao i ja, a druga nikad nije imala mira :) 
    Ja se samo nadam da ce moj malac nekad spavati jer ako je suditi po njegovom rasporedu trenutno, nastradala sam :D cijelo vrijeme lupa i lupa, rijetko kad se dogodi da ga ne osjetim.

[/u

Mia007
    26. Listopad 2015. 16:34

Pozdrav svima, vidim da smo sve još u jednom komadu :)

Ja sam danas bila prvi puta na vježbanju / jogi za trudnice, i mogu reći da sam totalno izvan svake forme. Prvenstveno sam upisala te vježbe zbog disanja i vježbi za zdjelicu i kukove, da mi eventualno olakšaju porođaj. Znam da bi trebala šetati svaki dan, ali ja sam skoro cijelu trudnoću neaktivna s obzirom da sam morala mirovati prvo tromjesečje, pa je bilo pakleno vruće ljeto (ok, malo plivanja) i eto već daošla jesen, a ja nikako da se pokrenem. Eto, danas prvi dan, zasad ok, vidjet ćemo kako će biti. Nadam se da će mi tijelo dobro reagirati, samo polako :)

Naša curica će se najvjerovatnije zvati Ena, tj. tako ju već zovemo neko vrijeme, iako muž još smišlja neka imena. Ja sam se već navikla na ovo, i tako joj se obraćam pa mislim da će tako i ostati 

Mi još čekamo krevetić da nam dođe pa ćemo vidjeti u kakvom je stanju, tj. treba li ga farbati ili ne!

Pozdrav svima :)

allegrazg
    26. Listopad 2015. 17:22

pepita, drago mi je da je sve u redu.
    dilb, drž se još malo, taman da obaviš sve kaj trebaš.
    cure, dobila sam danas pitu od sira, znači pečeno u pećnici, ali je sir od bake s placa. jel mogu to jesti s obzirom da je pečeno, pa brijem da su sve bakterije uništene?

Anaheja
    26. Listopad 2015. 17:27

Ja svjezi sir jedem i ovako tako da ne vidim razloga zasto ne bi jela termicki obradjen. A i te bakterije nisu lose 

lady6
    26. Listopad 2015. 17:28

obzorom da je pečena, mislim da je ok. Ja bih pojela

shimmer
    26. Listopad 2015. 17:43

ma navali na pitu bez brige!

super mi je kako se dillb javi uvijek turbo smireno i zen, skroz je zamišljam kako lebdi 10ak cm iznad zemlje, onako prekriženih nogu, oko nje isijava svjetlost.
    a mi ovdje kao u kokošinjcu, gdje je, šta je, tko rađa, tko se otvara, tko ima koliko do kraja  

ja još ne znam kad mi je termin sljedeće kontrole, trebao bi biti u sljedeća dva tjedna.
    čekam da mi javi sestra pa da zakažem depilaciju, napokon. bit će mi to predzadnja pred porod juhuuu doduše pred skidanje serklaža, ali ja planiram brzo nakon toga jel 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pinkypik
    26. Listopad 2015. 17:48

Allegra,ja sam izbjegavala svježi sir kako piše (osim malo pakiranog,ne s placa) ali nema razloga zašto ne bi jela pečenu pitu od sira. Ja sam jela pite i štrudle.
    Mia, ja bih s tobom na yogu 😵 Planirala sam krenuti kad se vratim s mora i onda sam imala te bh i mirovanje a sad mi je kasno kad imam još mjesec dana do poroda. Idi ak smiješ,to je sigurno dobro i korisno kao priprema za porod, i disanje i razgibavanje. Ja biiii 😭

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 18:45

Od hrane nisam apsolutno ništa izbjegavala, nekako idem za tim pa ne jedem to u ne znam kakvim količinama hehe..
    Vidim da više manje sve imate neka imena u opticaju, ja nisam slušala ničija mišljenja, kome se ne sviđa briga me pa to je moje dijete i dijete mog muža a ne njihovo hahaha..
    Sutra ujutro na pregled 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.