Takodjer jedem sve, napocetku sam pazila ali jednostavno neke zelje su bile jace pa sam se vodila s tim da jedem u malim kolicinama
Da vas pitam gdje vas najvise lupka beba..mene vec 2 dana sve oko pupka samo ( cm gore cm dole) rjedji su udarci gore kod zeludca
mi smo cjepidlačili s imenima Lukas, Jakov, Ivano, Ian, Teo i još puuuuno njih...
i došli jučer do zaključka, imali budemo malog Erika
a ako bi bila cura, onda budemo birali u rađaoni. hahahaha
Hahahahhaha
Buffy, mlati me gdje stigne . Ali najvise nogicama lijevo malo ispod rebara, a rukicama desno ispod pupka. Ali sve u svemu, ovisi u kojem smjeru "gleda"
buffy mene moja malena udara tako oduvijek nikad nije po želucu i rebrima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja sam zaključila da je našem bebaču glavica dolje lijevo kod zdijelice skoro(jer se mu tu štuca), a nogice desno u visini pupka i više... i tu me udara uvijek..
Ja nisam sve jela jer sam od početka čitala što sve ne smijem. Tako da nisam jela tunu,morskog psa..školjke inače ne jedem ali sam ovo ljeto pojela par kaparacula koje mi je rođak izronio pol sata ranije,ni smrdljive sireve koje inače obožavam isto nisam zbog tih gljivica, a gorgonzolu malo na pizzi 4 sira jer je pečeno, pršut bome jesam iako znam da se ne smije ali je tata na more donio cijeli...ajme tko bi odolio! 😙 I sir s placa nisam i što znam što sve.... Ti popisi koje sam našla su užasni.😯
A za ime u zadnje vrijeme samo dobivamo komentare tipa pa di ste to našli ili kako ste se za to odlučili...a eto..našli na cesti pa nas puškom tjerali valjda. Što vas briga! Naš je! 😝
Lakse mi je kad cujem da jos nekog tako lupka... svi komentiraju lupanje po rebrima i zeludcu a mene vecinom tu oko pupka..pa vise ne znam ni sta je tu smjesteno, a na zadnjem pregledu je glavica bila dole i sad me malo strah da se ne bi okrenula beba opet
Tyna mene moj isto tako lupka. Desno gore i lijevo dolje. Sav je nekako na koso a i ja sam ha ha
Ja od hrane nisam nista izbjegavala, dapace, papam sve sto si pozelim. Od ribe, sira, graha, kupusa. Salate su mi najjaca strana ovu trudnocu
Pepita sretno na pregledu sutra.
Da vas pitam... kako stojite s kukovima dok spavate nocu? Zabole li vas u noci da se morate okretati zbog boli ili?
Mene evo 5tu noc zaredom bole kukovi dok spavam, pa dok se okrecem zabole prepone i zdjelica.
Sad kad se citam kao da slusam svoju baku
buffy, mene moja mrva lupa samo oko pupka, i bočno jel... nikad višlje od toga... al je redovito na mjehuru, posebno kad hodam...
čitam čega ste se sve odrekle i divim vam se.... ja jedem sve umjereno, čak i svježi sir s placa. na pr
na prvom pregledu mi je gin rekao da slobodno jedem sve, da nema namirnice koju je obavezno izbacit. (slučajno sam objavila pol posta). izbacila sam samoinicijativno gazirane sokove i junk food, ali to nisam ni prije previše papala...
Sortiraj odgovore
Najstariji