Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    26. Listopad 2015. 19:51

Opet sam zaboravila. Bas se vidi da sam trudnica zaboravna.

Zna li netko ako se ode na porodiljnji 45 dana prije poroda, dali se mijenja iznos naknade za te dane (na porodiljnju) ili ostaje kao komplikacije?

Razlika mi je pa me cisto zanima, a i sve sam blize tom 45om danu 

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 19:53

buffy tako i ja sve se nešto žale kako im stradavaju rebra i želuci, meni strada jedino mjehur hahaha ali ok je to očito 
    mama okretanje je ajme meni, nema šta me ne boli kad se okrećem, baš kao da sam stara baba pa me sve to boli hahha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    26. Listopad 2015. 19:55

mama, meni su rekli da tih 45 dana ide pod porodiljnu naknadu, tj da se prima iznos jednak prosjeku plaće

Tyna24
    26. Listopad 2015. 19:58

ja sam se jedino odrekla gaziranih pića u trudnoći... ovak sve jedem. zelje, sir, ribe, sve. baš me briga. niti nisam čitala kaj se nesmije jesti jer bi valjda izgubila na kilaži, a ne dobila osim slatkoga, al ajde, to sam na početku izbacila zbog gestacijskog. a sad i to jedem

• buffy
    26. Listopad 2015. 20:00

Mene ne samo da boli kad se okrecem nego i kad se zelim dignuti... tako da se dobro jaucem prije svakog odlaska na wc.. par puta sam i dragog probudila a on onako u panici kroz san da nije sta..sad se valjda vec naviknuo pa i ne reagira 
    Prije ste pisale o vjetrovima i ja sam se mislila kako sam sretna da mene ne muce, a sad sam zadnja dva dana i ja u tim problemima cak me je dragi rekao poslati van 

Pinkypik
    26. Listopad 2015. 20:03

Mene lupka uvijek bočno ili mi oko pupka izbije nekakva guza valjda.Glavica mu je dolje pa nekad glavicom prođe po mjehuru al ne često.Nikad me ne lupi jako niti je blizu rebara ili želuca.
    Mama, okretanje s boka na bok mi je užas jer se ko kit osjećam,a bez trbušnjaka je puno toga teško.Boli me kralježnica u razini ruku i dolje iznad trtice,valjda kao išijas.Lakše se okretati bez popluna.
    Banana jastuk (za dojenje) mi je najbolja stvar koju sam do sad kupila! Ali ga ne koristim po noći. Jedva sebe prebacim,kud bih još i to 😂

• buffy
    26. Listopad 2015. 20:06

Pinkypik i ja aam bannau morala izbaciti sto zbog okretanja sto zbog tog da sam se par puta sva zapetljala sad otkako koristimo i populun.. poceo me nervirati jer sam se svako okretanje trebala buditi da i njega namjestim

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 20:06

Tyna ohhh ja sam na početku trudnoće kad sam imala mučnine to rješavača coca colom nije baš bilo najzdravije rješenje,ali jedino mi je ona pomagala, a ni poslije se nisam odrekla, zna se dogoditi da jednom mjesečno popijem čašu coca cole, sprite ili fante.. 
    buffy ja imam pripreme kad ustajem hahaha
    a šta se tiče vjetrova hahaha ja se pondala da će me barem to izbjeći,ali naravno eto me pucam danas cijeli dan hahah srećom pa je dragi na terenu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    26. Listopad 2015. 20:08

Eh,da, i ja sam ko zlatna ribica...
    Mama, na porodiljnom nije više naknada nego prosjek plaće tako da je više. Ja sam danas dobila papire za porodiljni od soc. gin. pa sad to trebam odnijeti poslodavcu i na hzzo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.