Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    26. Listopad 2015. 20:12

Ja sam na porodiljnom ima već hmmm pa nekih 15 dana, i nemam pojma koliko će mi iznositi porodiljni ne kužim se u to,ali ako će biti više od naknade sa komplikacija nitko sretniji od mene 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    26. Listopad 2015. 20:17

pepita, a tvoj dragi inače ide na teren? kako se snalaziš bez njega? moj ode u pon na dva tjedna i skroz mi to teško pada :(

nego, spominjete zaboravljivost... to nisam primjetila da me pati, ali sam postala turbo nespretna. redovito se zalijem kad nešto pijem, namrvim kad jedem nenormalno, stalno mi nešto ispada, užas... evo jučer sam se uspjela zalit vrelom vodom dok sam čaj kuhala... jel se vama takvo što događa?

Tyna24
    26. Listopad 2015. 20:19

ja sam nespretna u pogledu spoticanja u sve moguče kaj se nađe pred menom
    čudno da još nisam noge polomila. kuc kuc

• buffy
    26. Listopad 2015. 20:21

Nespretna sam i ja.. pokapam se redovno sa svime..zapinjem za sve zivo..najgore je sto sam se pred 2 dana udarila u trbuh jer sam se preracunala u njegovoj velicini i jos me malo boli to mjesto..al od tad sam ultra oprezna bar sto se prostora tice

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 20:23

axia moj dragi je vojnik pa ima tu i tamo neke straže i terene u sklopu vježbi,ali zato za to dobije nešto slobodnih dana, ma nije loše, u početku mi je bilo ajme meni, a sada je ok, čak nam i dobro dođe malo razdvojenosti da se više poželimo iako bih radije naravno da je uz mene, jer i nije tako daleko od mene samo mora biti u vojarni... a i gledam to s te strane da moj ode najviše na dva tjedna, a neki muževi odu na par mjeseci i više..

ooo da nesprena sam postala totalno, ali to je navodno normalno hehe

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    26. Listopad 2015. 20:24

Moja curka ima leda prema lijevoj strani i redovito jace udara na desnoj strani. Tamo izbacuje nogice. Rijede me udara dolje, a ako odluci to mi je grozno jer imam osjecaj da moram piskiti non stop. Sa desne strane samo guzu smizla izbaci hehe 

Mama mene kukovi kod okretanja i ustajanja po noci bole toliko da mislim da cu se rastaviti. Meni je ta bol grozna i tocno mi dode da placem kad se sjetim da su trudovi jos gori.. 

Sto se tice banane zasto ju okrecete? Ja legnem izmedu krakova a glavu na gornji dio pa na koju god stranu se okrenem mogu prebaciti nogu preko nje a za leda imam potporu. Tako mi je najlakse.. a pokrijem i sebe i nju.

Imena su vam bas lijepa, mi smo ljubitelji ovih malo duzih.. iako nam je i prezime dugo. Za decka smo imali adrian ili aleksandar ali ipak nam eto dolazi patricia.. bit ce problema ako drugo bude curka jer smo i ovo jedva jedvice nasli.

Shimmer jel ti redovito ides na depilaciju kod kozmeticarke ili to sad kreces? Meni bi ovo trebala biti prva, i malo me strah da mi ne ostane jako iziritirano da nece proci do pregleda. Mislim otici sutra a u cetvrtak mi je pregled.

Mrkvica2
    26. Listopad 2015. 20:26

E da, ako cete sebi kupovati duge majce odite u kik.. ja nasla za 30-40kn kako koje. Obicne a jako rastezljive.. uspjela sam ovu svoju trbusinu utrpati u s velicinu i nigdje ne ispada   A malenoj sam nasla hlacice za cijelih 8kuna 

axia
    26. Listopad 2015. 20:28

htjela sam pitat, tko je on naručivao pp od zmajčica?

Mrkvica2
    26. Listopad 2015. 20:30

Uh dok ja sastavim jedan post nade se cijela nova stranica 

Ja nisam toliko nespretna nego mi se cesto desi ovo da se preracunam oko velicine trbuha.. neki dan sam se bas tako posteno nabila na kuhinjski ormaric..

A zaboravljam da to nisu istine.. neznam nadam se da ce se to poboljsati nakon trudnoce. Senilna sam vec

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 20:34

Mrkvica ooo i ja se redovno udarim u trbuh, srećom to nije udarac nego više ono okrznem, a zaboravljam uhhh prođe to sve

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.