jutro, cure :)
kod mene je sunčano pa nastavljam di sam stala u subotu :) mami me :)
pepita, neznaš koliko mi je drago čuti da si dobro :) čuvaj se :*
dilb, u kojoj god fazi da jesi, nadam se da si dobro :) ja i moja mrva mislimo na tebe :*
kaj se cicki tiče, moje su malkoc porasle, al inače nemam neko veliko bogatstvo pa stanem u stare grudnjake. samo što me stišću ispod cica, kod dijafragme pa sam ih izbacila. koneski topići rules :D
Hej Pepita!
Pa ovo je bilo zatišje bez tebe. Vidiš da smo se svi već zabrinuli, nije baš svejedno.. Nek malena okruglica još bar malo pričeka,jest da je sunčano vani ali nije baš tak sjajno vani. A i nama je lakše dok su još unutra 😊
pepita se javila, još čekamo dillb
nadam se da će ti viroza brzo proći i da ćeš ići tip top u rađaonu. kroz koji tjedan tek
ja danas osluškujem svoje prepone pa ću vidjeti za nastavak peglanja.
možda probam i sjedećki kako ste vi radile.
a i mene kao da neka viroza lovi. malo ću pojačati čaj, ionako osjećam da su mi otekli prsti pa će pomoći kod izmokravanja.
što se cica tiče, buknule su, ali u granicama normale. i ja isto inače naginjem ravnijoj strani i jedva B košarici. sad sam preko dana bez grudnjaka i topića. a za grudnjake dojenje bih nekako ipak pričekala dok krenem dojiti pa da vidim na koju će se veličinu odlučiti
želim vam ugodan ponedjeljak
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
MaliV naravno da je prerano i neka nje unutra, ma kladim se da ću na kraju i prenijeti hahaha
axia hvala i budem
Pinkypik zaista mi nije bila namjera da vas zabrinem, nego nisam imala snage uključiti laptop sinoć kako mi nije bilo dobro a preko moba ne mogu post napisati već duže
vani je da lijepo ali neka se ona još malo udeblja i ojača i šta treba, ipak je unutra najbolje za to sve
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro okruglice drage..
Pepita zao mi je sto te sve sad bas uhvatilo, ali ajde drago mi je da nije nista ozbiljno. Bar ces stici sve pripremiti a sada malo odmorite i ti i bebica
Sto se tice imena odabrali smo i musko i zensko godinama prije nego nas je nasa srecica odlucila iznenaditi. Imali smo spremni i za curu i za decka, tako da nije bilo dileme. Dolazi nam mala Patricia.
Nadam se da ste mi sve dobro,mislim da cu ja danas jos malo cistiti i mogla bi se naruciti na depilaciju. Odlucila sam ne biti kukavica i pretrpiti
Dillb javi nam se kad stignes
shimmer sjedečki je zakon peglati, samo daj biti će ti puno lakše
🙏👸👸🙏❤️
Uh drago mi je Pepita da je malena jos na sigurnom. Nadam se da ce viroza nestati preko noci. Neka je ctg i sve ostalo u redu.
Ime, ime...hm.... nesto jesmo smislili ali mislim da ipak nije konacno. A mozda i je... ili nije... Samo da bude spremno prije nego dođe da ga ne bi nazvala npr. Stanimir hahahahahaha ili Iphone, a mozda me pukne i monky @ hahaha
mama baš tako, baš je dignulo sve uzbunu hahaha, ali je dobro završilo, makar mi je instnkt govorio da neće ona van
hahahahah zanimljiva imena
Ja sam već jednom ovdje napisala da nama stiže malena Gabriela
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav okruglice
Ovdije je suncano i toplo,tako da smo mi malo prosetali,...
A grudnjak sam prije kupovala tako sto udjem i trazim najmanji😀,a sad sam zadnji put morala da se mjerim,kosarica c,iskreno bas sam htjela uvjek imati cicike,i jedva sam cekala da nabujaju,ali u kombinaciji sa trbuhom,....jedva cekam da se vrate na staro
Pepita drago mi je da je sve ok😚
Dobar dan okruglice
Pepita bas mi je dragod a je sve super..mislim da smo sve se zabrinule...neka malena ceka jos malo...
Sinoc nisam nikako mogla zaspati, u biti negdje do 8 ujutro sam se vrtila i mucila... a najzaniljivije je sto sam ko pticica sad kao da sam spavala 20 sati..mozda se tijelo priprema
Mi jos imena nemamo imamo po 3 favorita za musko i zensko i mislim da cemo u rodilistu odluciti jer vise nitko niti ne spominje tu temu
Sortiraj odgovore
Najstariji