Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    25. Listopad 2015. 23:05

Sve ste divne s tim trbuscicima.. ja cekam da izadjem iz kuce i da se obucem u nesto normalnije od pidjame pa se slikam i ja.. ovoh dana sam se orijentirala na krevet i kauc..prepone me bole jace nego inace pa nisam bas za hodanje.. 
    Tetre sam sad peglala i mislim da vise necu..vidjet cu kako ce me biti volja..ja sam svo peglanje sjedeci odradila 
    Mozda se stvarno peputa i dillb druze... krece akcija i kod nas jos malo pa cemo se polako isparacati s ove teme 

25. Listopad 2015. 23:50

Nema dilbe,pepita se ne javlja,..kao sto rekoste sve je moguce 😀 samo neka sve bude dobro!
    Muz i ja danas citali imena,...mi jos nikako ne stojimo po tom pitanju,nije lako odabrati ime,....nadam se da vama ide bolje,ja sam mu rekla da cemo mi u radjaoni jos smisljati,....

Anaheja
    26. Listopad 2015. 04:01

Dillb je rijetko kada prisutna vikendom, a i u tjednu se  u zadnje vrijeme rijedje javlja pa me ona ne brine toliko. A i termin joj je sad 
    Ali pepita je stalno tu... I s obzirom na to da je nema vec neko vrijeme to mi je samo naznaka da bi mogla bit u bolnici... 

A cice, prije su bile mikroskopske. Nazirale su se, nisam bila bas 100% ravna ko daska, a sad su mi taman. Jos kad bi takve i ostale 

• mama@
    26. Listopad 2015. 08:31

Jutro.
    Raspisale se vi preko vikenda posteno.

Dillb ako si u bolnici...samo neka sve prode 'bezbolno'
    Pepita nadam se da si uspjela malenu nagovoriti da jos malo odmara u tibici 

Ja nisam tetre jos ni oprala a kamoli peglala. Inace peglam tetre jer ih koristim samo za ispod bebe. Jos uvijek smisljam gdje cu s robicom.  Sve je spremno samo nema mjesto vec je jos uvijek u kutiji 

Jucer sam dovezla kinderbet. Uzela preko njuskala. Bas je lijep i bijel.. uh 
    Sutra mi stize posteljina i planiram ga odmah smontirati i prekriti plahtom. 

Morat cu u nabavku trudnickih tajica ili hlaca. Inace nosim jos svoje koje su mi pod stomakom sada, ali smetaju lagano. Kao da me stisce, uh.

Pinkypik
    26. Listopad 2015. 09:16

Dobro jutro okruglice! 😊
    Lijepi nam je sunčan dan došao!
    Baš za kavicu 😘
    Mama,super za kinderbet!
    ..."malo" te stišču?! Oh,mene sve jako stišče iako sve kopčam dolje nisko i to mi stisnuto nikako ne paše,a ni ova nova guzica mi ne stane. A kao i kod Anaheje,jako su mi drage moje nove cicke ha ha 😄
    White, uh, da, jako je teško odabrati ime svom djetetu. Svako ima neku manu. Ja ni sad nisam sigurna,ali stisnuli smo zube i dogovorili se i nema više. Odabrali smo najbolje i gotovo 😎

MaliV
    26. Listopad 2015. 09:24

Dobro jutrooooo 

baš ste se raspisale, lillany presladak trbušćić  što se tiče grudnjaka, meni su frendice narasle, ali ne previše... još uvijek stanem u stare grudnjake 

a diilb i pepita... huuuuh moglo bi biti svašta, ako čitaju, neka im je sa srećom, što bezbolnije, i da doktori i babice budu dobri prema njima... ajme ja sam presretna od same pomisli da bi netko tu od nas mogao zbilja roditi 

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 09:34

Drage moje okruglice
     Hvala vam što brinete za mene.. jučer sam imala 3 stolice u kratkom roku i babica je rekla da dođem u rodilište samo da vide kakvo je stanje dolje, ja sam u međuvremenu imala još 2 proljeva, i odjednom slabost takva da sam se gotovo srušila i imala snažnu mučninu..  tako da sam jučer završila u bolnici, ali ne u trudovima, nego zato jer mi je pozlilo, pa su me odmah pregledali, i neće moja malena van još neko vrijeme Bogu hvala, zatvorena sam i ctg nalaz uredan, beba mi je bila cijeli dan poprilično mirna ali zato mi se javila navečer pa smo se malo igrale i pričale  nema sumnje da su me noć prije lažnjaci prali, prali su me i sinoć,ali sve je to normalno.. Drage moje meni je pao kamen sa srca čim je rekla zatvorena.. 
    a ovo šta mi je pozlilo i to, hmm pa moguće da je neka viroza, ionako dugo nisam bila bolesna heh.. glavno da smo sada dobro  i da ću sve moći pripremiti kako sam i planirala  
    Šta se tiče imena odabrali smo već na početku, ime za curicu imam već godinama, i dragom se svidjelo, a za dečkića je on smislio, u početku mi se nije svidjelo,ali sam se navikla.. tako da ako jednog dana dobijemo dečkića imamo i za njega spremno ime 
    tajice sve nosim od prije T i uopće mi ne smetaju začudo hahaha

uživajte u danu drage moje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    26. Listopad 2015. 09:35

E i da za čep je rekla da je vjerovatno pao samo dio čepa

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    26. Listopad 2015. 09:40

Jutro cure!
    Ja se isto veselim za dilb i pepitu, izgleda da su se bebice u našoj grupi odlučile početi upoznavati svoje mamice.
    Ja samo tajice nosim i dvije majice mijenjam, ne da mi se više nikaj oblačiti. A cice su mi malo narasle, još stare grudnjake nosim. Možda nabujaju kad rodim.

MaliV
    26. Listopad 2015. 09:42

Ajme pepita super da je sve u redu i da si zatvorena, a to s mučninama i proljevom... izgleda da je neka viroza, mene je prije 3,4 dana isto opralo opet, moguće da nešto hara. Neka si ti tu još s nama i zatvorena ko limenka  još je rano za otvaranje teme Zimske bebe 

Kad smo kod toga, otvorit ćemo tu temu, jel da? Moramo nastaviti grupu i kad se malci rode, ja već računam na to, tu i tamo čak skoknem i do Jesenskih 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.