Sve ste divne s tim trbuscicima.. ja cekam da izadjem iz kuce i da se obucem u nesto normalnije od pidjame pa se slikam i ja.. ovoh dana sam se orijentirala na krevet i kauc..prepone me bole jace nego inace pa nisam bas za hodanje..
Tetre sam sad peglala i mislim da vise necu..vidjet cu kako ce me biti volja..ja sam svo peglanje sjedeci odradila
Mozda se stvarno peputa i dillb druze... krece akcija i kod nas jos malo pa cemo se polako isparacati s ove teme
Nema dilbe,pepita se ne javlja,..kao sto rekoste sve je moguce 😀 samo neka sve bude dobro!
Muz i ja danas citali imena,...mi jos nikako ne stojimo po tom pitanju,nije lako odabrati ime,....nadam se da vama ide bolje,ja sam mu rekla da cemo mi u radjaoni jos smisljati,....
Dillb je rijetko kada prisutna vikendom, a i u tjednu se u zadnje vrijeme rijedje javlja pa me ona ne brine toliko. A i termin joj je sad
Ali pepita je stalno tu... I s obzirom na to da je nema vec neko vrijeme to mi je samo naznaka da bi mogla bit u bolnici...
A cice, prije su bile mikroskopske. Nazirale su se, nisam bila bas 100% ravna ko daska, a sad su mi taman. Jos kad bi takve i ostale
Jutro.
Raspisale se vi preko vikenda posteno.
Dillb ako si u bolnici...samo neka sve prode 'bezbolno'
Pepita nadam se da si uspjela malenu nagovoriti da jos malo odmara u tibici
Ja nisam tetre jos ni oprala a kamoli peglala. Inace peglam tetre jer ih koristim samo za ispod bebe. Jos uvijek smisljam gdje cu s robicom. Sve je spremno samo nema mjesto vec je jos uvijek u kutiji
Jucer sam dovezla kinderbet. Uzela preko njuskala. Bas je lijep i bijel.. uh
Sutra mi stize posteljina i planiram ga odmah smontirati i prekriti plahtom.
Morat cu u nabavku trudnickih tajica ili hlaca. Inace nosim jos svoje koje su mi pod stomakom sada, ali smetaju lagano. Kao da me stisce, uh.
Dobro jutro okruglice! 😊
Lijepi nam je sunčan dan došao!
Baš za kavicu 😘
Mama,super za kinderbet!
..."malo" te stišču?! Oh,mene sve jako stišče iako sve kopčam dolje nisko i to mi stisnuto nikako ne paše,a ni ova nova guzica mi ne stane. A kao i kod Anaheje,jako su mi drage moje nove cicke ha ha 😄
White, uh, da, jako je teško odabrati ime svom djetetu. Svako ima neku manu. Ja ni sad nisam sigurna,ali stisnuli smo zube i dogovorili se i nema više. Odabrali smo najbolje i gotovo 😎
Dobro jutrooooo
baš ste se raspisale, lillany presladak trbušćić što se tiče grudnjaka, meni su frendice narasle, ali ne previše... još uvijek stanem u stare grudnjake
a diilb i pepita... huuuuh moglo bi biti svašta, ako čitaju, neka im je sa srećom, što bezbolnije, i da doktori i babice budu dobri prema njima... ajme ja sam presretna od same pomisli da bi netko tu od nas mogao zbilja roditi
Drage moje okruglice
Hvala vam što brinete za mene.. jučer sam imala 3 stolice u kratkom roku i babica je rekla da dođem u rodilište samo da vide kakvo je stanje dolje, ja sam u međuvremenu imala još 2 proljeva, i odjednom slabost takva da sam se gotovo srušila i imala snažnu mučninu.. tako da sam jučer završila u bolnici, ali ne u trudovima, nego zato jer mi je pozlilo, pa su me odmah pregledali, i neće moja malena van još neko vrijeme Bogu hvala, zatvorena sam i ctg nalaz uredan, beba mi je bila cijeli dan poprilično mirna ali zato mi se javila navečer pa smo se malo igrale i pričale nema sumnje da su me noć prije lažnjaci prali, prali su me i sinoć,ali sve je to normalno.. Drage moje meni je pao kamen sa srca čim je rekla zatvorena..
a ovo šta mi je pozlilo i to, hmm pa moguće da je neka viroza, ionako dugo nisam bila bolesna heh.. glavno da smo sada dobro i da ću sve moći pripremiti kako sam i planirala
Šta se tiče imena odabrali smo već na početku, ime za curicu imam već godinama, i dragom se svidjelo, a za dečkića je on smislio, u početku mi se nije svidjelo,ali sam se navikla.. tako da ako jednog dana dobijemo dečkića imamo i za njega spremno ime
tajice sve nosim od prije T i uopće mi ne smetaju začudo hahaha
uživajte u danu drage moje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
E i da za čep je rekla da je vjerovatno pao samo dio čepa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro cure!
Ja se isto veselim za dilb i pepitu, izgleda da su se bebice u našoj grupi odlučile početi upoznavati svoje mamice.
Ja samo tajice nosim i dvije majice mijenjam, ne da mi se više nikaj oblačiti. A cice su mi malo narasle, još stare grudnjake nosim. Možda nabujaju kad rodim.
Ajme pepita super da je sve u redu i da si zatvorena, a to s mučninama i proljevom... izgleda da je neka viroza, mene je prije 3,4 dana isto opralo opet, moguće da nešto hara. Neka si ti tu još s nama i zatvorena ko limenka još je rano za otvaranje teme Zimske bebe
Kad smo kod toga, otvorit ćemo tu temu, jel da? Moramo nastaviti grupu i kad se malci rode, ja već računam na to, tu i tamo čak skoknem i do Jesenskih
Sortiraj odgovore
Najstariji