Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    25. Listopad 2015. 20:38

Kaj se tice jecmenca da je to istina neki bi oko mene hodali s oba dva oka zatvorena ali ne pali 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

allegrazg
    25. Listopad 2015. 21:39

kaj se tiče bh mene šoraju malo manje nego prije,ali su jače i isto mi nekak počne lupati srce i nemam zraka...
    al mene su danas leđa ubijala do te mjere da sam se uplašila da su trudovi,ali me nije bolio ni grčio trbuh i sve je bilo s brda s dola i kad sam skuzila da me zapravo stalno bole samo razlicitim intenzitetom odlučila sam ne paničariti..nek bude ona još u tibi bar dva tjedna

Anaheja
    25. Listopad 2015. 22:08

Uuuuu... Nema me cijeli dan i imam kaj za vidjeti 
    Pepita je nestala... Na putu za bolnicu?  U svakom slucaju, drzim fige 
    Ja moram priznat da po praznjenjima necu moc zakljucit nista... Redovno to obavljam 3 puta dnevno, tako da.... Hm... 
    A inace se tetre ne peglaju, ne znam tko je komentirao. Smanjuje im se moc upijanja. A ako ostanu flekave nakon pranja, suncaju se i fleke izblijede. To suncanje odnosi se i na oblacno vrijeme jer navodno prolazi dovoljno zracenja da odradi svoje. A  isto tako, nemam niti najmanju namjeru peglat ista za bebu... Mozda sam grozna, ali mislim da nema smisla 

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 22:23

Axia jeje to kad se stvrdne tako i to su bh.. nemoraju biti bolne. Moje nisu bile prije ali sada su fkt jake pa su mi neugodne, jako stezu.

Anaheja posto necu koristiti pp ni tetrati nego samo ovako tetre za bljuckanje, pod bebu i tako mislim da ih slobodno nastavim peglati. A i lijepse su mi kad ih speglam (bolesna sam znam 
    Dobro kazes.. nema nam pepite da nije stvarno put rodilista krenula 

Uhh da djeluje to s jecmencem bilo bi svakakvih oko mene, dobro kaze visnjass sa dva oka zatvorena bi hodali.. ali nazalost nista 

Iillany velika lijepa busica, a i cicke bome  Jel ti to sve od trudnoce? Ja sam dobila iz mullera dva grudnjaka za dojenje 80D i dns ih probam samo mrvicu veliki, nisam mogla sebi doci 

shimmer
    25. Listopad 2015. 22:31

joj kako si ti meni savjetovala za nepeglanje tetri, tako i ja tebi savjetujem za nepeglanje robice.
    jedino ako imas bas jaku zelju 

bh su normalne, pogotovo od 30tt, 10-15 na dan. ja ih imam manje jer pijem lijekove nakon serklaza, ali tvrd mi je trbuh bas kako ste napisale - kad mi se jako piski. 

nadam se da ste provele ugodne nedjelje. ja sam isla u troje goste i bas mi je super. odmah me smjeste na kauc, podupru hrpom jastuka i krenu mi nositi hranu 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

shimmer
    25. Listopad 2015. 22:33

i zaboravih odvaliti na tibicu medju friziderima 
    preslatka si lillany, stav i sve 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pinkypik
    25. Listopad 2015. 22:46

Okruglice,ja mislim da se Dillb i Pepita druže u rađaoni 😎
    Nema ni jedne ni druge!
    Lillany ima baš super bušicu, a pogotovo stav...još samo zapucketaj prstima u stilu Beyonce 😁
    A ti Shimmer stvarno uživaš! A ja budala još izbjegavam goste jer mi se ne da nikud ići....Pogotovo mi se ne da oblačiti u nešto..bilo što. Pidžama ruulz! 😝

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 22:47

Shimmer opeglala ju valjda vec prije 3tj  bolesnica kazem ti heheh. Ali s tetrama sam se bas namucila, ubilo me i to stajanje i peglanje.. valjda ih vise necu tako sve odjednom imati za peglanje  
    A ovo za goste je ziva istina, otkako sam trudna bas volim ici u goste 

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 22:51

Iillany ja nikad nisam imala bas nesto za pohvaliti se pa sam si sad sva fora  napokon imam sise hehe. Jojj ako moja malecka urani nas dvije bi se mogle sresti u radaoni, ionako nam je termin samo u par dana razlike 

Pinkypik bome moguce da jesu. Bas sam isla vidjeti jel se dillb javila mozda na jesenskima, ali i tamo zatisje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.