Vecer cure ☺️
Pepita svaka cast na mirnoci, bas je lijepo sto cemo jedna drugu otpratiti na porod i na dugi put majcinstva ❤️ Zelim ti da ostanes i dalje tako mirna, a mala mrvica ocito zeli upoznati svoju mamicu sto prije ☺️
Cure kako ste vi s bh kontrakcijama? Mene bas zezaju zadnjih 10ak dana do te mjere da tesko disem, kao da me pritisce i u prsima dok traje, a imam ih bar par komada u satu i tako cijeeeeli bozji dan 😕 ne znam sad je to normalno ili?
Shimmer,baš mi je drago da sam te nasmijala! Nadam se da se nisi upiškila A s čime je usporedivo nešto što ide u nizu jedno za drugim? Hi hi
Tyna imaju jedan jecmenac i od mene
MaliV mene stiscu cijeli dan ali ih ne brojim.. iskreno navikla sam vec na njih, ali sada u zadnjim tjednima su puno jace nego prije. Bas tako kako si opisala. Nemozes duboko ni disati kad stegnu, jako su neugodne.. makar ja svoje sada kako se beba spustila osjecam nize nego prije. Nikad ti nije na odmet pitati doktora,meni je moj zato bio dao normabele ali nisu pomagali pa ih ni ne pijem..
hehehe, kad si več otvorila tu temu, jeste kome prenjele ječmenac? ja sam probala ali nije išlo sram me bilooooo,
i ja imam bh, i isto češće nego prije... isto tak ne brojim al osječam da su jače nego na početku kad su počele. a najviše me love kad mi je mjehur pun. i išla bi ja prije na pišanje, al neznam ako to samo meni, al ja uopče nemam osječaj da mi se piša. osim kad mi je mjehur tolko pun da pol sata sjedim na školjki i pišam
Joj ja sam sveki poslala par komada (ječmenaca) kad bi mi digla tlak ali nije uspjelo 😛
MaliV i ja imam i dalje bh ali ih nije više tako puno (8-12 dnevno recimo) ali su dosta jake. Pogotovo kad moram piškiti. Pitaj dr. naravno, ali nemoj se s tim zabrinjavati, probaj ležati na boku ili malo šetati (od sjedenja polude) i probaj izbjegavati stresiranje bilo koje vrste. Pij puno vode i ne čekaj s piškenjem.
Meni nije manjak zraka od bh nego mi je ponekad valjda kako je beba velika već i dosta je visoko pa stvarno ko da sam trčala a ležim i gledam tv...😏
Hvala tyna i mrkvica, sad mi je malo lakse, pogotovo sto jos nekome utjece i na disanje, valjda je onda sve to normalno. Nisam inace panicar, ali mi je lakse i od vas cuti da imate iste "tegobe". Pregled mi je za tjedan dana, imam normabel doma, ali nekako ga izbjegavam radije, isto sto kazes- i ja mislim da ne bi puno pomogao, a i sve je to priprema za the real thing, pa mi je nekako i zao tijelo sedatirati 😄 samo me to otezano disanje zezalo, ali dobro.. Sad sam mirnija, hvala vam 😘😘
ufff ja sam ga probala poslati prije tjedan dana kad mi je susjed na groblju bacio kantu u noge. ja sam poludjela... ali niti onda ga nije dobio...nažalost...a ljepo sam mu u facu rekla da će se probuditi s ječmencom, i nisam se zezala
mene zna mali ritati, i kad več jedno vrijeme rita, onda me uhvati grč... onda je miran dok me grč ne pusti... i vas zna tako?
tina, ja ponekad primjetim da mi se dio trbuha zgrči, ne boli, samo je tvrdo. i tad se malena smiri, traje minutu-dvije i samo odjednom se opusti.... valjda je to-to
što sse ječmenca tiče, to da pali, kod mene bi ga neki u tačkama vozili :)
Da kucnem u drvo ja bh nemam. Imala sam nekoliko dan dva iza amnio ali nakon toga ne.
A o grudnjacima da ne pričam. Kupila sam najveće košarice u mulleru i sada mi je već na knap i cure pršte van. Kako će biti kada krene mlijeko nemam pojma.
Danas smo mm i ja malo krstarili u potrazi za frižiderom pa sam se uspila slikati u nećem što nije piđama pa da probam staviti. Ako upali.
Sortiraj odgovore
Najstariji