Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    25. Listopad 2015. 16:54

ajme uzbudjenja ovdje, kao na utakmici 

prvo sam se jutros upiskila od smijeha na one slozene uloske jezeve u sumici  citala sam muzu, ali nije me bas skuzio haha a cerekala sam se kao budala na kaucu.

i ja sam danas peglala robicu, ajde neka lijepo izgleda u ladici. makar su me prepone ubile i jos uvijek me sve pece dolje, malo sam pretjerala sa stajanjem.
    i popodne na kavi kod mame kazem kako sam peglala robicu i da nema sanse da to vise radim, a ona ce onako "e hoces, hoces". ne kuzim jel misli zbog higijene ili estetike jer ono se nista ne vidi da je zguzvano 
    i onda mi kaze da joj tetre donesem da mi ih ona opere i opegla, a ja ih vec oprala i slozila - neopeglane 
    citala sam na grupi da bolje upijaju kad su neopeglane, boli me briga.
    a tetrasice, jeste vjezbale foldove? ja sam pokusala preko snimaka s youtubea. zasad mi se najvise svidja onaj kite fold.

pepita, ciscenje crijeva zna biti pred porod hihi hocemo napraviti raspored dezurstava na temi za veceras? 
    a gdje je dillb?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mia007
    25. Listopad 2015. 17:18

Joj curke, jedva sam uspjela sve pročitati od toliko uzbuđenja u grupi :) Pepita, definitivno si probila led, javljaj nam sve novosti, baš me zanima kad će krenuti sve :)

Inače, meni  je jučer bio jako stresan dan, neki zdravstveni problemi s tatom tako da smo se moja bebica i ja pošteno isprepadale, ali danas je hvala Bogu bolje.

Što se grudnjaka tiče, meni se čini da mi se nisu toliko povećale grudi, stanem u veću košaricu, ali ne znam da li da uzmem jednu ili 2 veću, jer sam čula da buknu čim rodiš.

Tyna24
    25. Listopad 2015. 17:49

krivo sam napisala... kupila sam purelan... evo slikica.... tak da nemoguče da 35g košta 70kn

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 18:18

Tyna gle moju, zato sam rekla tak..

Isto kupljena u ljekarni.. sad nemam pojma

Evo moja torba je konacno spremna.. nemogu jos vjerovati. Nisam spremila malu i vecu vec kofercic i to je to.. ako ista ide u radaonu to cu ponjeti osobnu torbu. Jos spremiti bebici robicu za van i meni takoder. 

Tko ne zeli neka se ni ne upusta u peglanje tetri.. moj topli prijedlog.

Tyna24
    25. Listopad 2015. 18:20

isuse ja budem poludjela, zakaj je moja tak skupa? u kojoj si je ljekarni kupila? kak se zove ljekarna?

Pinkypik
    25. Listopad 2015. 18:26

Tyna i Mrkvice, obje ste u pravu
    7 g košta 47 kn a 37 g 70 kn
    Nebuloza.
    Vidi:
    http://www.mojaljekarna.hr/njega-trudnice-i-mame/821-purelan-100-krema-za-bradavice.html#/velicina-37_g

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 18:29

Farmacia, kod njih sam sve gluposti te koje sam nabavljala kupila. Neznam jesam naletila mozda na neko snizenje ili ima neka razlika izmedu krema.. sad sam trazila po netu vidim da prodaju i jednu i drugu. Neznam u cem je fora..

Tyna24
    25. Listopad 2015. 18:30

ma to je strašno... nisu normalni...ah...neznam gdje im je tu logika?

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 18:39

Al bas pljacka.. i normalno da ce ti uvijek dat tu manju a skuplju. Uzas..

Tyna24
    25. Listopad 2015. 18:44

još su je naručivale jer nisu imale... i onda nisu mogle naručiti onu koja se više isplati? a jesu i one tamo koze... hahaha... a još sam skomentirala dok mi je dala kak je mala, da budem to potrošila kad se 2x namažem... i ništ nije komentirala...jooooooj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.