Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    25. Listopad 2015. 12:37

Ne znam da li ste vec prije pisale, ali moj savjet purelan krema za bradavice koja se ne mora prat, beba moze dojiti normalno nakon sto se namaze, i jako pomaze kod ragada koje su normalna pojava posto bradavice nisu naviknute na dojenje. Sad se sjetila toga pa mozda nekoj dobro dodje 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mala77777
    25. Listopad 2015. 12:41

Pepita,terminuso,zar vec???? Ja onda moram početi tražiti neku torbu jer mi sve za bolnicu stoji u vrećicama na jednoj hrpi skupljeno😂 da ne bih s njima u bolnicu morala 😅 meni je cijela sobica namještena,samo jos sve valja oprati...to ću nadam se idući tjedan...kod mene se mali jos nije okrenuo.tako ce vjerovatno i ostati.u utorak sam napokon na kontroli i bas me zanima sta ce mi reci sto se tiče planiranja dalje..tako sam lijena zadnjih tjedana,nis mi se ne da..al bas nista 😩

lillany
    25. Listopad 2015. 12:47

Pepita napeto isčekujem novosti. Svako malo refresham da vidim što je novo 

Ja sam se danas napokon naspavala. Odnosno brobudila sam se i bilo mi je udobno. To se nije desilo već 4 mjeseca.

I onda sam doručkovala sendvič s jučerašnjim krumpir pireom, čvarcima i kiselim krastavcima. MM mi se još uvijek smije. Nema on pojma. Baš je bilo dobro.

Pepita2109
    25. Listopad 2015. 12:47

Ja nemam nikakve pare na pegli svrha joj je samo ravnanje jer je ful stara pa onda baš i grijanje slabo.. ali eto dala sam si truda..
    ja se nadam da nije stolica neki znak, prije T znalo mi se katkad dogoditi da imam stolicu dva puta dnevno,ali u T ne pamtim to, pa ne znam reći da li je znak ili nije, vidjet ćemo šta će vrijeme donijeti, možda je strka oko ničega ( to se ja nadam  ) 
    axia o meni je znalo tako biti.. navodno je normalno,u zadnje vriijeme nisam to bila osjećala, a sada nema parkiranja do daljnjeg
    babygirl  ja kad sam htjela kupiti tu kremicu mene su frendica i još jedna ženskica uvjeravale da mi to ne treba pa nisam ni kupovala   
    još malo na ručaaaaaak  
    uživajte mi drage mojeee

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    25. Listopad 2015. 13:30

Dobar dan svima! Uopće više neznam koliko je sati-trebat će mi da se priviknem..

Ooo Pepita spremaj se,stvari u torbu a ne pokraj da nebi muž uzeo praznu ...

Hvala na info o mtč jer moram i ja kupiti spavaćice za rodilište..a što se tiče peglanja-mrzim ga i nama peglam samo kad nam treba taj čas za obući. A za curku ću morati sve iznutra prepeglati, ne radi zgužvanosti nego radi sterilizacije (tu sam malo veći freak),al se tješim da je dosta samo prikeljit peglu jer je sve minijaturno 

Tyna24
    25. Listopad 2015. 14:03

babygril, nadam se da će i meni buknuti cice kad rodim onda, jer za sad ne reagiraju na trudnoću
    ja sam kupila lanolin za bradavice, i to su morale tete u ljekarni naručiti jer nisu imale... a ta maaaaaaala kremica od 7g košta 50kn...a skoro da je niti ne vidiš

Ines24
    25. Listopad 2015. 14:39

Dobar vam dan okruglice 
    Dan je taaako predivan opet, ja čekam preseljenje da konačno operem svu robicu, Pepita ne želim te strašiti, moj ormar još nije došao a naručen je 23.9., navodno bi trebao ovaj tjedan... 
    Pinkypik čvarci  jedva čekam sezonu klanja svinja 
    Pepita draga, čini se da stiže tvoja bebica  mene je već pomalo uhvatio neki strah kako će izgledati taj novi način života...

Što se tiče sisa, kažu da narastu jako u trudnoći s curicama, u mom slučaju je tako, u prva tri mjeseca narasle su s košarice B na košaricu D, ne želim ni znati do koje će košarice narasti kad dođe mlijeko  al planiram nabaviti isto topiće od kineza 

Ines24
    25. Listopad 2015. 14:40

Pinkypik sorry, lillany je rekla da je jela čvarke  trudnička zaboravnost 

Pinkypik
    25. Listopad 2015. 15:39

Ha ha ma volim i ja čvarke,ali nam Lillany stvarno ima freaky kombinaciju  Nije mi čudno draga da ti se mužić smije! Ja nisam imala do sad nekih specijalnih trudničkih želja...osim papati, papati..
    Babygirl i ja sam na popis za ljekarnu stavila purelan jer mi je to šogi rekla. Za sad koristim nevenovu mast iz dm-a.

Mislim da ću na e-bay malo pronjuškat za neki novi mobil...ovaj koji smo dobili (stari od nećakinje) se ne vrti ali lijepo svira Mozarta itd. A tako je sladak i veselih bojica s malim životinjicama 

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 15:55

Lady mozemo s peglanjem, a mozemo i sa kolacima 

Iillany meni pire krumpir i cvarci zvuce odlicno.. nemoze biti lose zajedno  

Tyna onda se vise isplati kupiti purelan, 35g kremica je 70kuna.. a koliko sam shvatila purelan je isto cisti lanolin jer se ne ispire. 

Joj cure da mi je netko rekao da se tetre ne peglaju bas tako lako rekla bi da je lud. Sretno curama koje tetraju, mene je bas umorilo mojih skromnih 15komada tetrii 6 tetra krpica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.