Ja sam peglala samo ono što je izgužvano
White ja sam bila zaista smirena,ali samo me neki adrenalin i uzbuđenje pralo, uopće nije bilo straha, dragi nije ni skužio da ja imam trudove a bila kraj njega, ja se krenula tuširati, on se šokirao zašto u to doba ja kažem pa imam neke trudiće pa da budem spremna hahah nije se ni on nešto uzbudio oboje smireni kao da svaki dan rađam hahaha
Tyna eno torba u sobi, a stvari pokraj nje u kutiji hahah to ću ja poslije ručka srediti sve za bebu sam isto spremila za obući, još za sebe pa ćemo vidjeti
buffy jučer je bila baš divlja, još slala babygirl snimku hahah, a danas je mirna..
ajmeee cure pa nemojte mi to raditi hahaha dillb javi se da si rodila, utješi me reci da nije to početak, da mi je to od torte hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, tvoja mrva je odlučila da bi te željela upoznat čim prije :) baš me veseli što će, očito, prva bebica iz grupe uskoro stići :)
iako, netko je spomenuo dilb, njoj se termin opasno bliži :)
priča se o peglanju- ja inače ne peglam niš, čak i stoljnjake izbjegavam stavljat da ih nebi morala peglat... a za bebu sam ipak popeglala sve, al mislim da ću poslije koristit tehniku kao i kod nas- složit kad izađe iz mašine, malo pustit i pazit dok stavljam sušit da nije pogužvano
kod mene su jučer svi prionuli na posao, a danas svi imaju temperaturu :( i sad ih ja sve moram dadiljat... dragi se je noćas u 3 išao inhalirat jer nije mogao zaspat od kašlja...
i na kraju, imam pitanjce- da se kojoj od vas dogodi da nakon parkiranja fićeka osjeća pritisak dolje, u rodnici recimo (nisam sigurna da sam baš dobro locirala, uglavnom ispod trbuha, u zdjelici i kao laganu (jaaako laganu) bol. i potrebu za mokrenjem, iako ne ide niš...
Stvarno gdje nam je dillb? Termin je u cetvrtak, mozda nam je ona stvarno i rodila
Pepita ajme koje uzbudenje Sto mene sve ovo veseli, pocelo je napokon, sad cemo cesto docekivati bebice. Svaka cast tvom dragom, mislim da bi moj izvan sebe bio hehe. Jojj nadam se da sam ja sljedeca.. danas cu definitivno sve posloziti lijepo u torbu.
Sto se tice stolice, moze biti ali i nemora.. vidjet cemoo
A za peglanje.. ja sam peglala i plis odjelca ali sam ih okrenula naopako pri peglanju. Danas namjeravam tetre opeglati Posaljite sto imate pa usput opeglam hehehe
Ma ne smeta mene zgužvano nego kao da bude sterilizirano pod parom pegle... A na okrugliom trbuščiću će se sve izravnati
Axia, ja samo mogu za sad reći da nemam nikakvih simptoma jer se inače ne bavim parkiranjem zbog bh (ne)prijateljica. Sad ih ignoriram,znači,nemam ih i baš me briga. To je dobra vježbica.
Hola.
Pa Pepita gdje se to curka zuri? Sigurno si joj citala bajke pa pozurila da vidi to sve
Stolica moze a ne mora biti pocetak kraja. Ja cesto imam 2x 'olaksanja'.
Drzim ti fige da budes smirena i kad budu pravi trudovi i da ti sve prode onako.... glatko
Kako mi se cini krenula je zimska akcija.
Ja imam jos 2 mj cekanja a ne mogu docekati iako znam da sam oboje rodila tocno na termin.
Danas idem po kinderbet. Napokon sam pronasla i kupila.
Sad sam u potrazi za kutnom garniturom jer nam je ovo postalo malo za na 4. Kad dode novi clan necemo stati nikako hahaha
Uzivajte mi na suncu danas
Pepita, pa stavrno si me šokirala, razlika nam je u terminima jedan dan, a ti možda uskoro rodiš. Držim fige da sve prođe dobro! Zbilja, di je Dilb? Da nije u rodilištu...Mrkvice, ja ne volim peglat, ali peglam apsolutno sve, tako sam i malenoj sve popeglala. Ugl. možemo u biznis
. Ja napravila kolač, jedva čekam da se ohladi
Zdravo djevojke
Sad nisam tocno popamtila tko je sta pisao, ali evo redom.
Ja sam inace slabo obdarena grudima, kad sam rodila i kad je nadoslo mlijeko narasle su mi za tri broja, tako da cuvaj veci grudnjak, trebat ce ti 😅
Sto se tice peglanja, ja sam peglala sve isto zbog bakterija, sve naopako. Sto se tice seksa u visokoj trudnoci, normalno je da vas sve boli, ipak se sve zivo pomaknulo, beba pritisce odozgo, fićo odozdo 😆😆😆 seksajte se, brze ce te roditi. Osim u mom slucaju. Meni nista nije pomoglo hahaha.
Za uloske preporucam chico, a ne vir. Imala sam i jedne i druge, i bez obzira sto nisam rezana smetao mi je vir i zuljao me. A i chico je veci i fino upija te hektolitre krvi poslije poroda.
Neka se vi lijepo pripremate, ja cu navijati za vas, veseliti se i odmarajte mi se i uzivajte mi
Pepita draga, cule smo se vec. A sto se tice videa, da , da, ja sam vidjela malenu princezu kako ima party i jako sam se razveselila
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji