Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    24. Listopad 2015. 19:27

Ja sam još uvijek u 'izbjeglištvu' i dangubim bezveze, radovi su dobro napredovali ali pojavili su se neplanirani troškovi pa zastoj, nadam se da cu kroz 10 dana doma i pocet napokon cistit i pripremat sve za malenog 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

axia
    24. Listopad 2015. 19:29

tina, svjesna sam toga, ali sam se nekako nadala da ću ih izbjeć. imam dvije sestre koje su rodile, starija, kojoj sam potpuno slična fizički, također što se tena/ponašanja kože tiče nema niti jednu nakon 2 djece. a druga ima trbuh pun srebrnih crtica koje ni nakon 5 god ne blijede, ništa joj ne pomaže....
    ali, kao što kažeš, neka ih, nek nam to bude najveća briga u sljedećim mjesecima :D

Anaheja
    24. Listopad 2015. 19:46

Kod mene za sad nema strijica 
    Nadam se da ih niti nece bit 

axia
    24. Listopad 2015. 19:53

e da, shimmer, naišla sam na stranicu koja naručuje mala božićna odjelca, čekaju se 15-20 dana. vidjela sam da si u potrazi za tim, pa eto....

• buffy
    24. Listopad 2015. 20:22

Vecer svima, ovdje napeto od mog zadnje posjete.. pepita i mene si prepala kao da sam truler cutala zanimalo me sta ce se dalje dogoditi... i takodher si i mene natjerala da se pocnem pripremati ozbiljnije.. tako da sam iprala i popeglala sve za bebu, kupila skoro sve sto mi je potrebno za bebicu, jos par sitnica sto bisam nigdje pronasla kaoo  jednokratne gacice 
    Dobrodosle sve nove okruglice 
    Strija imam da sam ih prestala i brojati i sve se manje opterecujem s njima 
    Takodjer je i mene zanimalo kad da namjestim krevetic, sve me strah da nece biti prerano 
    Axia  mozes staviti link na tu stranicu?
    Dillb ti me bas uspijes i smiriti i raznjeziti sa svakom svojom objavom 

axia
    24. Listopad 2015. 20:31

ovo sam našla na faceu, moram još jednu nać, pa objavim....
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1503917419934314&set=pcb.1094103760621406&type=3&theater

axia
    24. Listopad 2015. 20:32

https://www.facebook.com/djecja.oprema.e.g/media_set?set=a.947244865349428.1073741915.100001917711756&type=3&pnref=story

naručivala sam od ove tete i mogu preporučiti :)

Mrkvica2
    24. Listopad 2015. 21:00

Evo ja s ponosom prijavljujem da napokon imam sve osim potkosulja za dojenje i papuca. Napokon smo otisli i kupili sto je falilo.. vec lakse disem. Veceras jos sta ima strpam u masinu i spakiram i ja sam spremna za rodiliste. Napokon 

Buffy u ljekarni trazi mrezaste jednokratne gacice. 5 komada u pakiranju, meni su odlicne.

Sto se tice strija moje su sa lijevog guza odlucile krenuti malo juznije  a nemogu im nista.. mazem se i dalje ali vise da mi nije suha koza i da ne svrbi jer kod strija ne pomaze.

Mrkvica2
    24. Listopad 2015. 21:02

I jos uvijek se cudim koliki su ti chicco ulosci. Tocno stavis jedan i za kriza ti je toplo 

axia
    24. Listopad 2015. 21:08

hahahahahahaha, e jesi me nasmijala sad Mrkvice :D

nego cure, da vas čujem - chicco ili vir 80? i zašto :) fala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.