Dobro jutro okruglice moje
Danas nam je još jedan divan dan, nadam se da ste se lijepo naspavale i da ćete danas lijepo uživati..
White kod nas bebica da tati da ju gleda ali ne da nikome drugome heheh
Mrkvica i ja sam voljela peglati,ali u ova dva dana me baš iscrpilo hehe
btw drage moje ja sam sinoć iskusila trudiće koji su bili dosta neugodni, toliko da sam se tresla od uzbuđenja ahhahaha, i negdje oko 1:30 ujutro sam se krenula otuširati još jednom da budem svježa, i naravno stali, dakle lažni su bili, pa si sve mislim ajme meni kakvi su tek pravi hahah... danas mi je dolje pritisak na mjehur za poludjeti, i dalje bole kosti, kaže mama da se vjerovatno otvaram, za dva dana je pregled, jedva čekaaam..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ma mrkvica, uopče se ne brinem... hahaha... nisu narasle niti pola broja moje... tak vele. nekima narastu, nekima uopče. ja spadam pod ovu drugu skupinu
Dobro jutro okruglice!
Lijepa sunčana nedjelja,spavanac i (ponukano vama) parkiranje fićeka Ma ne može bolje,divota ha ha
Pepita,vidim ja da si to ozbiljno naumila preskočiti red! Misliš da ćeš izdržati 2 dana do pregleda?
Mrkvice,kad si sve popeglaš dođeš k meni? Imam ja materijala...
Sve sam oprala na 60 (osim mucastog, popluna,dekica i skafandera) i složila bez peglanja.
Samo neke zgužvane bodiće ću peglati i onih par novih. Nekako mislim da to nije potrebno. Moja mama bi sve to peglala. Užas. Ne znam...Što mislite?
Dobro jutro svim pepita ti ces stvarno preskociti red
...
Ja sam svu robicu oprala i oopeglala, ali je nemam puno pa mi je bilo relativno lako..mislim da kasnije necu bas sve tako peglati... sto se bebaca tice moj je isti.. samo dragi je vidio akrobacihe u trbuhu, snimiti je nemoguce jer cim se priblizim s mobom je mir.. cak se pitam dal.oni unutra vide sta mi to vani radimo..presmjesno mi je
Dobro jutro okruglice!
Atmosfera je uzavrela kod Pepite, sprema se nešto
Kako nam je dilb?
White, nalazi stižu kod moje gin pa ce mi ih ona očitati, naručena sam 29.pa javim kakve su mi vrijednosti (nadam se da ce biti ok). Hvala za info o spavacicama, jednu sam kupila, ali mislim da ću još jednu morati. Počele su me pidžame stiskati po noći pa ću se vjerojatno i morati početi privikavati na spavaćice...
Pinkypik, Mrkvice, sto se peglanja tiče, ja nikad nista nama ne peglam, možda sam grozna, ali meni je to gubljenje vremena...a za curku, a ono, ne znam, možda si dam malo truda bar sad kad ih prvi put operem, a za kasnije ću vidjeti...možda mi bude gust
Tyna ja se iskreno nadam da ću izdržati bar još ovaj tjedan, neka meni ormar dođe i ja sve složim pa onda mogu roditi hahah
Pinkypik nije do mene hahaha ako se netko gura preko reda to je moja bebica ali ja se nadaaaam da ću ipak izgurati još baaar tjedan dana..
Još jedan simptom dvije stolice u roku dva sata.. da li to znači išta neznam nadam se da ne hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Sonja vidjet ćemo
🙏👸👸🙏❤️
Joj pepita ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo sinoc,ali evo moja kuma je tri dana prije nego sto je rodila stalno imala takav osjecaj kao da joj se dolje rastvara nesto,i osjecala je pritisak,govorila je da ima osjecaj kao da joj nesto stoji dolje,....😑
Ja stvarno ne znam kako cu se osjecati kada to sve pocne,nije da me je strah ali nije mi bas ni svejedno.....
Sonja8 ma ja sam slucajno prosla,i udje kad ono imaju pa sam si kupila za rodiliste da imam,...
ja ne mislim to ništ peglati...odjelca ionak nisu zgužvana jer je taj mekani materijal plišani a to budem oblačila na pamučni body... a body se ispod nebude niti vidio, ako bi i bio zgužvani
Sortiraj odgovore
Najstariji