Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    24. Listopad 2015. 21:26

Tosamu sam i ja gledala al samo je s broj bio a to mi nikako nije dobro 
    Nisam ni za dojenje grudnjake kupila to me je nekako jos strah ako ce jos narasti.. a potkosulje di kupiti? To nisam ni planirala al sad se mislim 
    Kod mene ce jezevi u sumu ici ja sam vir kupila 

• buffy
    24. Listopad 2015. 21:26

Tosamu sam i ja gledala al samo je s broj bio a to mi nikako nije dobro 
    Nisam ni za dojenje grudnjake kupila to me je nekako jos strah ako ce jos narasti.. a potkosulje di kupiti? To nisam ni planirala al sad se mislim 
    Kod mene ce jezevi u sumu ici ja sam vir kupila 

axia
    24. Listopad 2015. 22:14

buffy, ja sam uzela one grudnjake kao topiće sportske koji mogu podnjet variranje od broj-dva, a cicu je lako izvadit van, ima ih sa umetcima (onako da imaju kao košaricu) i bez. i takve potkošulje. i to u kineskom po 20 kn, meni se to nekak čini najpraktičnijim....

a što mi večeras imate inspiraciju :D sam nek nas ti ježeki ne pikaju i bit će dobro :) sad mi ona pjesmica "gle ide jež" ne ide iz glave :)

Mrkvica2
    24. Listopad 2015. 22:54

Ja sam se odlucila za chicco bas iz tog razloga sto sam cula da zene slazu po par komada vira.. nema mi to bas smisla a i na kraju cijenom dode na isto. Mislim da ce ovi biti sasvim dovoljni. 

Pinkypik takve su i ove iz ljekarne gacice, ja izvadila jedne gledam cuj kakve su to krpice  ali onda sam nasla prosivene proreze za noge hehe. Ove koje ja imam su kao bokserice i mislim da ce odlicno drzati ulozak. Ajde kolki su nema sanse da ikam pobjegnu 

Mrkvica2
    24. Listopad 2015. 22:56

E da, potkosulje cu uzeti u dm-u. Svi ih hvale a iskreno nisam nigdje ni nasla drugdje a da su bar donekle prihvatljive cijene.

Pepita2109
    25. Listopad 2015. 00:25

Pozdrav drage moje
     Eto mene službeno iscrpljene, ne znam bole li me više leđa ili noge, ili taj pritisak koji mi malena dolje radi, i kosti me dolje bole kao da me netko udario..
    Ja sam oprala svu robicu, ispeglala i složila po veličinama, sad samo još da ormar stigne sljedeći tjedan nadam se.. tako da sutra me slijedi veći dio posla tako da mi je drago da sam danas završila sa robicom, još ostaju samo tetre kada mi stignu..
    Šta se tiče uložaka uzela sam vir80 jer ih je i moja mama, i da ponestalo mi dnevnih i naravno jedino te vir imam u kući i baš su udobni hahaha 
    šta se tiče grudnjaka također namjeravam uzeti te sportske topiće kod kineza, samo nikako da odem hahah
    Strije uh uh, ja sam im sklona i eto izgledam kao zebra,ali sa crvenim prugicama, ne da mi se zamarati time, možda bih se trebala mazati zbog kože ne strija,ali sam jaako lijena, i ne da mi se hahah
    uglavnom svekrva preporučuje mazanje uljem gospine trave, ja sam mazala par puta kad me baš svrbjelo... ali dragi se buni hahaha

i pegla i ja se više ne volimo bila mi je draža prije kada se nismo toliko družile,a sada drage moje odo ja pod tuš i na spaaavanac 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    25. Listopad 2015. 08:49

Ako koja treba grudnjak,ja narucila velicinu 85B al to je definitivno 90C doslo tak da se kupam v njemu i ne mislim ga nositi.tak da ga posaljem jednoj od vas ako koja hoce

25. Listopad 2015. 09:07

Jutro okruglice
    Baby girl cestitam i dobrodosla😀
    Nas beban se stalno vrti i okreci,jedino kada ja kazem suprugu gledaj odmah prestane,kao da nas zeza,...i sad sam skuzila da kad smo skupa pa se krene vrtiti i raditi akrobacije ja suprugu masem,ili ga gurnem da pogleda i onda i on vidi,....mali nas bas zeza 😂
    Sonja8 ne znam da li sam preskocila,pa nisam vidjela kakvi su ti nalazi ogtt-a?
    I ako nisi kupila imas u mtć trudnicke spavacice na nekim popustima ja sam juce kupila 2 za 190 kn

Mrkvica2
    25. Listopad 2015. 10:38

Jutro i od nas dvije, jutros sam si dopustila do 10 bome.. vrijeme je bas ruzno i nije za nista.

Tyna ostavi si ga, mozda ti do poroda jos i bude taman. Da ne pricam kad rodis, zene znaju jako narasti u prsima. Ja bas razmisljam da kupim opet novi jer su opet narasle 

Mene danas ceka pegla i veseli me to  ja sam valjda jedina ovdje koja voli peglati heheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.