Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    24. Listopad 2015. 14:11

Suncani pozdrav svima!
    Moj dragi i ja smo jedva docekali malo sunca da izgmizimo iz stana... Predivan dan danas 
    Sto se tice snimanja, mom dragom je to cak i uspjelo. Imamo snimkicu od kojih pola min gdje malena veselo kucka po mom trbuscicu 
    A spavanje, vecinom kao zaklana. Nocas mi dragi nije mogao spavat pa me ujutro pitao dal se ona svaku noc tako rita i kak me to ne probudi... A ja njemu kazem, ne znam- spavam ... Tako da izgleda da moje dijetesce cijelu noc ima tulum 

Pinkypik
    24. Listopad 2015. 14:25

Hej sunčane okruglice i nova buduća okruglice! 
    Ja sam danas isto u spremanju,napokon sam opranu robicu složila,pa je na red došla i posteljinica i poplun. 
    Kolica nikako pokupiti od frendova, sad im malena ima 5. bolest pa ih opet ne vidim...
    S mužićem sad dogovorila tulum za ekipu izvan kuće (već su se neki najavili i bez objave),a s mamom čišćenje dok smo beban i ja u bolnici. I još malo pa...uh...
    Netko je ulje spominjao za bebu - pa ako imaš bademovo ili maslinovo, ne treba ono sintetičko tipa Johnsons i sl. 
    Još par stvari iz ljekarne nisam nabavila,ali iiiima vremena,jel tak cure 

axia
    24. Listopad 2015. 14:37

dobar vam ovaj prekrasan dan :) baš mami na posao, zar ne:)
    ja i moja mrva smo se upravo vratile iz šopinga i kupile smo joj poplončić za kimbicu, i odmah ugurale prat... a dragog su ševofi potjerali da se pokrene- ode mi na teren iza prvog :( tako da danas idemo u ikeu po ono što nam još fali :) imamo još vremena, al nemam pojma koliko e se zadržat pa nek to bude doma...

drago mi je vidjet da ste sve dobro i vesele :D uživajte mi, mi odosmo pojačat radio i prat prozore :D

Pepita2109
    24. Listopad 2015. 15:08

Ja se fino najela kod svekrve, robica vani je gotovo suha, jakoo je vruće i preeekrasno,ali nažalost toliko posla da ništa od šetanja, a možda i bolje da ne šetam previše do pregleda hehe
    Mrkvica ma ja mislim da to sa prenašanjem nema pravila, mene i moju najmađu seku je mama prenijela po tjedan dana, brata isto, drugu seku gotovo mjesec dana ranije, ma to beba kad joj je dosta sama se izgura  hehe 
    a šta se tiče posteljinice ja ću svoju staviti tek kad mi stigne nepropusna podloga sljedeći tjedan, i ma kakva prašina lako vi namješten krevetić prekrijete većom plahtom pa neće nikakva prašina padati  tako ću bar ja napraviti, a zasad sam stavila veliku plahtu u krevetić i tamo slažem robicu koju peglam pa pokrijem dok mi ormar ne dođe, nadam se da bude početkom tjedna 
    Mene peglanje ubija, hahah, kad je mama bila trudna to sam baš sa užitkom radila, sada mi nije uživanje hahaha ne znam zašto 
    iako sjedim i peglam hahahah  
    Anaheja glavno da ti možeš spavati dok bebica tulumari, ja isto spavam ko zaklana i nemam pojma da li je ona živahna dragi ništa nije rekao, a dapače i on spava kao zaklan hahaha
    Pinkypik ma tako treba  a sad da li ima vremena hahahaha ima i nema, pitaj bebicu to ti je najsigurnije samo ona zna 

aaaa sve smo danas u akciji 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    24. Listopad 2015. 16:41

Ja još moram nadopuniti torbu za bolnicu i obaviti ljekarnu i to je to.
    Tyna, jako sam počela brljati s hranom. Osim kaj sam izbacila bijeli kruh petljam sa svim. Danas me dragi vodio na teletinu ispod peke s krumpirom i još sam maznula kolač od kestena i sad me peče savjest. Idući tjedan opet radim profile. Jedino kaj me tješi je kaj mi dosada nikada nisu bili preko 5,1 nakon jela.

Pinkypik
    24. Listopad 2015. 17:11

A da, ja isto pojma nemam što moj malac radi po noći. Nikad me nije probudio pa sam pretpostavila da spava..a tko zna. I inače je nježna beba pa me ne lupa jako. 
    Pečem pumpkin pie pa mi cijela kuća miriši...uh,kako volim bundevice! 
    I još nešto sam mislila napisati...ali što bi to bilo...ah...opet!

Tyna24
    24. Listopad 2015. 17:19

allegra ne brini, ja se ti uopče više ne držim dijete... ne ponosim se time... ali meni je toga na vrh glave... izmjerim si šečer ujutro a onda cijeli dan žderem ujutro nikad nemam preko 4.5...
    jedva čekam da rodim i da se toga riješim...

@JustSmile@
    24. Listopad 2015. 18:52

Baby♥girl: i ja sam vas pozdravila,malo se javila i cestitala.jos tamo na pocetku,ima vise od tj.ipo,2. :)

I ja danas u akciji,oprala 3ture vesa naseg zato sto nestignem preko tj.kako radim.ali uspjela sam ja i odspavat! :p
    bebina robica i ves jos cekaju...kada se nakupi. dobro...sutra kontam pelenice oprati. :D
    mi smo krevetic odmah slozili,isto i posteljinu Samo sto ju moram oprati kasnije.nek se prasi do tada a poslije cemo plahtu isto staviti,ovako samo nas dvoje parimo oci i uzivamo.madrac je jos u najlonu pa se nemoze zaprasiti.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    24. Listopad 2015. 19:10

evo i nas dvije, umorne, al smo puno toga obavile... i mm je pomogao, ajde....
    i moram s vama podijelit svije razočaranje: istuširala sam se i idem kao svaki dan mazat bušeka, kad imam šta vidjet-3 ogromne crvene crte ispod pupka :( jučer ih nije bilo. očito ne vrijedi mazati. ili nemam odgovarajuće mazivo :P
    al dobro, kupili mi svašta, sad su i kimbač i koljevkica spremni, robica oprana komplet, sad se samo moram pomirit s peglom :)

Tyna24
    24. Listopad 2015. 19:21

ja za sad nisam dobila niti jednu striju... ali nije da ih ne očekujem... počeo me svrbiti trbuh... tak da mislim da i meni ne ginu
    al nema niti to veze... to je bar dokaz da smo rodile s vremenom posvijetle...
    niti prve niti zadnje koje ih imaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.